Ved at bruge dette site acceptere du brugen af cookies på dette site.
Ved at bruge dette site acceptere du brugen af cookies på dette site.

Brug for en grafiker?

En bred vifte af kvalifikationer og 14 års erfaring – både fra at have arbejdet på ­reklamebureau og have været in-house grafiker, inden jeg startede som freelancer.

Landingpages/onepages
Design af hjemmesider i WordPress og svift.net
Opdatering af hjemmesider
Nyhedsbreve
Logo
Visitkort
Brevpapir
Brochurer
Medlemsblade
Kunde­magasiner, ­
Årsrapporter,
Bøger
Annoncer
Sociale medier
Keynote/PowerPoint præsentationer
Skiltedesign
Mailsignatur
Billedredigering og billedmanipulation

Jeg har startet et samarbejde med svift.net i forbindelse med hjemmesider – så kontakt mig endelig for at høre alle fordelene.

1 time

Fast timepris = 699 DDK
Prisen er ex. moms

10-20 timer

Hvis du skal bruge mig over en periode, så kan du købe et ­time­klippekort på forhånd og få billigere timer.

10-timer = 5.990 DDK (599 DDK)
20-timer = 9.980 DDK (499 DDK)

Priserne er ex. moms. og klippekortet er gyldigt i 3 mdr.

Referencer

”Anja har været en kæmpe hjælp til flere grafiske produktioner i bureauet. Opgaver med stor kompleksitet kom til at virke så legende lette for alle omkring Anja. Hun angreb opgaverne med gejst og gå-på-mod, og vi har sjældent mødt en freelancer med så stor en ja-hat.

Anja er ikke bare grafisk dygtig, men samtidig indsigtsfuld og ansvarsfuld. Vi kom i mål med en række store opgaver på kort tid, til stor tilfredshed for kunden og os.”
René Kirkegaard / CEO, Aidgency.

“Da jeg kontaktede Anja gav jeg nogle få ideer til min kommende hjemmeside. Hun greb dem, havde overblik og forstod mig. Hun har leveret en hjemmeside til mig, som er enkel, stilfuld og det er en hjemmeside, jeg selv kan arbejde videre på i fremtiden.  Anja photoshoppede også mine malerier ind på billeder af forskellige rum. På den måde kan jeg give mine kunder ideer til hvordan malerierne kan sættes sammen.

Da jeg ingenting ved om IT og den digitale verden, var jeg nervøs for at virke dum, men Anja fik mig i hele processen til at føle mig tryg. Nu kan jeg stolt vise min hjemmeside frem med mine malerier, hvor det hele er præsenteret lækkert og professionelt. Jeg vil kart anbefale Anja – for det kommer til at sidde lige i skabet!”

Pernille / imme.dk