Brug for en grafiker?

En bred vifte af kvalifikationer og 15 års erfaring – både fra at have arbejdet på ­reklamebureau og have været in-house grafiker, inden jeg startede som freelancer.

Landingpages/onepages
Design af hjemmesider i WordPress
Opdatering af hjemmesider
Nyhedsbreve
Logo
Visitkort
Brevpapir
Brochurer
Medlemsblade
Kunde­magasiner, ­
Årsrapporter,
Bøger
Annoncer
Sociale medier
Keynote/PowerPoint præsentationer
Skiltedesign
Mailsignatur
Billedredigering og billedmanipulation

1 time

Fast timepris = 799 DDK
Prisen er ex. moms

10-20 timer

Hvis du skal bruge mig over en periode, så kan du købe et ­time­klippekort på forhånd og få billigere timer.

10-timer = 6.990 DDK (699 DDK)
20-timer = 11.980 DDK (599 DDK)

Priserne er ex. moms. og klippekortet er gyldigt i 3 mdr.

Referencer

”Anja har været en kæmpe hjælp til flere grafiske produktioner i bureauet. Opgaver med stor kompleksitet kom til at virke så legende lette for alle omkring Anja. Hun angreb opgaverne med gejst og gå-på-mod, og vi har sjældent mødt en freelancer med så stor en ja-hat.

Anja er ikke bare grafisk dygtig, men samtidig indsigtsfuld og ansvarsfuld. Vi kom i mål med en række store opgaver på kort tid, til stor tilfredshed for kunden og os.”
René Kirkegaard / CEO, Aidgency.

“Hos ALPHA Containers A/S har vi gennem et par måneder været på udkig efter en dygtig og fleksibel freelance grafiker, som kunne løse store såvel som små grafiske opgaver. Vi fandt Anja via LinkedIn, og det var det helt rigtige match. Anja er utrolig fleksibel, leverer altid til aftalt tid, kommer konstant med gode ideer og kommunikationen fungerer fantastisk, selvom det hele foregår via email og Skype. ALPHA Containers A/S kan 100% anbefale Anja til enhver grafisk opgave.”

Rasmus Nørgaard / ALPHA Containers A/S