Efter 3 meters bølgegang i 3,5 time, en del brækposer og rallen i en køje, jeg havde lejet, landede jeg endelig på Grímsey

Det var måske ikke lige måden at sælge en tur til Grímsey! MEN det var absolut det værd efter jeg havde sundet mig lidt. Jeg ankom sammen med nogle andre turister, som også så lidt hærget ud. De tog dog hjem med færgen igen 4 timer efter. Hvilket gjorde, jeg havde hele øen for mig selv, udover de fastboende 😉 Jeg mener, de sagde, der boede 21 mennesker på øen om sommeren. Og det tal daler år for år.

Grímsey er en lille ø der ligger ca. 40 km nord for Island. er en 5,3 km² stor, 4,7 km lang og 1,7 km bred. 103 m er øens højeste punkt og det ligger i den nordlige ende. Hele vejen rundt om øen er der fuglefjelde. Der er nogle bed and breakfast og en café.

Thorleif var den eneste bil, der skulle med derover. Han fik en ordentlig gyngetur og var smurt godt ind i saltvand.

Jeg havde Thorleif (Min Land Rover) med derover, og det er jeg glad for, da deres Kría (Havterner) er meget aggressive, når man går rundt frit langs vejen.

Jeg tog en weekend til Grímsey for at have noget tid med fugle uden at “blive forstyrret” af alle mulige andre spændende ting. Og jeg må sige, jeg fik noget for pengene. Jeg har tog 3.600-3.700 billeder på 2 dage.

Her er lidt af dem – god fornøjelse!