Hugo’s udstyr

af | jan 18, 2022 | Hugo, Udstyr

Jeg elsker grej og det gør de også ved TJ Camper. Så vi har fået proppet godt med ting på Hugo for at det hele giver mig et godt liv på vejen.

Der kan forekomme reklamesamarbejde i nogle af produkterne.

Siden 13. november har jeg haft fornøjelsen af at køre rundt i Hugo. Jeg har indgået en lejeaftale med TJ Camper i 2 år.

Han er en Ilusion XMK i 590 FT. Du kan læse meget mere om ham på hans egen side HER
Men udover han har denne side, så vil jeg i dette indlæg uddybe noget mere om de ting, han er udstyret med.

Solceller, batterier og inverter

Noget der vigtigt for mig, som grafiker og fotograf på vejen, er strøm, så jeg kan lade alle mine elektriske ting – alt mit grej.

Jeg har 3 solpaneller af TJ Campers egen import, hvor der er installeret 2 stk lithium batterier: Topband LiFePo4 100 Ah med Bluetooth. Og dertil en inverter: Pro User Ren Sinus inverter 1500W. Tj Camper har installeret ekstra udtag til 220V strøm, så jeg ikke kommer til at mangle strøm nogle steder i Hugo.

Jeg tænder slukker hen over dagen, når jeg sidder og arbejder. Da man skal huske på at inverteren også bruger strøm. Så jeg giver lige den en pause ind imellem ladningerne på min computer, når jeg sidder og arbejder intenst.

Jeg bliver spurgt tit hvor længe det holder. Man det er jo så svært at svare på, da jeg nogle gange arbejder ved computeren 16 timer om dagen og andre gange er jeg en del ude i naturen.

Da det var kontant regn og overskyet i starten, måtte jeg lade ind imellem, men i denne tid, hvor der er godt med sol, er det yderst sjældent det er nødvendigt. Og for mig er det ultimativ frihed.

Det skal lige siges, at han også lader batterierne op, når vi kører. Det tager ca. 8 timer at lade dem op. Og så er det lige meget om jeg kører 30 km/t eller 100 km/t

Du kan altid tage en snak med TJ Camper omkring hvilken løsning DU skal bruge til DIT behov.

Jeg har efterfølgende fået indtalleret Victron Energy BMV-712 Smart 🙂 Og det er smart. Der er bluetooth i den, så jeg kan se hvor mange dage/timer jeg har tilbage på min batterier. Jeg elsker denne funktion og det gør det så meget nemmere for mig, hvis jeg kan se jeg skal ind og have strøm et sted.

NX-10 komplet alarmpakke

Alarmsystemet er en tyveri-, gas- og røgalarm i én. Den komplette pakke, jeg har fået installeret på Hugo, består af et kontrolpanel, gulvsensor og en centralenhed med mulighed for tilkobling af flere tilbehørsdele.

 Alarmsystemet har indbygget GSM-sender og GPS-modtager, som bruges af den indbyggede NX Buddy tjeneste, som du tilgår via din smartphone, og som bl.a. gør det muligt at få en alarmvarsling direkte på din smartphone samt GPS-sporing af dit køretøj i tilfælde af tyveri. Eller i mit tilfælde, så kan en person få adgang til app’en og altid se hvor jeg er – i tilfælde af der skulle ske noget.

NX-10 alarmpakke inkl. modem, 1 stk. gassensor, 1 stk. sirene, 2 stk. udvendige
bevægelsessensorer, 2 stk. magnetafbryder til dør og et vindue, samt 2 stk. fjernkontrol til tænd/sluk af alarm. Der kan nemt udvides med yderligere tilbehør.

Når jeg lægger mig til at sove, så tænder jeg gas, co2 og røg alarmen, samt bevægelsessensorerne, men hvis jeg holder et sted, hvor jeg ikke holder ved siden af andre, da det kan ende med at alarmen går i gang, hvis naboen star stille udenfor hans vogn. Men når jeg er i skovene og andre ”øde” steder, så sætter jeg den til. Det er vigtigt at montere sensoren væk var fyret, da min i første omgang sad tæt på og det aktiverede den ind imellem. Så hav det lige i mente, når I installerer den. Vi har nu sat der oppe foran ved døren.

Når jeg skal forlade bilen, er det så nemt bare at trykke på fjernbetjeningen og dermed vide, at der er alarm/sirene, der tuder, hvis nogen kommer ind i vognen.

Ekstra sikkerhedslåse på alle 5 døre

Jeg har fået 2 stk Heosafe Låse ved fordørene & 3 stk. IMC Créations – en ved ’hoveddør’ og en på hver side af garagedørene. Det giver en ekstra tryghed at mine ting er i sikkerhed, når jeg ikke er i Hugo. 

Og jeg bruger den ved hoveddøren nogen nætter også. Den ved hoveddøren er smart, fordi den kan jeg låse indefra.

MAXXFan Deluxe automatisk tagventilator

Jeg har i Januar 2022 fået installeret denne MAXXfan Deluxe, for der får du et perfekt alternativ til en tagmonteret aircondition. MAXXFan Deluxe er termostatstyret og kan stå åben under kørsel, selv hvis det regner. MAXXFAN Deluxe kan kører tovejs, altså både blæse og suge luft- alt efter behov og ønsker. Der er trinløs regulering af hastigheden via den medfølgende fjernbetjening. I tilfælde af strømsvigt er det også muligt af betjene ventilatoren manuelt.

Jeg glæder mig meget til at have denne løsning på Hugo til jeg rammer sydens varme til sommer 🙂

Reich udtag med udvendig bruser

Jeg er meget i naturen og jeg har pløret sko, der nemt lige kan vakses rene. Men jeg har også fået en ny hobby, hvor jeg er ude og snorkle. Der er det dejligt både at kunne skylle min dragt for saltvand, mig selv, men også min flåde, finer og snorkel.

Min er installeret inde i garagen, tæt på fyret, så jeg er sikker på den ikke fryser til om vinteren.

Reich udtag med udvendig bruser

Radio/GPS/Bakkamera

Jeg har fået installeret denne: Pioneer Avic-Evo1-DT2 CAN
(bemærk denne
Passer til Fiat Ducato model 290)

5 års Kortopdatering medfølger

  • Førsteklasses AV-navigationssystem
  • 7″ berøringsskærm
  • Apple CarPlay
  • Forberedt til Android Auto
  • Bluetooth til musikstreaming
  • Stemmestyring med Dansk tale
  • Trådløs telefoni
  • DVD/CD drev kan tilkøbes.

Du kan læse megen mere teknisk data HER

Eller du kan se en YouTube video HER

WIFI System

EZ WI-FI HOTSPOT EXTENDER V5
Denne Wi-Fi extender skal hjælpe mig udlandet, hvor jeg ikke har megen data til rådighed. Og derved kan benytte mig at de gratis Wi-Fi med større afstand.

Dem af jer der har fuldt mig tilbage med Bumle på tur ned igennem Europa ved også godt, jeg holdte helt op og ned ad fx Lidl og andre supermarkeder for at kunne være heldig at trække deres Wi-Fi.

Med denne EZ Wi-Fi  Hotspot Extender skulle jeg kan holde på afstand og stadig kunne trække det. Men jeg kan også bruge det, når jeg holder i en indkørsel ved venner og familie. Bare jeg får koden, så kan jeg komme på.

Du kan læse meget mere detaljeret HER

Thule Omnistor markise

Den er med hvid box og alaska grey dug. Den kan bruges, når der er sol og jeg vil sidde i skyggen, regn hvis det er lunt nok og gerne vil være ude. Den kan bruges om aften for at skærme mod duggen der falder.

Alt i alt kan den kan skærme af, når jeg ønsker at forlænge min tid udenfor.

LPG – Fast flaskegas

Der er ikke ret mange steder, man kan få fyldt op med gas her i Danmark og det er ret dyrt. Derudover rejste jeg til Island 3,5 måned, som slet ikke har den mulighed. Så jeg har valgt bevidst at vente med denne installation. Jeg fik den installeret Januar 2022 inden jeg kørte ned af i Europa.

Det bliver en 11 kg tankflaske med udvendig fyldestuds. Og jeg har et panel indenfor, hvor jeg kan aflæse tankens beholding.

Du kan læse blogindlægget, jeg lavede, da jeg fik installeret det i Bumle, hvis du vil vide mere. Det er ret smart og er stor fan af det. Læs blogindlægget HER

Du kan få hjælpe til at få fast gas installeret hos TJ camper.

Udendørs folie til vinduerne

Dette har jeg på, for at holde på varmen, og mine vinduer ikke bliver dugget i bunden. Jeg bruger denne Kantop

Alpine DVR-F800PRO dashboard kamera med gps og lane assist

Dette DVR-F800PRO kamera fra Alpine registrerer løbende udsynet gennem køretøjets forrude. Kameraet fungerer derfor som førerens skarpsynede support på vejen og hjælper med at undgå ulykker. Kameraet indeholder førersupport, der advarer f.eks. ved overskridelse af vejbanestreger og ved risiko for kollision med forankørende. Du kan selv vælge mellem kontinuerlig eller manuel optagelse af køreturen. Derudover kan du se, hvor du har kørt, da den indbyggede GPS optager den rute, du har kørt.

Skulle det ske at bilen bliver påkørt, eller at der bliver begået indbrud eller hærværk når bilen er partkeret bliver dette optaget. Kameraet er udstyret med uheldoptagelsesmode, der automatisk gemmer optagelserne fra trafikuheld. Der er høj HDMI-kvalitet på optagelserne, både om dagen og om natten.

Med appen til kameraet har du mulighed for at se, downloade og slette optagelser.

alpine-DVR F800PRO-dashcam

Termogardin

Min veninde har syet gardiner til mig med møbelstof, for at det er mere slidstærkt. Indeni er der Thermolam for at isolere. Bl.a. for at holde på varmen indenfir, men det er også effektivt til at holde varmen ude på de varme dage. Og indeni er der som skrevet tidligere monteret Thermolam. Både stof og isolation er købt i Stof og Stil.

Ja, jeg smiler 🙂 for jeg har godt med grej på alle måder. Og det elsker jeg.
Håber du blev lidt klogere på mit på Hugo.

Men ønsker du viden om andet grej jeg har så kan du læse om det på denne side HER

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele. Og du får 10% rabat på dit første køb i min webshop.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.