This is also available in: English

Jeg var GLAD, så var jeg KED AF DET, så var jeg GLAD igen… Det har været det vildeste drone døgn! 

Som folk der følger min story ved, så fik jeg min drone i forgårs ? En smuk og lækker DJI Mavic Air 2 ??

Så i går tog min Far og jeg ud for at flyve med min nye drone. Det gik meget godt, som I kan se på de første  videoer. 

Der skulle lige indstilles lidt inden jeg kunne flyve
Afsted det gik – jeg lavede 3 landinger og følte mig ok i hvad jeg skulle.

MEN SÅ røg den sgu i vandet ??? Og jeg var ked af det. Jeg hoppede i våddragten og svømmede rundt derude i 40 minutter og Garmin uret sagde ca. 1 km rundt. Men fandt den ikke. 

Jeg var IKKE glad efter en hård svømmetur 🙁 Den drone havde kun været 16 min i luften.
Heldigvis kunne skypilot.dk hjælpe mig med at finde den med koordinaterne.

Skypilot har virkelig været til stor hjælp og jeg får sgu ikke penge for at sige det, men hold da op en kanon service jeg har fået fra Johannes derovre. Han har været god til at forklare mig processen for hvad jeg skulle gøre 🙂

Jeg ringede til Eva – Min heltinde?  Simon og Heidi kom også for at hjælpe. Afsted tog vi i morges og fik reddet den drone, så den kan blive sendt ned til Holland. 

Eva, Heidi og Simon kom og hjalp mig 🙂

Jeg svømmede ud til koordinaterne med min iPhone i hånden, så jeg kunne være der præcis, kaldte på Eva… Og hun FANDT DEN!!

Den vildeste video af Eva finder dronen.

!!! happy happy happy happy happy!!!!
Så lykkes det! Jeg er lykkelig helt indeni. Med en lille øv, for det var jo en rigtig øv start.

Jeg købt min drone og har forsikring på den igennem skypilot.dk, hvor jeg kan få 2 dronebytninger indenfor det første år ved crach 🙂 Rimelig hurtigt at bruge den første allerede nu 😉 Men puha over at jeg har den mulighed.

MEN de sender den også til DJI for at høre, om der skulle være en fejl i den da den meldte nogle fejl med over ophedet batteri nogle gange og nogle gange det var for koldt. Så noget tyder på at være galt. Men ellers har det været en fejl 40 😉

Jeg er bare så glad for, vi fandt den 🙂

Nu går der noget tid før, jeg kan komme i luften igen 😉
Men glæder mig allerede 🙂

Bumlende hilsner
Anja

(The English translation is made by a Google Translate plugin. Sorry for any error translations)