Om mig og min livsstil

Jeg en fynsk kvinde på 40 år. Jeg er udlært grafiker, og fotografiet er kommet til de seneste år. Jeg sprang sommer 2019 ud som selvstændig efter både at have arbejdet på reklamebureau og som in-house grafiker i mange år.

Jeg begyndte at interessere mig mere seriøst for fotografiet i 2016, og siden har det taget fart.

Jeg keder mig ALDRIG, for jeg synes altid, der er noget at lave. Og jeg har en masse dejlige hobbyer, der holder mig beskæftiget.

Som mennesker er jeg meget smilende, eventyrlysten, både udadvendt og indadvendt i en godt mix, omsorgsfuld, ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og har et positivt livssyn.

Jeg ønsker egentlig bare at leve livet, mens jeg har det. Og for mig er det ved at opleve en masse, der gør mig glad og udvikler mig.

Det kan varmt anbefales at hoppe ud af et fly 😉

Hvordan startede det?

Det er faktisk svært at sige, hvordan det hele startede, for det er små brudstykker af flere ting, der har samlet det hele til, hvor jeg er i dag.

Men der er ingen tvivl om, at mine rejser til Island, hvor jeg kunne medbringe mit arbejde har lagt en god grobund for at kunne se, hvad der er muligt.

Derudover så jeg dokumentaren “Minimalism: A Documentary About the Important Things”, som inspirerede mig rigtig meget.

Jeg arbejdede bag i bilen ind imellem på min 3 måneders Islandstur i min Land Rover Discovery, Thorleif.

En kammerat spurgte mig, mens han kiggede på min to reoler i stuen fyldt med bøger og spil:

“Hvornår har du sidst brugt noget fra de to reoler?”

Dét fik mig til at tænke og få øjnene op! For jeg kunne ikke engang huske, hvornår jeg sidst har brugt noget fra de reoler.

Nogle dage efter stod jeg i køkkenet, var ved at lave mad, åbnede skuffen for at tage en grydeske, og tænkte “jeg bruger altid de her tre redskaber – de andre 30 ligger der bare”.

Og sådan kunne jeg pludselig se mit hjem på en helt anden måde. Der var en masse ting, som jeg slet ikke brugte, men bare ejede.

Dette er fra min sidste flytning. Det er jo crazy… Kun kasser!! Derudover var der møbler. Jeg er single og boet alene i 10 år! Jeg havde ALT for mange ting, trods jeg havde sorteret med hård hånd ved den sidste flytning 😉 

“She was wild and free with a dab of logic in between, chasing her dreams and following her heart beat.”

― Nikki Rowe

Hvorfor den her livsstil?

Ovenstående var starten på at blive minimalist. Dagene gik, og det har udviklet sig til, at jeg har købt Bumle, og nu sælger alt andet, mens jeg følger en drøm om at arbejde, mens jeg rejser!

Men ja, hvorfor? Jeg tror på, at det simple og forenklede liv kan give plads til så mange andre ting. At jeg kan kombinere mit arbejde og det er rejse rundt og opleve naturen med min kamera er drømmen for mig.

Jeg lever for at opleve. Her er jeg på Island med min gamle Land Rover sidste sommer, hvor jeg rejste rundt i 3 måneder.

Solgte jeg virkelig alt?

Nej, for jeg har gemt de ting, der betyder noget for mig, og jeg skal bruge i Bumle.

Derudover så har jeg billeder og nogle få ting med stor værdi for mig, som jeg har pakket i nogle få kasser, der bliver opbevaret.

Men jeg har en aftale med mig selv om, at jeg revurderer kasserne igen om fem år.