Om min rejse

Uden rammer og på ubegrænset tid

Jeg tog afsted den 25. august, og der er faktisk ikke lagt 100% planer for noget. Kun at det er på ubestemt tid. Så jeg har valgt at starte med sydeuropa! Og jeg planlægger at være i syd Spanien til vinter.

Jeg har valgt at holde det hele ret åbent, da jeg ikke ønsker at låse mig helt fast, hvis der skulle dukke noget op i mit liv, der kan få mig en anden retning.

Rejsen for mig handler ikke om at se mest muligt på kortest tid, men om at være i nuet og nyde, hvad jeg ser på min vej. Så kan det være, at jeg kører 1.000km på et par dage, eller at jeg har fundet et omåde, som jeg synes er fatastisk, så jeg bliver i en uge.

Jeg kommer til Danmark nogle gange om året. For at holde foredrag, være sammen med de nærmeste og for at arbejde 🙂

Rejsedrømme er der nok af, og der kommer helt sikkert flere med tiden, som jeg snakker med folk. Min helt store drøm er at komme til Canada. MEN nu starter jeg lige med Europa! 😉

Hvordan min plan så ud inden afrejse!

HVAD, HVOR & HVORNÅR INDEN JEG REJSTE

Begyndte og kigge på nyt rullende hjem

April 2019

Begyndte og kigge på nyt rullende hjem

April 2019

Købte Bumle - min autocamper

4. Maj 2019

Købte Bumle - min autocamper

4. Maj 2019

Planlagde & forberedte alt turen

Maj-August

Planlagde & forberedte alt turen

Maj-August

Holdte stort åbent hus / loppemarked. Solgte alt denne weekend!

27. Juli

Holdte stort åbent hus / loppemarked. Solgte alt denne weekend!

27. Juli

Bumle og jeg kørte sydpå i Europa

25. August 2019

Bumle og jeg kørte sydpå i Europa

25. August 2019
Jeg samler på mærker I de lande jeg har været siden jeg startede. Island er med, da det er dét land, der har inspireret mig til at leve som jeg gør ? Jeg mangler nogle stykker, men dem får jeg en anden god gang ??

STATUS HVOR JEG ER HAR VÆRET
(22. August 2020)

Fra sensommer til juletid:
Jeg startede med at køre ned igennem Tyskland, hvor jeg tog et par dage ind til Slovakiet og besøgte en dansker, der tidligere havde været nomade. Derefter kørte jeg ned i Østrig. Og nogle smut op i Syd Tyskland, hvorefter jeg tog en uge i Slovenien. Derefter tilbage til Østrig, hvor jeg uden tvivl har brugt mest tid. Jeg tog igen nogle små smut op i Tyskland.

Så kørte jeg mod Luxembourg, da jeg havde et møde. Derefter kørte jeg langs grænsen til Tyskland inde i Frankrig. Jeg var noget tid i Schweiz, hvor jeg mødes med en dansk kvinde, der har boet der i mange år. Derefter tog jeg en uge til Vallorcine/Charmonix, hvor jeg lånte en lejlighed. Kørte derefter tilbage nogle dage i Schweiz, for så at køre igennem Tyskland hjem på juleferie i Danmark ???

Kørte 4. Februar 
Besøgte en tysk fotograf nord for Frankfurt, hvorefter turen gik til Schweiz, hvor jeg mødes med den danske kvinde igen. Havde et par dage Schweiz, og kørte derefter til Frankrig og kun med et smut i Annecy, så kørte jeg til Spanien.

Jeg nåede at nyde Spanien i nogle uger inden at virusset kom, min mor nede lige at besøge mig, men måtte desværre før tid flyve hjem og et par uger efter måtte jeg desværre køre tilbage til Danmark. Her triller jeg rundt nu og får det bedste ud af det hele. Og nyder faktisk Danmark mere end jeg havde troet. Måske det er fordi, jeg ikke kan komme over grænsen 🙂

August 2020 
Jeg triller stadig rundt i Danmark. Jeg nyder det virkelig. Jeg har haft et fedt vejr på forskelligvis. Jeg har set mere af Danamrk på den korte tid end jeg nok har set altid 😉 Hvor jeg rejser til udlandet er stadig usikker. Jeg venter og ser hvad mulighederne bliver for os.

Det var en status 🙂