Select Page

Mig &

PATREON

Mange spørger “Hvad er Patreon”?
Patreon er en international medlemsside, hvor du kan støtte kunstnere fra hele verden (forfattere, musikere, fotografer osv.). Du betaler et månedligt beløb og bliver medlem af min Patreon Vanlife Lounge – der får du adgang til ekstramateriale, som du KUN kan se som medlem.

Hvad får du?

Jeg har noget tid tænkt, at det kunne være fedt at lave et lukket område, hvor jeg kan dele mere med de mennesker, der har lyst til noget ekstra. Et område, hvor jeg kan dele videoer, hvor jeg snakker og fortæller… ja du hørte rigtigt. Du vil opleve mig med lyd på mine videoer.

Nøgleordene er afslappet, hyggeligt og sjovt. Du vil komme med og få flere stemninger. Jeg hører folk sige “Jeg har aldrig hørt din stemme før”. Nu har du chancen. 

Derudover vil jeg gå LIVE ca. en gang om måneden, hvor der vil være et tema fra gang til gang. Når jeg har snakket om temaet og svaret på spørgsmål omkring temaet, så vil der være fri snak, hvor I kan spørge mig om alt – altså næsten alt, for jeg har da lidt privatliv.

Derudover vil der komme andre plusser ind imellem. 

“Sammen vil jeg gerne vokse og udvikle mig med mine Patreons”

Vigtigt!

Jeg vil snakke og skrive på engelsk på denne platform, ligesom jeg gør på min Instagram, da jeg har en del følgere fra udlandet.

Jeg forsætter med mine sociale medier, som altid, hvor jeg laver billeder og videoer på min story med tekst på. Jeg skriver blogindlæg og viser billeder fra mine oplevelser.

Derudover vil jeg gerne fortælle, at jeg betaler Patreon 8% for at være på platformen. Derefter betaler jeg dansk skat af beløbet.