BUMLE

Fiat Ducato 2,8 tdi,
Eura Mobil, årgang 1999

Bumle var min første autocamper, som jeg købte i 2019.

Lille kort model med alkove. 4 sengepladser, 4 siddepladser, køkken, badværelse m. toilet, og en masse skabsplads. Der er også opbevaringsplads under gulv. Der er køleskab med frys. Trumafyr med 10 liter. Solceller (Kronnings 100w), 2 forbrugsbatterier under gulvet i ‘stuen’. 2 kameraer med splitskærm. Det ene er installeret som bakkamera og det andet over ’hoveddøren’. Begge kamera har infrarød. Der er installeret LPG fast flaskegas. Januar 2020 fik han helt nyt tag, alkove og det meste af højre side skiftet for 110.000,-. Samt nyt tagvindue.

Alle mine biler har jeg givet et navn. Jeg synes de får personlighed ved at have et navn.Bilen her hed Bumle, da jeg købte ham, så det fik han lov til at forsætte med.

Detaljer

Jeg har løbende vedligeholdt ham det sidste 1,5 år, og har lavet alt hvad der skulle laves. Dette kan fremvises. Brusebund har nogle små revner og er derfor ikke helt tæt. Jeg har dog aldrig selv badet i ham. Han står i god stand og er lige blevet NYSYNET januar 2021. Det er en rigtig fin bil og jeg har været rigtig glad for ham. Jeg håber, han finder et godt hjem, der kan tage ham med ud på oplevelser

Egenvægt: 2.325 kg
Total vægt:
3400 kg
Højde:
320 cm
Længde:
560 cm
Kørt:
310.950 km
Vægtafgift:
12.600,-
Selepladser:
4
Siddepladser:
4