Alt det andet teknik

Og her er den sidste side med alt det andet teknik, som jeg ejer.
Samt abonnementer/programmer.

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støtten, hvis du vælger at klikke på dem. Dog er det ikke alle links, jeg tjener noget på, da de ikke har en affiliate aftale 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger.  Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere om min reklamepolitik. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

Garmin Fenix 6S Sapphire

Jeg elsker mit Garmin ur så meget, som min Far gav mig i 40 års fødselsdagsgave (Maj 2020). Det er kun af mit håndled, når det skal lades op.

Der er så mange fede features ved det. Bl.a. du kan få lige den urskive, du ønsker og kan tilpasse den dit behov. Den tracker mange klasiske informationer, som søvn, ve og vel, puls, skridt. Men den har også en funktion, som at hvis jeg skulle falde ned af et bjerg og dø/kommer til skade, så vil min Mor få en besked med koordinaterne, hvor jeg er. Det giver mig og min familie en ekstra sikkerhed, når jeg rejser alene og tit er ude i naturen alene. Jeg kan også trykke på en slags ‘overfaldsalarm’ som sender korrdinaterne til min mor, når det sker.

Der er GPS, kort og en masse sportsgrene den kan tracke. Du kan også få en Garmin coach i dit eget forløb. Men læs en masse mere her på Garmin’s hjemmeside

Apple

Jeg har en svaghed for Apple’s produkter.

Jeg har siden 2005 haft MacBook. Den jeg har nu er en 16″ fra 2022. Jeg opgraderede med den ekstra ram og GB harddisk. Den kører som en drøm. Jeg synes personligt og arbejdsmæssigt det er det bedste redskab for mig som grafiker og fotograf.

Jeg har haft iPhone siden den første ramte Danmark. Jeg skrifter telefon ca. hvert andet år. Og jeg har lige nu en iPhone 14 Pro Max med 256GB. Den har så vildt lækkert et kamera og jeg elsker at lave stories med den.

Jeg bruger Airpods Pro, som høretelefoner – både til min iPhone og MacBook. Og når jeg optager Vlogs (video til YouTube) bruger jeg dem også tit.

Jeg elsker at Apple’s produkter arbejder så godt sammen. Og jeg benytter AirDrop rigtig meget med billeder, når jeg laver sociale medier opslag. Og jeg elsker jeg skal trykke ‘kopier’ fra computeren og så trykke ‘sæt ind’ på telefonen.

Jeg køber mine Apple produkter på Apples egen hjemmeside.

Saphe Drive Pro
inkl. 12 mdr. abonnement

Jeg har valgt at købe denne, for jeg elsker også at kunne se hvor hurtigt, jeg egentlig kører. Og at den så lige giver mig en advarsel med et lille bip på min telefon, når jeg kommer til at kører over fx 50 i byzonen. Så letter min fod speederen.

Jeg kan godt lide det lille display, og det har jeg savnet på tidligere trafikalarmer, jeg har haft. Her fremgår det også tydligt, at blå er trafikalarm og rød er ulykker.

 Her er der vigtigste punker:

 • Næste generations farvedisplay til trafikalarm
 • Rutenavigation i appen og via Apple CarPlay og Android Auto
 • Viser hastighedsgrænser på større danske veje og motorveje
 • Markedets bedste alarm for strækningskontrol
 • Sikreste alarm for politiets nye lasermålere
 • Danmarks største og bedste trafikfællesskab
 • 12 mdrs. Saphe Premium abonnement

Eksterne harddiske

LaCie Rugged USB-C – Ekstern Harddisk – 4 TB

Jeg er super glad for mine kompakte og bærbare LaCie Rugged USB-C harddiske. Jeg har i mine mange år aldrig haft nogen diske, der er stået af og de har været med på mange ture igennem tiden.

De seneste år har jeg valgt at købe 4 TB (4.000 GB) kapacitet med den lynhurtige USB 3.1 forbindelse, så du hurtigt kan tage backup af store filer og multimedier.

Harddisken bruger også USB-forbindelsen som strømforsyning, så du slipper for store og trælse strømadaptere.

Det siges at pga gummisleevet kan harddisken modstå fald fra op til 1,2 meter. Den er regntæt og kan klare at blive kørt over af en 1 ton tung bil. Det vil jeg dog ikke sige, jeg har prøvet noget af dette 🙂

Eksterne harddiske

Samsung T7 Shield Portable SSD 2TB

T7 Shield er mine nye harddisk, som jeg har fået anbefalet at tage med på mit fotoeventyr, da den er stødsikker fra op til tre meter, og IP65-klassificeringen gør den vand- og støvafvisende. Den har også en imponerende overførselshastighed på op til 1000MB/s via USB-C. T7 Shield fylder meget lidt, da den kun er på størrelse med et standard kreditkort og 13 mm tyk.

Fordele

 • Slidstærkt design til barske miljøer
 • Støv- og vandafvisende
 • Overførselshastighed på op til 1000MB/s
 • USB-C- og USB-A-kabler medfølger
 • Omtrent på størrelse med et kreditkort
 • Kun 13 mm tyk
 • Virker med Windows og Mac

Jeg bruger Adobe pakken

Da jeg er grafiker og fotograf, så bruger jeg InDesign, Illustrator og Photoshop meget. Derudover klipper jeg video i Premiere Pro. Jeg redigere billeder i Lightroom, hvor jeg også har megen glæde af Topaz Labs, der kan fjerne støj og gøre billeder skarpere. Jeg har abonnement på Adobe pakken.

“Keep it simple – live your dream life – smile everyday”