Alt det andet

Og her er den sidste side med alt det andet, som jeg ejer. Samt abonnementer jeg har til forskellige ting, for at mit liv hænger sammen.

Reklame / Der kan forkomme affiliate links og links til andre sider på min hjemmeside. Det giver jer et overblik, og jeg kan nemmere hjælpe folk, når de sender spørgsmål i min indbakke med "Hvad, Hvor og Hvorfor." Men Reklame kan dukke op, uden der egentlig er reklame på siden. Affiliate links er ikke farlige for computeren/telefonen. Hvis i handler via et affiliate link, så støtter I mig med en procentdel 🙂

Jeg elsker lidt, men godt!

Og jeg elsker jeg har solgt alt det, jeg ikke har brug for i 2019.

Jeg har høre jævnligt spørgsmålet “Hvordan kan du være minimalist, når du ejer så dyre ting?”

For mig handler det ikke om kvalitet eller pris, når jeg tænker minimalisme. For mig handler det om, at jeg lever med få ting og har et mere simpelt liv. Jeg bor i en autocamper og har 12 kvm. Hvis det ikke er minimalisme, så ved jeg ikke 😉 Jeg vil hellere eje lidt, men så nogle rigtig lækre ting.

Garmin Fenix 6S Sapphire

Jeg elsker mit Garmin ur så meget, som min Far gav mig i 40 års fødselsdagsgave (Maj 2020). Det er kun af mit håndled, når det skal lades op.

Der er så mange fede features ved det. Bl.a. du kan få lige den urskive, du ønsker og kan tilpasse den dit behov. Den tracker mange klasiske informationer, som søvn, ve og vel, puls, skridt. Men den har også en funktion, som at hvis jeg skulle falde ned af et bjerg og dø/kommer til skade, så vil min Mor få en besked med koordinaterne, hvor jeg er. Det giver mig og min familie en ekstra sikkerhed, når jeg rejser alene og tit er ude i naturen alene. Jeg kan også trykke på en slags ‘overfaldsalarm’ som sender korrdinaterne til min mor, når det sker.

Der er GPS, kort og en masse sportsgrene den kan tracke. Du kan også få en Garmin coach i dit eget forløb. Men læs en masse mere her på Garmin’s hjemmeside

Apple

Jeg har en svaghed for Apple’s produkter.

Jeg har siden 2005 haft MacBook. Den jeg har nu er en 16″ med touchbar fra 2019. Jeg opgraderede med dem ekstra ram og GB harddisk. Det kører stadig ubeklageligt. Jeg synes personligt og arbejdsmæssigt det er det bedste redskab for mig som grafiker og fotograf.

Jeg har haft iPhone siden den første ramte Danmark. Jeg skrifter telefon ca. hvert andet år. Og jeg har lige nu en iPhone 13 Pro Max med Apple’s læderetui i grøn.

Jeg bruger AirPods, som høretelefoner – både til min iPhone og MacBook. Og når jeg optager Vlogs (video til YouTube) bruger jeg dem også tit.

Jeg elsker at Apple’s produkter arbejder så godt sammen. Og jeg benytter AirDrop rigtig meget med billeder, når jeg laver sociale medier opslag.

Jeg køber mine Apple produkter på Apples egen hjemmeside.

Eksterne harddiske

LaCie Rugged USB-C – Ekstern Harddisk – 4 TB

Jeg er super glad for mine kompakte og bærbare LaCie Rugged USB-C harddiske. Jeg har i mine mange år aldrig haft nogen diske, der er stået af og de har været med på mange ture igennem tiden.

De seneste år har jeg valgt at købe 4 TB (4.000 GB) kapacitet med den lynhurtige USB 3.1 forbindelse, så du hurtigt kan tage backup af store filer og multimedier.

Harddisken bruger også USB-forbindelsen som strømforsyning, så du slipper for store og trælse strømadaptere.

Det siges at pga gummisleevet kan harddisken modstå fald fra op til 1,2 meter. Den er regntæt og kan klare at blive kørt over af en 1 ton tung bil. Det vil jeg dog ikke sige, jeg har prøvet noget af dette 🙂

abonnementer

Jeg bruger Adobe pakken

Da jeg er grafiker og fotograf, så bruger jeg InDesign, Illustrator og Photoshop meget. Derudover klipper jeg video i Premiere Pro. Jeg redigere billeder i Lightroom, hvor jeg også har megen glæde af Topaz Labs, der kan fjerne støj og gøre billeder skarpere. Jeg har abonnement på Adobe pakken.

ONLINE BACKUP

Jeg har min online backup løsning hos Onlime.dk – De kører kampgner nu, hvor du bliver gjort opmærksom på, at de gemmer filerne i Skandinavien.  De benytter Jottacloud, men ved at have løsningen igennem Onlime, så har du dansk support.

Jeg har været hos dem i årevis og deres service har altid været super, de få gange, jeg har haft brug for dem.

Min hjemmeside/email hosting

Jeg har min hjemmeside/email løsning hos one.com – Jeg har været hos dem siden jeg fik min første hjemmeside i luften, hvilket en del år siden.

De har en kampagne nu, hvor du får 50% ved at bruge denne kode: VVKMQY

Jeg elsker de er udviklende og de har en god service de få gange, jeg har haft brug for dem.

Regnskab

Jeg har været ved Dinero fra jeg startede min virksomhed i 2019. Jeg startede med det gratis og efter noget tid, hvor jeg var mere tryg og kunne se de ekstra funktioner, de kunne hjælpe med, så opgraderede jeg – hvilket jeg ikke har fortrudt.

Jeg kan varmt anbefalde dem. Deres chatfunktion virker fantastisk. Jeg bruger den næsten hver gang, jeg laver regnskab. Og det er få gange, hvor de har rådgivet mig til at tage fat i mit revisor, fordi jeg lever et lidt anderledes liv og det kan de ikke lige svare på, men ellers skøn hjælp jeg får. Så i det store hele har jeg sparet mange penge ved at kunne klare det selv 🙂

“Keep it simple – live your dream life – smile everyday”