Mit hundegrej

Her kan du få et overblik over nogle af de ting, jeg har købt til Núna

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støtten, hvis du vælger at klikke på dem. Dog er det ikke alle links, jeg tjener noget på, da de ikke har en affiliate aftale 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger.  Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere om min reklamepolitik. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

Velkommen til Núna’s side med hendes hundeudstyr

Jeg har brugt utallige timer på at forske, undersøge og overveje, hvilket udstyr der bedst vil matche vores livsstil og Núna.

På denne side vil jeg dele mine valg og anbefalinger inden for hundeudstyr, så du kan finde inspiration og se hvad vi har med på farten.

Jeg ser frem til at tage jer med på denne spændende rejse, hvor jeg deler mine oplevelser på hendes egen Instagram. Så lad os begynde denne rejse sammen!

DOKSIE

BILSÆDE TIL HUND

Jeg sikrer min hunds komfort under transport med Doksie autokurven. Kurven er let at fastgøre i bilen, har indbygget sele for sikkerhed og kan foldes sammen til praktisk transport.

DOKSIE

DONUT HUNDESENG

Vi nyder rigtig godt af denne kurv, som hun har både ude og inde. Jeg har valgt en granitfarve, men de fås i mange forskellige farver. Núna’s er den mindste størrelse på 60 cm.

Doksie

ANTISPILD HUNDE-VANDSKÅL

Denne vandskålen behøver jeg ikke tømme for vand, inden jeg skal ud at køre, da den har en unik plade, der gør drikningen let for hunden.

TP-Link Tapo C100

Home Security Wi-Fi Camera

Jeg har valgt at installere dette overvågningskamera i autocamperen for at holde øje med Núna, når jeg er væk. Så vi får den bedste start på at være alene.

Dette kamera tilbyder høj kvalitet optagelser og bevægelsesdetektering via en smartphone-app.

Kameraet har også avanceret nattesyn og kan afskrække uønskede gæster med lyd og lys.

Dicte godbidstaske fra J&J

Godbidstasken er ikke bare en almindelig bæltetaske. Den er skræddersyet til hundeejere, der ønsker at gøre træning og belønning til en leg. Det er Irene Jarnved, der igennem sine mange år med hunde har designet denne taske. Jeg har gået med den siden jeg fik Núna hjem og har den med på HVER eneste gåtur. 

Her er, hvad der gør den unik:

Sikker og tæt på kroppen: Tasken sidder tæt til kroppen og vipper ikke udad, selv når du bukker dig forover eller tager godbidder.

Fleksibel brug: Brug den som en bæltetaske eller med skulderrem. Placer den i taljen eller på hoften afhængigt af din hunds størrelse og træningsbehov.

 

Hurtig og belejlig belønning: Den store åbning gør det let at få fat i godbidderne uden at miste øjenkontakt med din hund.

Rum til to slags godbidder: Opbevar to forskellige slags godbidder i hver deres rum med farvekodede adskillelser.

Hygiejnisk og praktisk: Let at rengøre, vandtæt og med en baglomme til din telefon og en forlomme til nøgler og hundeposer.

Sikkerhed i mørke: Reflekterende detaljer på tasken og remmen sikrer, at du er synlig i mørket.

Hurtig rengøring: Afmonter og vask inner-bags på ingen tid, og hvis nødvendigt, kan hele tasken vaskes i maskinen.

AKTIVERING / SNUSEMÅTTER /SLIKKEMÅTTER / LEGETØJ

Jeg har en stor interesse i at få aktiveret Núna mentalt også, så derfor har jeg købt disse, men tænker toilet- og køkkenruller, viskestykke i knuder mv også kommer i brug. Jeg vil holde mig inspireret online. Og jeg ved godt, det ikke altid behøver at være købte ting, men jeg er faldet for disse 🐶

Trixie Dog Activity Flip Board, ø23×3 cm

Trixie Activity Snuse Tæppe - 50 x 34 cm

Aktivitetslegetøj til hund - Hummer Hundebamse

Aktivitetslegetøj til hund - Snusetæppe Solsikke

KONG Puppy Goodie Bone Legetøj til hundehvalpe - Small i Lyserød

KONG Puppy Legetøj til hundehvalpe - Lyserød - small

Lickimat Playdate Grøn

Flamingo Slikkemåtter - M

FIBOO Lollipop Slikkemåtte - Lysegrå

Flamingo Slikkemåtter Jelly hexagon

Tandrensende Godbidsbold Rød

Trixie Junior dumbbell i gummi

ANDRE TING

Peppy Buddies Waterproof Green Mat

Trixie Kenton Pullover - Taupe

Bjaf 2i1 pakke | Hundetrimmer + Potetrimmer

Kurgo - G-Train K9 Rygsæk, Rød

Trixie lyshalsbånd XS-XL 70cm kan afkortes

Dog Copenhagen Comfort Walk Air™ Hundesele

Trixie premium hunde dressurline, mørkegrøn

Coachi Træningsline 5M Navy/Lime

Trixie Sporline sort 10 m/20 mm

HVOR HANDLER JEG?

Jeg handler i flere forskellige butikker. Jeg har haft nogle meget specifikke ting, jeg gerne ville have til min hund, så derfor har jeg handlet i disse butikker. Jeg er også meget prisbevidst, så er der tilbud, så handler jeg der.