Mit hundegrej

Her kan du få et overblik over nogle af de ting, jeg har købt til min kommende hvalp

Reklame / Nogle links på min hjemmeside er affiliate. Det er intet, der skader dig, men du støtter mig kun ved at handle igennem nogle af mine links. Tak 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger.  Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

Velkommen til min side om hundeudstyr og forberedelser til min kommende hvalp!

Jeg har brugt utallige timer på at forske, undersøge og overveje, hvilket udstyr der bedst vil matche vores livsstil og min kommende hvalps behov. Hver eneste beslutning om, hvad jeg investerer i, er blevet nøje overvejet for at sikre, at min nye følgesvend får det bedste start på livet.

På denne side vil jeg dele mine valg og anbefalinger inden for hundeudstyr, så du kan finde inspiration og vejledning, når du forbereder dig til at byde en ny pelsklædt ven velkommen i dit hjem. Og snart vil min hvalp, Núna, have sin egen dedikerede side, hvor jeg deler hendes eventyr og oplevelser med jer alle.

Jeg ser frem til at tage jer med på denne spændende rejse, hvor jeg deler min passion for hunde og de bedste værktøjer og produkter til at give vores elskede hunde det bedste liv. Så lad os begynde denne rejse sammen!

DOKSIE

SMART BILSÆDE TIL HUND

Jeg sikrer min hunds komfort under transport med Doksie Cloud C5 2-i-1 autokurven, som også fungerer som en hyggelig hvileplads hjemme. Kurven er let at fastgøre i bilen, har indbygget sele for sikkerhed og kan foldes sammen til praktisk transport.

Hundesædet giver små hunde en komfortabel plads til at nyde udsigten og slappe af på ture. Ved valg af hundekurv til bilen er størrelse, enkel installation og nem rengøring vigtige faktorer. Jeg valgte Doksie for kvalitet, smart design og komfort, og med det giver jeg min hund den optimale rejseoplevelse. Husk, din hund ville gøre det samme for dig!

Se her

Curli Vest Sele Clasp Air-Mesh

Har købt farverne Camo & Moss

Jeg har valgt denne sele udfra jeg har fået den anbefalet til min hvalp. Så jeg har købt en 3XS i camo, som er den første sele Núna skal have og derefter skal hun over i den grønne i 2Xs. Hvad der skal ske derefter har jeg ikke 100% besluttet mig for endnu.

DOKSIE

DONUT HUNDESENG

Jeg har valgt den her hundeseng, fordi jeg har hørt så meget positivt om den og at hun er bare stortrives og leger godt.

Jeg har valgt en granitfarve men de fås i mange forskellige farver

Så har jeg valgt den mindste størrelse de her på 60 cm, da det passer til min lille Bichon Havanais.

Doksie

ANTISPILD HUNDESKÅL TIL VAND

Denne vandskålen behøver jeg ikke tømme for vand, inden jeg skal ud at køre.

Denne antispild-vandskål har en unik plade, der gør drikningen let for hunden uden at skabe rod. Din hund kan nyde at drikke, uden at vandet plasker eller misfarver dens pels. Doksie Auto A5 er den intelligente løsning, der holder din hunds ansigt tørt og pelsen ren.

Den er nem at skille ad og rengøre og helt perfekt til rejser. Uanset om du tager på korte ture eller længere roadtrips, kan din hund nyde frisk vand uden bekymringer om spild.

TP-Link Tapo C100

Home Security Wi-Fi Camera

Jeg har valgt at installere dette overvågningskamera i mit hjem, i autocamperen for at holde øje med min hvalp, når jeg er væk. Så vi får den bedste start på at være alene.

Dette kamera tilbyder høj kvalitet optagelser og bevægelsesdetektering via en smartphone-app.

Det har en praktisk panorerings- og tiltfunktion, der dækker hele rummet, samt mulighed for at deaktivere overvågningen i privattilstand. Kameraet har også avanceret nattesyn og kan afskrække uønskede gæster med lyd og lys.

Dette kamera bliver en værdifuld investering for mig som hundejer, der ønsker at sikre min hvalp har det godt, når jeg ikke er hjemme.

Dicte godbidstaske fra J&J

Godbidstasken er ikke bare en almindelig bæltetaske. Den er skræddersyet til hundeejere, der ønsker at gøre træning og belønning til en leg. Det er Irene Jarnved, der igennem sine mange år med hunde har designet denne taske.

Her er, hvad der gør den unik:

Sikker og tæt på kroppen: Tasken sidder tæt til kroppen og vipper ikke udad, selv når du bukker dig forover eller tager godbidder.

Fleksibel brug: Brug den som en bæltetaske eller med skulderrem. Placer den i taljen eller på hoften afhængigt af din hunds størrelse og træningsbehov.

 

Hurtig og belejlig belønning: Den store åbning gør det let at få fat i godbidderne uden at miste øjenkontakt med din hund.

Rum til to slags godbidder: Opbevar to forskellige slags godbidder i hver deres rum med farvekodede adskillelser.

Hygiejnisk og praktisk: Let at rengøre, vandtæt og med en baglomme til din telefon og en forlomme til nøgler og hundeposer.

Sikkerhed i mørke: Reflekterende detaljer på tasken og remmen sikrer, at du er synlig i mørket.

Hurtig rengøring: Afmonter og vask inner-bags på ingen tid, og hvis nødvendigt, kan hele tasken vaskes i maskinen.

AKTIVERING / SNUSEMÅTTER /SLIKKEMÅTTER / LEGETØJ

Trixie Dog Activity Flip Board, ø23×3 cm

Trixie Activity Snuse Tæppe - 50 x 34 cm

Aktivitetslegetøj til hund - Hummer Hundebamse

Aktivitetslegetøj til hund - Snusetæppe Solsikke

KONG Puppy Goodie Bone Legetøj til hundehvalpe - Small i Lyserød

KONG Puppy Legetøj til hundehvalpe - Lyserød - small

Lickimat Playdate Grøn

Flamingo Slikkemåtter - M

FIBOO Lollipop Slikkemåtte - Lysegrå

Flamingo Slikkemåtter Jelly hexagon

Tandrensende Godbidsbold Rød

Trixie Junior dumbbell i gummi

ANDRE TING

Peppy Buddies Waterproof Green Mat

Trixie BE NORDIC Husum Regnfrakke - Blå - XS: 25cm

Trixie Kenton Pullover - Taupe

Bjaf 2i1 pakke | Hundetrimmer + Potetrimmer

Kurgo - G-Train K9 Rygsæk, Rød

HVOR HANDLER JEG?

Jeg handler i flere forskellige butikker. Jeg har haft nogle meget specifikke ting, jeg gerne ville have til min hund, så derfor har jeg handlet i disse butikker. Jeg er også meget prisbevidst, så er der tilbud, så handler jeg der.