Brug for en fotograf?

  • Rejsebilleder / reportager
  • Virksomhedsportrætter
  • Portrætter til fx. CV, LinkedIn, Facebook mv.
  • Stemnings­- eller eventbilleder i ­virksomheden
  • Manipulationsbilleder
  • Print af mine landskabsbilleder til kontoret, mødelokalet, venteværelset eller hjemmeprivat.Du kan blive inspireret HER

Du kan se flere billeder i mine gallerier

ANJA ROBANKE’s

FOTO – PORTFOLIO

Jeg har fotograferet siden 2016. Min store passion er at arbejde og bruge naturen i mine billeder. Jeg arbejder udelukkende med naturligt lys.

KUNDECASES

Bryllupsfotograf

Kristina og Anders

🍁 Mit første efterårsbryllup 🍁

Jeg var fotograf ved Kristinas venindes bryllup for 5 år siden og her kom hun til mig og sagde: “Anja, du skal være vores bryllupsfotograf når jeg skal giftes📷 Så det var meget glædeligt, da Kristina og Anders skrev om jeg ville være fotograf på deres dag 🍁

Bryllupper er en stor dag. Et stort ansvar. Og en stor gave for begge parter. At mærke glæden over billederne nydes og jeg har forenet deres store dag giver utroligt meget til mig ❤️

Kristina og Anders har givet mig frirum til at lege undervejs og de var helt med på at dronen skulle indgå på dagen. Det var en spændende og anderledes faglig udfordring og jeg er glad for jeg må dele billeder med jer i dag 🌟

UDTALELSE fra Anders og Kristina

Vi var så heldige, at Anja havde sagt ja til at være fotograf til vores bryllup, hvilket er en beslutning vi aldrig vil fortryde.
Hun er super dygtig og meget talentfuld, og så er hun bare det dejligste menneske at være i nærheden af, da hun altid møder op med den skønneste energi, om det være et onlinemøde eller fysisk møde. 
Vi står tilbage med de flotteste billeder fra vores bryllup, og i flere forskellige opløsninger som kan bruges til forskellige formål, fordi sådan er Anja bare – altid et skridt foran og helt igennem professionel.

Ny kundecase

Brandingbilleder til

YOGA WITH MARIA THERESE

Jeg mødes med Maria Therese i Sydspanien, hvor vi havde en times fotosession ved vandet i aftensolen. Maria var skøn at arbejde sammen med. Hun har fået en billedepakke, som hun kan bruge på sine sociale medier og marketing.

UDTALELSE fra Maria Therese

“Siden første gang jeg møtte Anja har jeg beundret hennes evner til å tenke og leve utenfor boksen. Dette gjenspeiler seg i hvordan hun arbeider. Vi hadde en fantastisk fotosession på stranden – og resultatet ble bedre enn jeg kunne drømme om. Anja er ikke kun en meget dyktig fotograf, hun fikk meg også til å slappe av og være meg selv foran kameraet. Den faglige dyktigheten hun har – kombinert med å gi energi til de hun jobber med gjør at resultatet ikke kan bli annet enn fantastisk. Jeg kommer helt sikkert til å ha flere fotosessions med Anja i fremtiden.”

Ny kundecase

Stemningsfotograf hos

PINTRIP

2 år i træk tog jeg stemningsbilleder, som blev brugt til Pintrip guiden, medlemskort, deres sociale medier mv

UDTALELSE fra Henriette, ejer af Pintrip

For os er det vigtigt med en fotograf, der sætter sig godt ind i opgaven, og hvilket udtryk vi ønsker. Det formår Anja. Hun ligger på maven, kravler i buske og på stiger – for at få det perfekte skud med den rette lysvinkel. Vi har igennem hele forløbet oplevet stort engagement og professionalisme, og kan varmt anbefale andre at indgå i et samarbejde med Anja Robanke.

Ny kundecase

Dronefotograf for

Jørand Tækkeforretning

Jeg havde fornøjelsen i at have dronen i luften for at forevige 2 smukke projekter som Jørand Tækkeforretning har lavet. Jeg er så fascineret af håndværket bag.

Opgaven lød på droneoptagelser, men jeg havde frie hænder og det var en fornøjelse. André have sørget for skriftlig tilladelser, så ringede jeg bare til ejerne dagen før jeg ankom og lavede en aftale. Begge steder gik det så fint og jeg var meget heldig med vejret, lyset og de smukke efteråretsfarver.

Nedenfor ser I resultatet af de 2 huse

I kan se flere af deres på projekter på deres facebook side

Ny kundecase

Stemningsfotograf hos

HUNDENS VERDEN

Jeg fulgte Helle og 2 af hendes hundetræningshold en i smuk forårsdag. Hun ønskede forskellige stemningsbilleder af hendes og deres træning til hendes hjemmeside.

Ny kundecase

Ponyfotograf

Stutteri wonderwelsh

Jeg har været hos Mona nogle gange og fotograferet hendes ponyer. Det er altid en fornøjelse, at arbejde i naturen og med dyr. 

p

Du behøver ikke have taget beslutningen, for at ringe til mig. Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det vil glæde mig at høre fra dig.

Du kan ringe på telefon +45 61 71 44 41
eller sende en mail til anja@robanke.dk

UDOVER FOTOGRAF ER JEG ER OGSÅ

GRAFIKER

Læs mere på nedenstående link