Kroppen – ude og inde

Jeg har aldrig gået op i cremer og make-up.  men siden jeg blev 40 år, er jeg begyndt at passe bedre på mig selv – både udenpå og indeni.

Jeg har faktisk også mistet 2/3 af mit hår.
Læs mere længere nede på siden.

Reklame / Der findes affiliate links på min hjemmeside. Det er intet, der skader dig. Du støtter mig kun ved at handle igennem nogle af mine links. Tak 🙂 Læs mere på linket om min reklamepolitik. Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af.

RAUNSBORG

Nordic Hand Cream

Jeg i MANGE år brugt denne creme. For mig er det en tryllecreme. Den har reddet mig mange gange og den kan lidt af hvert 🙂

Jeg bruges til hænderne, MEN jeg bruger den altså til mange andre ting også. Når jeg har fået en rift eller sår, så smører jeg på og det heler altså hurtigere. Nå rjeg har sår der skal over til at blive år, så giver den fin fugt og helning er gået så godt.

LÆKKERIER I MIT LIV

Jeg har altid brugt den creme i Netto der var på tilbud til omkring 30-40 kr. Og det har sikkert været fint for mig på den tid. Men efter at have prøvet nogle gode produkter, så kan jeg mærke forskellen. Så jeg vil gerne fortælle jer om hvad jeg bruger og hvad jeg gør mig af tanker om at passe på mig selv.

ECOOKING

Da jeg blev 40 år i 2020, der gav min veninde mig start-kittet fra Ecooking 🙂 Og jeg har rent ud sagt ikke brugt andet siden. Jeg har stadig nogle ønsker med nogle af produkterne. Men køber lidt af gangen. Jeg har vist billeder nedenfor af nogle af de ting, jeg allerede har og bruger.

Jeg har aldrig mærket et produkt så godt for mig før. Jeg må da også indrømme, at jeg aldrig har haft dyre/lækre produkter til min hud før. Jeg har aldrig været hende, der plejede mig selv med andet end en billig creme fra et supermarked.

Men lidt forfængelig er man vel blevet. Og med den gave fra min veninde mærkede jeg på kort tid en stor glæde ved at bruge disse produkter.

Jeg køber enten ved Matas eller ved Ecooking selv.
Det er lige forskelligt, hvor der gode tilbud  🙂

HUSK – findes også til unge mennesker og mænd. Ikke kun ‘aldrende kvinder’ 😂

Har mistet 2/3 af mit hår

Igennem nogle få år har jeg bare tabt mere og mere af mit hår. Og jeg har bare ladet det stå til, så nu vil jeg prøve disse produkter af. Jeg ser altid Løvernes Hule, og en dag kom Carolina fra Green Goddess kom ind. Jeg har nu fulgt på produktet. Og jeg så en video, hvor Caroline selv viser effekten på hendes eget hår og det har inspireret mig til at prøve selv. Se videoen HER

Jeg har købt både Green Goddess Marine Collagen Natural og Scandinavian Biolabs Hair Growth Routine (shampoo, balsam og serum).
(Købt September 2022 – vil lave opfølgning på det)

Ved brug at kollagen, så er der også et plus, at det mindsker rynker, så den tager jeg da gerne med oveni, jeg vil prøve at redde mit hår.

OIL OF LIFE

Jeg fik en besked en dag i min indbakke fra en kvinde, der anbefalede mig denne olie til alle de smoothier, jeg render og laver.

Man optager vitaminerne bedre. Så jeg blender min smoothie og hælder lidt i inden jeg blender de sidste 5-10 sekunder.

Jeg ved, ved hvor vigtig olie er for vores krop. Så jeg bruger denne olie i min smoothier. Men du kan også bruge en god olivenolie. Men den bruger jeg så over mine salater 😉

“Keep it simple – live your dream life – smile everyday”