Mit campingudstyr

Her kan du få et overblik over, hvad jeg har købt af grej igennem tiden.

Reklame / Der kan forkomme affiliate links og links til andre sider på min hjemmeside. Det giver jer et overblik, og jeg kan nemmere hjælpe folk, når de sender spørgsmål i min indbakke med "Hvad, Hvor og Hvorfor." Men Reklame kan dukke op, uden der egentlig er reklame på siden. Affiliate links er ikke farlige for computeren/telefonen. Hvis i handler via et affiliate link, så støtter I mig med en procentdel 🙂

Grill: Cadac safari chef 2
(Overvejer at tilkøbe
 pizzasten & spatel)

Jetboil Minimo

Har to forskellige Stanly krus. Og jeg elsker dem!

Omnia Ovn med silicone form og rist

SOLBIO

– 100% organisk toiletvæske

Jeg er nødt til at fremhæve dette produkt. Jeg har nu brugt det i over 2 år, og jeg er er målløs over, hvor godt det er. Og der kan bruges til flere ting – de kalder det en 4i1.

Væsken er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser med friske aromaer fra essentielle olier udvundet af eukalyptus, fyr og mynte. 

Solbio er en banebrydende toiletvæske, der er 100% bionedbrydelig og indeholder ingen kemikalier. Solbio er drøj i brug og dermed en gevinst både for miljøet og pengepungen. 

Det nedbryder fækalier og toiletpapir super godt. Jeg er overrasket over, hvor godt det dufter og holder luftgener væk.

Det kan bruges både i toilettet, og til rengøring og i spildevandstanken, hvor jeg giver den en sjat i afløbende, som både holder vognens afløb rene, men også fjerner lugtgener. Jeg har aldrig i min tid med Solbio haft gener af kloaklugt.