Udstyr i Autocamperen

Her kan du få et overblik over, hvad jeg har købt og har med i autocamperen.

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støtten, hvis du vælger at klikke på dem. Dog er det ikke alle links, jeg tjener noget på, da de ikke har en affiliate aftale 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger.  Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere om min reklamepolitik. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

ISABELLA STARTPAKKER

Jeg har medium pakken

Isabella medium startpakke består af følgende produkter fra Isabella:
Loke High Stol 2 stk.
Letvægtsbord 80×120 cm
Skammel
Plade til skammel
Foldebar opvaskebalje 8,5 L
Natura servicesæt 4 pers.
Buildaglass vinglas 2 stk.
Drikkeglas 4 stk.
Bestiksæt, sølv 16 dele
Gryde/pande sæt.

Startpakke Medium og Large skal afhentes hos TJ Camper i Hedensted.

SOLBIO

– 100% organisk toiletvæske

Jeg er nødt til at fremhæve dette produkt. Jeg har nu brugt det i over 3 år, og jeg er er målløs over, hvor godt det er. Og der kan bruges til flere ting – de kalder det en 4i1.

Væsken er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser med friske aromaer fra essentielle olier udvundet af eukalyptus, fyr og mynte.

Solbio er en banebrydende toiletvæske, der er 100% bionedbrydelig og indeholder ingen kemikalier. Solbio er drøj i brug og dermed en gevinst både for miljøet og pengepungen.

Det nedbryder fækalier og toiletpapir super godt. Jeg er overrasket over, hvor godt det dufter og holder luftgener væk.

Det kan bruges både i toilettet, og til rengøring og i spildevandstanken, hvor jeg giver den en sjat i afløbende, som både holder vognens afløb rene, men også fjerner lugtgener.

ONYX COOKWARE™

MULTI SLICER

Denne multi slicer forelskede jeg mig for fuldstændig i. For det første fordi, den er så lille og ingenting fylder i et lille autocamper køkken. Derefter var jeg vil med, at den har 4 aftagelige knive. Så det er nemt, enkelt og hurtigt, at skifte og rengøre.

Den skridsikre silikonebase sikrer stabilitet under brug. Og den tåler opvaskemaskine, hvis man skulle have sådan en. Der er ingen tvivl om, at madlavningen er et step nemmere/hurtigere. Og jeg føler mig inspireret til at lave mere sund mad.

Black&Decker Dustbuster Flexi bilstøvsuger

Indbygget slange: Takket være den fleksible slange, kan du nå alle områder i bilen. Det lange mundstykke lader dig nå små områder, så du for eksempel også kan rengøre mellem sæderne.

5 meter ledning: Længden sikrer, at du kan rengøre hele bilen uden at skulle trække i slangen hele tiden. Ledningen omkredser støvsugerens krop, så den ikke ligger i vejen.

Nem funktion til tømning: Åbn sidedøren og bliv kvit med støv og snavs på en nem og hurtig måde.

Opbevaringspose: Hold din støvsuger og tilbehør opbevaret på samme sted.