Solbio: min yndlings toiletvæske 

af | nov 17, 2023 | Autocamper

Som miljøbevidst campist har du måske allerede hørt om Solbio, en toiletvæske.. Jeg har brugt Solbio i over 3 år nu, og jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har været mere tilfreds med en toiletvæske. Her er nogle af de overbevisende grunde til, at Solbio har vundet mit hjerte og min tillid:

Reklame for Solbio via Camper Shop

Miljøvenlig og bionedbrydelig

En af de ting, jeg elsker allermest ved Solbio er dens 100% organiske sammensætning. Denne toiletvæske er fremstillet udelukkende af naturlige råstoffer som planteekstrakter, citronsaft, æteriske olier og sæbestoffer af naturlig oprindelse. Den efterlader ingen skadelige kemiske aflejringer i hverken affaldstanken eller miljøet.

Solbio er EØF 834/2007 og 889/2008 godkendt og testet af CUC.

Multifunktionalitet

Solbio er mere end bare en almindelig toiletvæske. Jeg burger den til mere end bare toilettet:

  • Toilettanken: Solbio sikrer, at der ikke opstår ubehagelige lugte eller belægninger i tanken. Og skulle der komme en svag lugt, så giver jeg den lige et skvis mere i tanken. Den nedbryder biologisk affald og toiletpapir, hvilket gør tømning super nem. De siger man skal bruge 40 ml Solbio pr. 20 liter tankindhold og tilsætte 2 liter vand. Men personligt, så tilføjer jeg en sjat fra start og har droppet det med vandet, og så kan jeg evt. finde på 2-3 dage efter give den et lille skvis mere.
  • Toiletrens: En smule Solbio i varmt vand, og du har det perfekte rengøringsmiddel til toilettet. Og det er super effektiv mod kalk. Husker hvordan min gamle kasette ved Bumle var fyldt med kalk lejringer, som jeg kunne se blev ren efter noget tid med Solbio.
  • Spilde/grå-vandstanken: Solbio forhindrer kloaklugte og belægninger. De skriver man skal bruge 40 ml Solbio pr. 50 liter tankindhold til rensning af spildevandstanken. Men igen, så har jeg et lidt afslappet forhold til det med mængder, så den får lidt mindre og så små sjatter ind imellem. Jeg hælder det ned i afløbene – både i køkken og bad.

Drøj i brug og økonomisk

Solbio er utrolig drøj, hvilket betyder, at du kun behøver en lille mængde for at opnå effektive resultater. En flaske Solbio indeholder hele 1,6 liter, hvilket svarer til 40 doseringer. Dette gør det ikke blot praktisk, men også økonomisk fornuftigt, da du ikke behøver at erstatte det så ofte.

Sikkerhed og god duft

Solbio er sikker at bruge omkring børn og kæledyr, da den ikke indeholder skadelige kemikalier. Jeg synes, den har en behagelig naturlig duft af natur, som efterlader mit hjem friskt og indbydende.

Min personlige anbefaling

Efter at have brugt Solbio i årevis kan jeg ærligt sige, at det er den bedste løsning for miljøbevidste campister. Jeg elsker tanken om at bidrage til en bæredygtig fremtid, når det er muligt og der er et valg. Hvis du endnu ikke har prøvet Solbio, så synes jeg, det er på tide at give det en chance og lade dig overbevise. Jeg har aldrig fortrudt eller brugt andet siden min første gang.

Jeg synes også det er en fed indpakning, da det er som vin. Den drypper aldrig. Jeg har kun engang dummet mig og det var total mig egen fejl. Det var mørkt og jeg kender jo min camper ud og ind. Jeg havde lige tisset og synes lige jeg ville give den et lille skvis og så havde jeg ikke opdaget at låget til toiletet var gået ned, så jeg sprøjtede væsken ud over låget, jeg var så træt af det midt om natten, men rent blev mit toilet. Og nu kan jeg heldigvis kun grine af det 🙂

Du kan købe Solbio hos TJ Camper’s webshop Camper Shop. Bare klik på knappen, så kommer du derind.

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *