NYHED

Skal jeg

Komme ud og holde foredrag på din skole?

Jeg kommer ud til 1-2. klasser.

Du/I kan læse mit blogindlæg om min oplevelse ude i en 1. og 2. klasse. Her kan I også se hvad jeg har været igennem med dem og deres begejstring for min autocamper.

Fortællinger til

1-2. klasse

Jeg har sammen med Tellerup udgivet ‘Anja på ­Eventyr, hvor jeg fortæller virkelige hændelser fra mig liv på vejen. Siden sommeren 2019 har jeg boet 100% i min auto­camper, der samtidigt fungerer som mit rullende kontor, mens jeg rejser rundt i Europa.

Jeg vil fortælle lidt om hvordan jeg fik ideen til at ­flytte ind i en autocamper, hvordan jeg solgte alle mine ting. Jeg kommer ind på, hvor jeg sover, hvordan det praktisk er med vand og strøm.

Jeg vil fortælle om nogle af de oplevelser, jeg har på min vej igennem årerne. Alt imens jeg fortæller, vil jeg vise billeder og videoer. Jeg vil vise dem dyr, naturen og ­mennesker, jeg har mødt på min vej. Jeg vil tage ting frem fra bøgerne og fortælle om det. Så der er en genkendelse for børne, hvis de har læst dem.

Jeg vil fortælle i 30 minutter, og jeg vil med mellemrum vil interagere med børnene i form af spørgsmål, hvor de skal række hånden op. Fx. Hvor mange af jer at prøvet at være på campingferie.

Jeg medbringer min MacBook og har stik til HDMI.
I har lærred eller TV, hvor jeg kan dele mine billeder undervejs. Samt lyd, hvis nødvendigt for lokalet

H.C. Andersen sagde “At rejse er at leve” – men kan man leve uden at rejse? Mit svar er nej! Derfor lever jeg, som jeg gør.

Ord fra skolelærer til mine foredrag

“Det var en stor fornøjelse at have besøg af Anja, der holdt foredrag for vores elever i 1. og 2. klasse i dag. Inden Anja kom, havde vi læst hendes bøger i klasserne, så gensynsglæden fra børnene var stor da Anja og Hugo kørte ind i skolegården. Anja var meget velforberedt, og hendes ligefremme facon, smilende væsen – og ikke mindst hendes fantastiske billeder og spændende historier, tryllebandt eleverne fra start til slut.

Afslutningsvis inviterede Anja eleverne på besøg i Hugo, hvilket gjorde et stort indtryk på dem. Anjas foredrag er målrettet de mindste elever – og rammer plet. Det er sjovt, spændende, lærerigt og smukt, og mine elever og jeg giver Anja vores varmeste anbefalinger.”

Maria Mølgaard Kramme
Klasselærer på Gåslev skole

“Vi var så heldige at have besøg af Anja Robanke i vores 2. klasse på Nordvangskolen i Glostrup. 2.B. var tryllebundet af Anjas flotte billeder og spændende fortællinger om hendes ture rundt om i Europa. Man kan mærke, hun brænder for naturen og det skinner igennem på hendes utrolige flotte billeder, og hendes engagement i historierne. Vi var ude og se hendes autocamper, og børnene var vilde med det.

Hendes børnebøger tager udgangspunkt i hendes historier. De er sjove, velskrevne og med flotte illustrationer, og vi skal læse dem efter hendes foredrag. Anjas måde at møde børnene på i hendes foredrag var unikt, og vi var så glade for de timer, vi havde sammen med Anja.

Snyd ikke jer selv for en oplevelse – Skynd jer at få booket et foredrag med Anja.

Lonni Hjorth Normann Nordvang / Skolelærer i Glostrup