Mine

HOBBYER

Jeg er altid i gang på en eller anden måde. Hvis jeg ikke arbejder for en kunde eller laver mit eget, så er jeg ude og lege med en af mine hobbyer. 

Alle fire hobbyer har faktisk med foto at gøre – på land, i vand,  i luften og i skjul!

Foto – På land

Jeg ses tit ligge og rode rundt på jorden og være godt beskidt. Jeg elsker at komme i øjenhøjde med det, som jeg fotograferer.

I marts 2016 tog jeg med på en fotoworkshop i Randers Regnskov med fotograferne Brian Rasmussen og Ard Jongsma. Det forandrede min tilgang til fotografi. Fra den weekend var jeg ‘hooked’.

På mine Islandsture udviklede jeg mig meget hurtigt hen over et par år. Jeg endte med at være 25% af min tid på Island over to år. Jeg kunne ikke få nok. Og det kan jeg stadig ikke. Så jeg håber, at jeg kan komme afsted til Island i 2021.

Fotografiet er et sted, hvor jeg nyder mit frirum, når jeg ikke arbejder. Især når jeg er ude i naturen, hvor jeg finder energi og inspiration.

Foto – i luften 

Det er lidt sjovt, for jeg har altid været lidt imod droner. Jeg hader i hvert fald lyden. Men jeg er af den overbevisning, det gør mig til en bedre dronefører med forståelse for andre mennesker.

Jeg var dog gået i stå i min fotoudvikling, og jeg manglede noget, der kunne inspirere mig. Og jeg husker, at jeg så et videoklip på YouTube, som startede noget i mig.

Jeg nåede kun at have min første DJI Mavic Air 2 drone i luften i 16 minutter, inden den styrtede i havet. Heldigvis fandt vi den, så jeg kunne fået den ombyttet på min forsikring.

Jeg har nu DJI Mavic 3 Fly More Combo. Og den er jeg indtil videre rigtig glad for. MEN det er kun min 2. drone, så har ikke meget at sammenligne med 😉

Jeg vil rigtig gerne lave grafisk naturfotografi. Jeg er nybegynder, så jeg har masser at lære endnu.

Foto – Under vand

Jeg finder verden under vandet fascinerede og dragende. 

Efter min drone styrtede i havet, og vi var på redningsaktion og fandt den, blev jeg fascineret af livet under vandet. Derefter købte jeg en målsyet våddragt.

Jeg vil rigtig gerne tage billeder og video under vandet. Så jeg startede med min iPhone, samt jeg har et GoPro Hero 7 & 9 kamera.

Jeg har efterfølgende opgraderet til at mit Canon R5 kan komme med under vandet. Jeg ha købt et Outex undervandskamerahus med en 120mm dome.

På sigt vil jeg gerne lære at undervandsjage, så jeg kan forsyne mig selv med lidt frisk fisk til frokost.

Jeg har lavet en udstyrsliste, hvor du kan se, hvad jeg har af udstyr.

Foto – I skjul 

Nogle kalder mig skør og andre en sej kvinde. Selv synes jeg bare, at det er skønt at være i ét med naturen.

At være i skjul er også en relativ ny interesse for mig. Men det er klart en, der er kommet for at blive. Når jeg har tid og ønsker fordybelse i naturen, sætter jeg mig tilrette og nyder livet i skoven.

På billederne kan du se fiskeørnen og den røde glente. For fiskeørnen sad jeg i skjul i 10,5 time og den røde glente i 17,5 time over to dage. Det lyder af meget, men der er så mange andre oplevelser undervejs også, som jeg nyder godt af i naturen.