This is also available in: English

Har du

Brug for en grafiker?

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer og 15 års erfaring – både fra ­reklamebureau og som in-house grafiker, inden jeg startede som freelancer.

Landing pages/one pages
Design af hjemmesider i WordPress
Opdatering af hjemmesider
Nyhedsbreve
Logoer
Visitkort
Brevpapir
Brochurer
Medlemsblade
Kunde­magasiner ­
Årsrapporter
Bøger
Annoncer
Sociale medier
Skiltedesign
Billedredigering
Billedmanipulation

1 time

Fast timepris = 799 kr.

10-20 timer

Hvis du skal bruge mig over en periode, kan du købe et ­time­klippekort på forhånd og få billigere timer.

10-timer = 6.990 kr. (699 kr./time)
20-timer = 11.980 kr. (599 kr./time)

Priserne er ex. moms. og klippekortet er gyldigt i seks mdr.

Fordele ved klippekort

  • Din timepris bliver lavere, jo flere timer du køber.
  • Der klippes kun for den anvendte tid.
  • Der er altid hjælp – stort som småt uden at skulle fakturere hver gang.

Referencer

“Anja har været en kæmpe hjælp til flere grafiske produktioner i bureauet. Opgaver med stor kompleksitet kom til at virke så legende lette for alle omkring Anja. Hun angreb opgaverne med gejst og gå-på-mod, og vi har sjældent mødt en freelancer med så stor en ja-hat.

Anja er ikke bare grafisk dygtig, men samtidig indsigtsfuld og ansvarsfuld. Vi kom i mål med en række store opgaver på kort tid, til stor tilfredshed for kunden og os.”

René Kirkegaard / CEO, Aidgency

““Vi bad Anja stå for alt det grafiske ­omkring vores nye produkt. Logo, visitkort, nogle billeder, ­flyers, hjemmeside. Hjemmesiden og det grafiske udtryk skulle være enkelt, og det skulle laves ­hurtigt.
På rekord tid – og til tiden, fik Anja det hele færdigt og det er præcis som det skal være. Tak Anja for endnu et fantastisk samarbejde”.”

Kasper Dunvad / Bioarmering A/S

“Hos ALPHA Containers A/S har vi gennem et par måneder været på udkig efter en dygtig og fleksibel freelance grafiker, som kunne løse store såvel som små grafiske opgaver. Vi fandt Anja via LinkedIn, og det var det helt rigtige match. Anja er utrolig fleksibel, leverer altid til aftalt tid, kommer konstant med gode ideer og kommunikationen fungerer fantastisk, selvom det hele foregår via e-mail og Skype. ALPHA Containers A/S kan 100% anbefale Anja til enhver grafisk opgave.”

Rasmus Nørgaard / ALPHA Containers A/S

“SCHARF har gennem en længere periode ledt efter en ­s­uper ­dygtig grafiker, som kan arbejde selvstændigt, hurtigt, i ­særdeleshed fleksibelt og let at kommunikere med. Vi kender Anja ­Robanke fra SoMe, hvor vi med stor interesse har fuldt med i hendes spændende færden. Anja er for os den helt rigtige, da hun er mere end fleksibel og overholder alle deadlines til perfektion. Anja arbejder selvstændigt og er fuld af fantastiske idéer og har løsninger på alle problemstillinger. Vores nye digitale brochure lever mere end op til vores forventninger, og vi glæder os til et fremtidig samarbejde med Anja”

Christina Scharf / Ejer, Scharf