This is also available in: English

Børnebogsforfatter til

Anja på Eventyr

Bøgerne har jeg skrevet ud fra virkelige oplevelser, jeg har haft med min gamle Land Rover Thorleif på Island. Jeg fortæller om, hvordan jeg solgte alt og flyttede ind i min autocamper, Bumle og om hvordan jeg rejste rundt i Europa. Undervejs mødte jeg dyr, spændende mennesker og en storslåede og smuk natur.

Afhængig af læseniveau er de skrevet til børn på ca. 7-8 år med Lixtal 10. Bøgerne kan også bruges til højtlæsning.

Du vil også kunne finde bøgerne som e-bøger og lydbøger på forskellige platforme.

Bøger er udgivet hos forlaget Tellerup og illustrator Thomas Friis Pedersen har tegnet mig, mine biler og naturen omkring mig så fantastisk.

Tre fine bøger for de begynderlæsere, som er videbegærlige og vil vide noget om andre lande og om at rejse.

Lektørudtalelse

Jeg har fået en rigtig flot udtalelse af bibliotekarerne på mine bøger. Jeg har valgt at vise disse disse udsagn.

En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. En lektørudtalelse er skrevet efter et sæt særlige retningslinjer.

Der findes ikke andre bøger for begynderlæserne, hvor voksne fortæller om deres rejser på samme måde.

De 3 bøger

ANJA PÅ EVENTYR

På tur til Island

Anja tager færgen til ­Island i sin Land Rover. Hun ser en masse ­natur og møder mange dyr. Både ræve, hvaler, ­fugle og sæler. Hun kører op til en stor vulkan. Men så går bilen i ­stykker.

ANJA PÅ EVENTYR

På tur med Bumle

Anjas store drøm er at rejse altid. Så hun køber ­Bumle – et hjem på hjul. Hun sælger alt og flytter ind i Bumle. Anja kører ned gennem Europa. Men så bliver det uvejr.

ANJA PÅ EVENTYR

På tur til Spanien

Anja kører stadig rundt i Europa. Hun møder Eva. Eva rejser rundt ligesom Anja. En morgen bliver Eva bange. Der er noget i hendes bil. Anja og Eva vil finde ud af hvad det er.

Skærmdump fra Gucca.dk

NYHED

Bøger til udlandet

Reklame //Der har været efterspørgelse på at kunne købe mine bøger, hvis man bor i udlandet. Og det har jeg fundet en løsning på. Hos Gucca.dk sender de mine børnebøger til følgende lande, så håber det kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have dem sendt ud til dig 🙂

De sender til
Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Holland, Irland, Island, Italien, Letland, Litauen, Malta, Monaco, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Østrig.