MIT UDSTYR

Jeg har delt mit udstyr op i områder, så du nemmere kan få et overblik over hvad jeg har med mig.

Du kan læse om mit kamera-, undervands- og campingudstyr, samt mit outdoortøj. Derudover har jeg en side med ‘Alt det andet’ for nogle ting passer ikke lige i en bås. Og som noget helt NYT, så er der hundeudstyr. Som man siger, må man aldrig gå ned på grej, og det har jeg vist fået fra min far! Det er imponerende, hvad man kan få ind på 12 kvm.

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støtten, hvis du vælger at klikke på dem. Dog er det ikke alle links, jeg tjener noget på, da de ikke har en affiliate aftale 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger og henvise jer hertil, når i spørger i mine indbakker. Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

Jeg elsker bare grej

Og jeg elsker jeg har solgt alt det, jeg ikke har brug for i 2019.

Jeg hører jævnligt spørgsmålet “Hvordan kan du være minimalist, når du ejer så dyre ting?”

For mig handler det ikke om kvalitet eller pris, når jeg tænker minimalisme. For mig handler det om, at jeg lever med få ting og har et mere simpelt liv. Jeg bor i en autocamper og har 12 kvm. Hvis det ikke er minimalisme, så ved jeg ikke 😉 Jeg vil hellere eje lidt, men så nogle rigtig lækre ting.