MIT UDSTYR

Her har jeg delt mit udstyr op i områder, så du nemmere kan få et overblik over hvad jeg har med mig.

Du kan læse om mit kamera-, undervands- og campingudstyr, samt mit outdoortøj. Derudover har jeg en side med ‘Alt det andet’ for nogle ting passer ikke lige i en bås. Men som man siger, må man aldrig gå ned på grej, og det har jeg vist fået fra min far! Det er imponerende, hvad man kan få ind på 12 kvm.

Reklame / Der kan forkomme affiliate links og links til andre sider på min hjemmeside. Det giver jer et overblik, og jeg kan nemmere hjælpe folk, når de sender spørgsmål i min indbakke med "Hvad, Hvor og Hvorfor." Men Reklame kan dukke op, uden der egentlig er reklame på siden. Affiliate links er ikke farlige for computeren/telefonen. Hvis i handler via et affiliate link, så støtter I mig med en procentdel 🙂

Jeg elsker bare grej

Og jeg elsker jeg har solgt alt det, jeg ikke har brug for i 2019.

Jeg hører jævnligt spørgsmålet “Hvordan kan du være minimalist, når du ejer så dyre ting?”

For mig handler det ikke om kvalitet eller pris, når jeg tænker minimalisme. For mig handler det om, at jeg lever med få ting og har et mere simpelt liv. Jeg bor i en autocamper og har 12 kvm. Hvis det ikke er minimalisme, så ved jeg ikke 😉 Jeg vil hellere eje lidt, men så nogle rigtig lækre ting.