Tid til dig

– giver dig en plads, hvor du kan få sparring, vejledning, lyttende ører og hjælp. 

Jeg modtager ofte henvendelser fra mennesker, der stiller spørgsmål og søger vejledning. Det glæder mig virkelig at kunne hjælpe og være til inspiration. Desværre kan jeg ikke altid besvare alle henvendelser, da jeg har opgaver for mine kunder som grafiker, fotograf og foredragsholder.

For at give dig den bedst mulige hjælp og sparring, har jeg besluttet at tilbyde min tid mod betaling. Hvis du ønsker at drøfte noget med mig, er du mere end velkommen til at sende en mail til anja@robanke.dk, hvor du kort beskriver dit spørgsmål eller udfordring. Sammen kan vi vurdere, om jeg kan hjælpe dig på den bedste måde.

Jeg vil altid være åben og ærlig, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Hvis jeg ikke kan hjælpe dig, vil jeg ærligt og direkte give besked om det. Nedenfor har jeg givet nogle eksempler på spørgsmål, som jeg kan hjælpe med.

LIVSSTIL

Jeg vil gerne dele min livsstil og erfaringer med dig. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, hvordan jeg lever på vejen, er du velkommen til at læse videre.

Måske undrer du dig over, hvordan jeg fik ideen, eller hvor lang tid jeg brugte på forberedelserne. Måske vil du gerne vide, hvor jeg har adresse, hvor jeg overnatter eller hvordan det er at køre alene. Måske spekulerer du på, hvordan jeg klarer sikkerheden på vejen, eller om livet på vejen altid er idyllisk. Jeg vil også gerne dele mine praktiske erfaringer med mobil og data i udlandet samt min viden om årstiderne i en autocamper.

ARBEJDE REMOTE

Hvis du overvejer at arbejde remote og har spørgsmål om, hvordan jeg lever af det eller om mine erfaringer som grafiker, så kan jeg også hjælpe. Måske er du interesseret i at tage dit arbejde med i en camper eller overvejer omskoling? Lad os tage en snak omkring det.

FOTOGRAFERING

Hvis du er interesseret i fotografering og har brug for hjælp, kan jeg assistere dig. Det er ligegyldigt, om du er nybegynder eller om du vil lære mere om manuelle indstillinger på dit kamera. Jeg kan tilbyde 1:1 undervisning og hjælp med billedredigering, enten mens vi deler skærm eller ved at mødes. Vi kan også tage ud og gå en tur, hvor du kan stille spørgsmål om fotografering og teknikker, eller du kan sende mig dine billeder, og jeg vil give feedback på dem.

PLANLÆGNING AF REJSER TIL ISLAND

Hvis du planlægger at rejse, og du er interesseret i mine erfaringer og oplevelser fra mine rejser til Island, kan jeg hjælpe med at planlægge din tur – både med og uden autocamper. Jeg har hjulpet flere med at få designet deres drømmetur til øen. 

——————————-

Jeg vil med glæde dele mine erfaringer og hjælpe dig med dine spørgsmål. Skriv til mig på anja@robanke.dk, så finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig på den bedste måde.

Timepris

Jeg tager 750,- i timen / 3 timer for 2.000,-
Priserne er inkl. moms. 

Hvis du ønsker et andet setup, evt flere timer, så skal du endelig bare spørge. Så finder vi en pris på det 🙂

Hvordan?

Vi kan snakke sammen over telefon, Messenger, på Skype, Zoom, Google Meet eller et andet medie online.

Vi kan mødes på en lokation. Der skal du dog minimum booke mig for 3 timer. Og afhængig af aftalen, hvor vi mødes, kan der blive lagt kørsel på.

Du kan skrive en mail til mig på anja@robanke.dk hvor du beskriver, hvad du gerne have sparring på– så finder vi ud af, om det er noget, jeg kan hjælpe dig med.

VIGTIGT!

Det er mine erfaringer, du book’er. Så har du spørgsmål vedrørende SKAT – så tal med SKAT. Er det noget med regler om  biler, så tal med den instans, som ved noget om emnet.

Referencer

“Jeg har i en rum tid virkelig gået med tankerne om, at hæve teltpælene op, og bytte de 4 murstensvægge ud med livet på hjul og i naturen, men jeg syntes at det er en STOR beslutning og kræver en del forberedelse.

Jeg kom i kontakt med Anja, og efter en session med hende hvor jeg kunne få lov til at spørge om ALLE spørgsmålene, hører om hendes tips, tricks og oplevelser i livet som digital nomade, så har jeg virkelig fået så meget blod på tanden i, at kaste mig ud i det.

Og som ekstra gode tips, pegede hun mig i retningen af forskellige Facebook grupper, Youtube inspirationskanaler og ikke mindst alt det hun selv deler om på hendes hjemmeside.

En “Tid til dig” session med Anja er virkelig den bedste tid, hvor hun empatisk og glad bestemt ikke holder noget tilbage”

Camilla Krath
Webdesigner og Online Business Platforms Strategi Manager

“Du skal have en kæmpe tak, fordi du fandt tiden til at mødes i min camper. Det har været en stor hjælp for mig og min tur til Island. Jeg har haft stor glæde af al din viden, erfaring og hjælpsomhed, som du delt ud af. Jeg har nu haft 45 eventyrlige dage på ’dit Island’ Og set næsten alt det, du snakket om, men også meget mere. Jeg vil kun anbefale andre at tage en kontakt Anja og komme af sted til Islands fantastiske natur. Jeg har fået en utrolig oplevelse for livet. Island er nu også ‘mit Island’. Tak Anja!”

Knud Mandrup Jacobsen / Autocamper ejer

“Så utrolig heldig jeg var som fikk mulighet til møte Anja 1:1 å høre om hennes erfaringer og opplevelser. Og jeg ble utrolig imponert, helt fantastisk hva denne Anja får til. Også utrolig sprudlende energi og imøtekommende. Lett å åpne seg til henne å spørre om råd. De dagene med Anja var vi innom hele følelses registeret med vanskelige ting, fine ting og noen fantastiske natur opplevelser. Gode samtaler.
Jeg sitter igjen med et smil og masse fine minner. Tenker på hvor heldig jeg er som har fått mulighet til å møte Anja. Hun er et fantastisk menneske og dyktig i sitt arbeide. Så vil anbefale på det sterkeste å snakke med Anja hvis det er behov for råd, foto, foredrag, reisetips, grafisk design i en eller annen form eller som forfatter. Hun er unik.”

Kim Tollefsaen / Kommende fuldtids autocampist fra Norge

“Anja lever så spændende et liv. Jeg sendte hende en mail med en masse spørgsmål og hun fortalte om, at jeg kunne booke hendes tid. Jeg valgte at booke hende en time og spørge hende om alt hvad det indebærer at bo som hun gør.

Men også til at dele mine tanker om min eventuelle fremtid på vejen. Jeg havde også brug for at dele forretningsidé, høre hendes råd og de erfaringer hun har gjort sig. Det gav mig ro i maven. Anja er god til at dele ud om sine erfaringer og hun gør det på en sjov, ærlig og humoristisk måde og planlægningen på mit eventyr forsætter helt sikkert”

Janni / Kommende Digital nomade

“Jeg ringede til Anja og spurgte om jeg måtte bruge hende til noget feedback på nogle af mine billeder. Vi fik en rigtig god snak om, hvad der var godt og hvad jeg kunne forbedre.

En dag vil jeg gerne ud og fotografere med hende i nogle timer og blive mere sikker i at gå fra auto til manuel fotografering. Jeg vil helt sikker ringe igen når jeg får nyt behov. Jeg fik gode råd til mit videre forløb og det var en rigtig god oplevelse.

Gitte / Skolelærer med foto som hobby