Mit outdoorgrej

Her kan du få et overblik over,
hvad jeg har købt af tøj og grej igennem tiden.

Reklame / Der kan forkomme affiliate links og links til andre sider på min hjemmeside. Men det giver jer et overblik og jeg kan nemmere hjælpe folk, når de sender spørgsmål i min indbakke med "Hvad, Hvor og Hvorfor" Derfor kan Reklame dukke op, uden der egentlig er reklame på siden/blogindlægget 🙂

Snow Cardigan Women

Snow Cardigan Women

Keb Trousers Regular Women

Snow Cardigan Women

Historien om mig og mit outdoortøj

For mig er outdoor tøjet blevet en fast del af min hverdag og har været siden jeg købte ét par Fjällräven Vidda Pro bukser hos Friluftslageret og nu er hele min garderobe skiftet ud med outdoortøj.

Jeg tog til Island i 2016 med mine første par Fjällräven bukser og jeg blev afhængig af Island, men også outdoortøjet. Siden 2016 har jeg været fast inventar hos Friluftslageret, hvor jeg altid har fået en god service og rådgivning til mine eventyr. Jeg vil rigtig gerne lære fra mig med den viden, jeg har fået igennem min hverdag.

Jeg er blevet en del af ‘VORES VENNER’ hos Friluftslageret og det er jeg mega glad for. Jeg vil nemlig gerne dele mere om den viden, jeg har fået igennem årerne med det outdoortøj, jeg går i.

Og ja, der vil være et reklamelink ind imellem, men fokus for mig er, at jeg sammen med min yndlingsbutik kan dele et godt budskab. Kan jeg så også inspirere flere til at komme ud i naturen, så er det en win-win for mig.

Og så er det ingen hemmelighed, at jeg elsker grej – godt grej. Jeg er opvokset med god kvalitet. Så min holdning er – lidt, men godt!

MINE BUKSER

Bukserne for mig har meget forskellig funktion.

Jeg har en stor svaghed for Fjällräven, for jeg er aldrig blevet skuffet og de fungere til alle mine behov.

Jeg har bukser til pænt brug, som når jeg besøger mine kunder og holder foredrag.

Så har jeg bukser til hverdagen i autocamperen, når jeg handler og mødes med venner og familie.

Tilsidst har jeg bukserne, som er med helt ude naturen, hvor jeg ruler mig i mudder… nej det er måske ikke lige det jeg gør, men jeg ligger rigtig meget ned og fotograferer.

Og jeg ejer faktisk stadig mine første par bukser, som har været med på island 7 gange nu!

Her kan I se, hvor stor glæde jeg har af mit praktiske tøj

Mine uldtrøjer

Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mit uld. Uld har så mange positive egenskaber! Men for mig er det vigtigt, jeg er varm. Og uld varmer også selvom man er våd. Man kan have det på længere tid uden at lugte af sved og det behøves ikke vaskes så tit.

Min islandske sweater

Jeg købte min første islandske sweater på Island i 2017, men mistede jeg desværre i et baderum i Tyskland et par år efter.

Min søde veninde Helena Ivalo Arensbak, som er en hardcore strikker, lavede mig en skøn islandsk sweater. Den er meget stor, så den bruger jeg når det er MEGET koldt og der kan jeg have mange lag under.

Men da jeg kom tilbage til Island i 2021, så måtte jeg ud og have en ny og jeg har købt alle mine trøjer hos Álafoss

Mit overtøj

Det er det sidste lag, jeg har udover mit tøj. Og det skal bruges rigtigt. Det tog noget tid at for mig, at finde ud af, jeg skulle have flere jakker – til forskelligt behov. Min skaljakke er virkeligt blevet brugt meget, måske også alt for meget. For jeg kunne have aflastet den med at have min dunjakke eller min bomuldsjakke. Men heldigvis bliver jeg klogere med tiden! 🙂

Skaljakke

Den skal jeg jeg har nu er købt i 2018 og den er brugt. Men jeg har passet den godt med vaske-plejeprodukter, så den er stadig vandtæt. Jeg elsker dens pasform og lommer, som jeg stadig kan tilgå, når jeg har fototasken på. Jeg elsker også den er ret lydløs. Dog skal den næste ikke være blå, da mange dyr ikke er pjattet med den farve.

Dunjakke

Denne jakke købte jeg her i vinteren 2022 og jeg har boet i den. Den vejer ingenting og er så dejlig varm. Og jeg trængte til lidt farver i min garderobe, da alt er tonet ned, så jeg mere kan blende ind i naturen, men den her har givet mig glæde.

Bomuldsjakke

Denne jakke købte jeg i 2021 efter jeg havde set en live streaming fra Friluftslageret omkring jakker og deres funktioner.
Den bruger, når det ikke regner. Der er god åndbarhed og afhængig af vejret, så har jeg forskellige mellemlag på.

Min pæne jakke

Ja det hænder jeg skal være pæn, hvis jeg er inviteret ud. Så har jeg valgt denne jakke som også er G1000 og dejlig varm.

Fodtøj og uldsokker

Jeg har altid haft godt fodtøj igennem livet. Jeg valgte aldrig billige plastik sko. Jeg vil have læder og noget hvor jeg føler min fod trives og kan ånde.

Jeg Hanwag støvler og Teva sandaler, som outdoorfodtøj. Dog kan jeg ikke går i mine Hanwag støvler i øjeblikket, da jeg brækkede anklen og fik metalplade og skruer sat ind. Så jeg glæder mig meget til at få det ud, så jeg kan komme tilbage i mine elskede støvler.

Jeg skal have fundet mig en god vandre sko til de dage, hvor støvlen er for varm og sandalen for kølig.

Jeg griner lidt af mig selv, for med sokker har jeg et hav af forskellige slags, men det er alle fra Smartwool. Jeg har slet ikke vist alle de forskellige, jeg har.Dem her er bare for at vise lidt forskelligt. De skrifter dog også farve hvert år.

Jeg mener at huske jeg købte mine første uldsokker i 2018. Og jeg har kun smidt ét par ud siden jeg startede med Smartwool. Jeg har dem i alle tykkelser og varianter, for jeg bruger dem også i mine snickers og hverdags brug.

“Jeg fryser aldrig mine fødder mere, efter jeg har fået uldsokker. Nu går jeg i uld hele året, også mine trøjer er uldtrøjer. Uld er min ven,”