Mit outdoorgrej

Her kan du få et overblik over,
hvad jeg har købt af tøj og grej gennem tiden

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støtten, hvis du vælger at klikke på dem. Dog er det ikke alle links, jeg tjener noget på, da de ikke har en affiliate aftale 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger.  Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere om min reklamepolitik. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

Snow Cardigan Women

Snow Cardigan Women

Keb Trousers Regular Women

Snow Cardigan Women

Historien om mig og mit outdoortøj

For mig er outdoortøjet blevet en fast del af min hverdag og har været det siden jeg købte et par Fjällräven Vidda Pro bukser og nu er hele min garderobe skiftet ud med outdoortøj.

Jeg tog til Island i 2016 med mine første par Fjällräven-bukser, og jeg blev afhængig af Island, men også outdoortøjet. Siden er min garderobe kun vokset og jeg er blevet afhængig af uld.

Og så er det ingen hemmelighed, at jeg elsker grej – godt grej. Jeg er opvokset med god kvalitet. Så min holdning er – lidt, men godt!

Og ja, der vil være et reklamelink indimellem, for husk, du støtter mig ved at handle igennem mine links.

MINE BUKSER

Bukserne har for mig meget forskellig funktion

Jeg har en stor svaghed for Fjällräven, for jeg er aldrig blevet skuffet, og de fungerer til alle mine behov.

Jeg har bukser til pænt brug, som når jeg besøger mine kunder og holder foredrag.

Så har jeg bukser til hverdagen i autocamperen, når jeg handler og mødes med venner og familie.

Til sidst har jeg bukserne, som er med helt ude i naturen, hvor jeg ruler mig i mudder… nej, det er måske ikke lige det, jeg gør, men jeg ligger rigtig meget ned og fotograferer.

Og jeg ejer faktisk stadig mine første par bukser, som har været med på island syv gange nu!

Her kan I se, hvor stor glæde jeg har af mit praktiske tøj

Mellemlag

Det er ret nyt, jeg har investeret i t-shirts. Hvorfor jeg ikke har gjort før, undre mig egentlig, når jeg har så meget andet outdoortøj. Jeg har valgt nogle af dem i merinould. De er tynde og jeg sidder faktisk i en af dem i skrivende stund i megen varme, uden jeg føler det er for varmt. Og så elsker jeg uldens egenskab om at være lugtfri.

Trøjerne er til dage, hvor ulden er for varm. Og hen over sommer har jeg lige manglet disse 🙂

Fjällräven

Abisko Cool T-Shirt Women(Mustard Yellow)

Fjällräven

1960 Logo T-Shirt Women(Spicy Orange)

SmartWool

Merino Sport 120 V-Neck Short Sleeve Women (Twilight Blue)

SmartWool

Merino Sport 120 V-Neck Short Sleeve Women (Light Mahogany Heather)

Fjällräven

Vardag Sweater Women

Haglöfs

Betula Jacket Women

Mine uldtrøjer

Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden mit uld. Uld har så mange positive egenskaber! Men for mig er det mest vigtigt, at jeg er varm. Uld varmer også, selvom man er våd. Man kan have det på længere tid uden at lugte af sved, og det behøves ikke vaskes så tit.

Min islandske sweater

Jeg købte min første islandske sweater på Island i 2017, men jeg mistede den desværre i et baderum i Tyskland et par år efter.

Min søde veninde Helena Ivalo Arensbak, som er en hardcore strikker, lavede mig en skøn islandsk sweater. Den er meget stor, så den bruger jeg, når det er MEGET koldt, og der kan jeg have mange lag under.

Da jeg kom tilbage til Island i 2021, måtte jeg ud og have en ny. Jeg har købt alle mine trøjer hos Álafoss

Mit overtøj

Det er det sidste lag, som jeg har udover mit tøj. Og det skal bruges rigtigt. Det tog noget tid for mig at finde ud af, at jeg skulle have flere jakker – til forskelligt behov. Min skaljakke er virkelig blevet brugt meget, måske også alt for meget. For jeg kunne have aflastet den ved at have min dunjakke eller min bomuldsjakke på. Men heldigvis bliver jeg klogere med tiden! 

Skaljakke

Den skal, som jeg har nu, er købt i 2018, og den er brugt. Men jeg har passet den godt med vaske-plejeprodukter, så den er stadig vandtæt. Jeg elsker dens pasform og lommer, som jeg stadig kan tilgå, når jeg har fototasken på. Jeg elsker også, at den er ret lydløs. Dog skal den næste ikke være blå, da mange dyr ikke er pjattet med den farve.

Dunjakke

Denne jakke købte jeg i vinteren 2022, og jeg har boet i den. Den vejer ingenting og er så dejlig varm. Jeg trængte til lidt farver i min garderobe, da alt er tonet ned, så jeg mere kan blende ind i naturen, men den her har givet mig glæde.

Bomuldsjakke

Denne jakke købte jeg i 2021 efter jeg havde set en live streaming fra Friluftslageret omkring jakker og deres funktioner.
Den bruger jeg, når det ikke regner. Der er god åndbarhed, og afhængigt af vejret har jeg forskellige mellemlag på.

Min pæne jakke

Ja, det hænder, at jeg skal være pæn, hvis jeg er inviteret ud. Der har jeg valgt denne jakke, som også er G1000 og dejlig varm.

Fodtøj og uldsokker

Jeg har altid haft godt fodtøj gennem livet. Jeg valgte aldrig billige plastiksko. Jeg vil have læder, og noget hvor jeg føler min fod trives og kan ånde.

Jeg har Hanwag støvler og Teva sandaler, som outdoorfodtøj. Dog kan jeg ikke går i mine Hanwag støvler i øjeblikket, da jeg brækkede anklen og fik en metalplade og skruer sat ind. Så jeg glæder mig meget til at få det ud, så jeg kan komme tilbage i mine elskede støvler.

Jeg skal have fundet mig en god vandresko til de dage, hvor støvlen er for varm og sandalen for kølig.

Jeg griner lidt af mig selv, for jeg har et hav af forskellige sokker, men de er alle fra Smartwool. Jeg har slet ikke vist alle de forskellige, som jeg har. De her er bare for at vise lidt forskelligt. De skrifter dog også farve hvert år.

Jeg mener, at jeg købte mine første uldsokker i 2018. Og jeg har kun smidt ét par ud siden jeg startede med Smartwool. Jeg har dem i alle tykkelser og varianter, for jeg bruger dem også i mine sneakers og til hverdagsbrug.

Black Diamond – Distance FLZ Trekking Poles

Jeg købte disse sidste år, og mest fordi jeg døjer med mit knæ/menisken. Jeg vandre tit med tung kamerataske, så der var en fotograf, der sagde til mig, at jeg ville aflaste mit knæ og ryg. Der er flere plusser ved at bruge stave. Men minusset for mig er, at hvis jeg går med kamera også, så er de lidt i vejen. Men så er det fedt de kan foldes og vejer ingenting.

“Jeg fryser aldrig om mine fødder efter, at jeg har fået uldsokker. Nu går jeg i uld hele året – også mine trøjer er uldtrøjer. Uld er min ven.”