Har du

Brug for en foredragsholder?

Du har mulighed for at booke et foredrag om mit minimalistiske liv som rullende grafiker og fotograf.

Længere nede på siden, kan du se,
hvor jeg holder offentlige foredrag rundt i Danmark.

“Island var helt sikker med til at forme mig til, hvor jeg er i dag. Jeg kunne se, hvad der var muligt med ‘work and travel’ – så da muligheden var der, greb jeg den.”

WORK AND TRAVEL

– Farvel til hamsterhjulet

Varighed: 2 x 45 min.

I dette billedlige foredrag giver jeg en unik indsigt i sit minimalistiske liv og den meget anderledes hverdag, jeg lever, efter at have opsagt mit hus, min bil og solgt alle mine ejendele, der ikke var plads til i min autocamper.

Inspirationen til mit markante livs­stilsændring blev født af flere længere rejser til Island, som blev muliggjort af en chef, der gav mig frie rammer. Her så jeg hvad der i praksis kunne fungere ift. livsstilen, ”work & travel”. I dag lever jeg min drøm – til stor glæde for mig selv og de mange tusinde mennesker, der følger mig på de sociale medier og er inspireret af den livsstil, jeg aktivt har opsøgt og løbende poster om. 

Ambitionen for mig er ikke, at hele den danske befolkning skal gøre som mig. Mit håb er at kunne inspirere til, at vi alle får det bedste ud af vores liv og udlever vores drømme. Det kræver mod, handle­kraft og afsavn – man må være klar til at udfordre mageligheden.

Foredraget giver svar på mange af de spørgsmål, der helt naturligt melder sig, når deltagerne forestiller sig, at det var dem selv, der rejste alene ud i verden på 4 hjul:  Er du aldrig bange? Føler du dig ikke ensom? Har du en plan for hvor du skal hen? Er livet på landevejen udelukkende lyserødt, eller melder hamsterhjulet sig også, selvom du sidder i solen på en bjergtop – og ikke skal møde fysisk op på arbejde mandag morgen?

Jeg tager jer med på eventyr og hele foredraget er fyldt med billeder og videoklip.

Book et foredrag

Ønsker du at booke mig til et foredrag, så tag kontakt til mig på Mail: anja@robanke.dk

eller Foredragsbureauet Talks v. Heidi Sondrup
Mail: heidi@talks.pm
Telefon: 51 955 954

KÆMPE TAK for et fantastisk efterår med skønne foredrag. Jeg nyder at komme ud at fortælle.

Åbne foredrag for alle

Denne liste vil blive opdateret løbende.
(De private arrangementer kan jeg desværre ikke få jer med til)

– – – – – – – – – – – – – 

Farvel til hamsterhjulet på Tarm Bibliotek
Mandag d. 20. marts 2023 kl. 19.00-21.00

Læs mere og køb billetter her

 

Ord fra deltagere og arrangør til mine foredrag

“Skal vi ta`til Island og opleve den storslåede natur?
Det kunne være konklusionen på et meget spændende og inspirerende foredrag, som en flok fotoentusiaster blev præsenteret for i Vestjyske Naturfotografer. Anja leverer et medrivende og flot foredrag om Island med særlig vægt på de fantastiske naturscenerier, der kan opleves. Hun formår at gøre billederne og oplevelserne levende, så man næsten føler, man er med. Smukke personlige billeder af dyr og natur krydret med små fif og gode råd. Det er helt tydeligt for tilhøreren, at hun brænder for naturen ,og hendes engagement og gode humør kan ikke undgå at smitte. Hendes grafiske baggrund skinner tydeligt igennem i den flot opsatte præsentation.”

Jørn Christensen
Vestjyske Naturfotografer

“Som foredrags arrangør, er Anja Robanke’s foredrag en stor gevinst. Hun når bredt ud og rammer en stor del af tilhørerne, med hendes ukomplicerede og rørende fortælle stil, som også rummer en stor del humor og selvironi. Når jeg arrangerer et foredrag, er det vigtigt, at folk går fra foredraget med en god oplevelse. Her har Anja en stil, som tiltaler de fleste og som dog, vækker liv i tilhørernes følelser. Foredraget er krydret med smukke billeder af stor kvalitet, både teknisk og fortællemæssigt.” 

Carsten Krog Pedersen
KANT Festival

“Tusind tak for et medlevende foredrag til foredraget på Autocamper messen. Det var, som om, vi var med dig på hele turen på Island. Vi vil gerne sætte nogle ord på dig, hvad vi synes du indeholder, som person. Du har en masse gå på mod. Du er imødekommende og smilende. Du udstråler af en masse energi. Du har livsglæde. Du er iderig. Du giver en’ masser af inspiration. Du er en ener.
Vi får aldrig nok af dig og dine vidunderlige skønne billeder/videoer. Tak for dig og forsat god tur til dig og Hugo.

Kæmpe anbefaling fra mig.”

Ellen og Leif / Autocampister

“Tusind tak for et inspirerende foredrag i lørdags hos os i AFA fotoklub. Du har en personlig historie at fortælle og det gør din præsentation helstøbt. Dit frie liv på landevejen bliver dokumenteret på smuk grafisk vis via billeder og film og det viser også, at formidling af billeder som regel handler om historie fortælling og etablering af stemning.
Tak for inspirationen.”

Morten – AFA fotoklub

“Tusind tak sødeste Anja for et forrygende foredrag – du naglede det fuldstændig igen – jeg er blæst bagover af din skønne fortælleevne – dit sprudlende humør og din autencitet 🙏 du lever din drøm – det er ikke til at tage fejl af. Og dine fortællinger tryllebinder publikum, så sublimt hjulpet af de smukkeste fotos med gode effekter og lyd 🙏 Arhmen jeg kan ikke få nok…”

Sofie Ellegaard

“Et foredrag med Anja Robanke er ærligt og inspirerede for de fleste. Du får simpelthen mod på, at ændre de ting i livet, som ikke længere er rigtige eller sjove for dig. Jeg syntes, at det Anja formidlede, også handler om, at række ud efter det i livet, som man virkelig brænder for og ikke lade sig stoppe af noget eller nogen. I mit virke som kropsterapeut, opmuntrer jeg mine klienter til at gøre netop det for dem selv. Inspirationen var dobbelt for mig, da hendes billeder og videoer giver mig endnu mere blod på tanden til, at gøre den drøm jeg har i mig til virkelighed. Lyt til Anjas historie og vælg dit liv – de varmeste anbefalinger herfra”

Kropsterapeut Jeannette Johnsen – kropsterapeutjj.dk

“Deltog i foredraget ved FOF den 29/10 i Vejle. Anja deler sine oplevelser og indtryk på en ærlig og indlevende måde – helt uden filter. Vi kom rundt i verden ledsaget af billeder og erfaringer fra Østrig, Slovenien, Spanien, Island – og ikke mindst Danmark. Anja elsker naturen, og hun er god til at formidle denne kærlighed. Hun smitter – på den gode måde. To dage senere stod jeg – bevæbnet med diverse kameraer – kl. 06.30 i tågen i Lille Vildmose og ventede på, at solen stod op.”

Jens Strandberg

“Kalder alle eventyrer!
Hvis I har eventyr i blodet men mangler lidt inspiration så kan jeg klart anbefale, at komme til Anja’s foredrag, og følge hendes sociale medier.
Det er bjergtagende og jeg vil gerne advare om stærke billeder….. på den absolut gode måde!! jeg selv er tryllebundet af de mange flotte fugle og naturbilleder og ind imellem dukker der også et par billeder op af Anja selv…. eller ret tit faktisk… og det gør bestemt ikke noget… man bliver glad i låget af den energi og glæde over tilværelsen hun udstråler!!”

Heidi Hallengreen Simonsen

“Jeg var så heldig at se Anjas foredrag til et FotoMalia-arrangement. Det var så fedt at “være med på rejsen”, lige fra planlægning af turen, tanker omkring steder, der skulle besøges, og så de flotteste landskabsbilleder, jeg længe har set. Anjas foredrag er et must for alle, der elsker at rejse, alle der sætter pris på et menneske, som lever med et åbent sind, dem som elsker fotografering, og for dem så gerne vil høre et vaskeægte eventyr.
Kæmpe anbefaling fra mig.”

Mads Bo

“Anja’s foredrag om Island er ganske enkelt det bedste ‘rejse-motivations-fotografi-oplevelses-foredrag, jeg længe har hørt. Anja er en rigtig god fortæller med smittende humor, flot multimedie-præsentation, fremført med smil og selvironi. Men, først og fremmest er hun en livsglad sjæl der helt enkelt elsker livet og oplevelserne i naturen – og elsker at dele det med os.”

Henrik Sørensen
ISO8000

“Tusind tak for dit spændende foredrag på biblioteket, om dit liv på landevejen. Du er en fantastisk formidler. Af oplevelser, forberedelser, overvejelser, dit job og din fritid i camperen. At du i foredraget viser de flotteste fotos og dronebilleder, sætter prikken over i´et.
Tak for dit positive og ærlige væsen”

Karin Sandal Møller Pedersen
Gram Bibliotek