Reklamepolitik på min hjemmeside og sociale medier

Jeg har nogle få og gode samarbejder i mit ’Work and Travel’ liv.
Jeg vil altid markere tekst med //Reklame i starten på fx Instagram og Facebook, og et blogindlæg vil kunne starte med ’Dette indlæg indeholder reklame og reklamelinks’.

At jeg laver reklame for en virksomhed eller produkt betyder ikke, at jeg har fået penge for at skrive eller sige noget bestemt. Og ofte er det produkter, som jeg har købt, nogle gange med rabat og/eller som har været nedsat i et givent tidsrum. Egentlig vil jeg bare gerne videregive min erfaring, og jeg vil altid have min egen mening og holdning til produkterne.

Jeg får ofte spørgsmål til, hvad jeg gør og bruger i min hverdag, samt til mit professionelle grej. For at gøre det nemmere for alle har jeg lavet nogle udstyrssider, og der vil komme nogle blogindlæg i fremtiden også. Det er primært for at hjælpe andre på vej, når de spørger mig, hvad jeg har af udstyr.

Der vil være nogle links på min hjemmeside, der indeholder affiliate links. Det er links, der linker dig ind til virksomhedens hjemmeside. Det vil ikke have nogen betydning for dig. Men jeg vil i nogle tilfælde tjene en lille procent, hvis du køber din vare der.

Og husk – jeg vil aldrig anbefale produkter eller udstyr, som jeg ikke selv kan stå inde for. Så det er i mine øjne en win-win for os begge.

Du kan læse om Forbrugerombudsmandens regler her: ’Gode råd til influenter om skjult reklame’

Venlige hilsner
Anja