ANJA ROBANKE’s

GRAFISKE PORTFOLIO

Gennem 17 år har jeg tilegnet mig en bred vifte af kvalifikationer. Det både fra ­reklamebureau og som in-house grafiker, inden jeg i 2019 startede som freelancer.
Jeg har arbejdet med et utal af opgaver som fx hjemmesider, brochurer, flyers, logoer, medlemsblade, sociale medier, skiltedesign.

Se gerne mere om mine kompetencer og priser på nedenstående link

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det vil glæde mig at høre fra dig.

Du kan ringe på telefon +45 61 71 44 41
eller sende en mail til anja@robanke.dk

LOGOER

KUNDECASES

Bageri, catering & take away

Bare God Mad

.Udover fotos laver jeg alt grafisk arbejde for Bare God Mad. Jeg redesignede deres hjemmeside og hele markedføring.

UDTALELSE fra Martin Andersen, ejer.

“Det har været en kæmpe fornøjelse at have Anja Robanke med på mit eventyr i udviklingen af Bare God Mad og den hjemmeside hun har fået lavet. Fedt design, gode ideer og masser af gå på mod fra Anjas side af, mine bedste anbefalinger herfra til Anja og kommende kunder, som vil have en tur på 1. Klasse”

Ny kundecase

Rideudstyr

SCHARF

Jeg har fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Christina Scharf. Det er alt fra hjemmeside til hendes brochure. Jeg har også haft nogle af hendes produkter med på Island, hvor jeg tog produktbilleder i det islandske landskab.

UDTALELSE fra Christina Scharf, Ejer.

“Jeg har igennem et par år arbejdet sammen med Anja. Hun har bl.a. lavet min SCHARF Freedom brochure på flere sprog. Og nu har vi lanceret nyt website med webshop. Anja har stået for design og opbygning af sitet. Jeg får altid en bedre løsning end jeg havde forstillet mig og hun har gennemtænkt det til mindste detalje. Hun er effektiv og kvaliteten er altid i top. Det er vigtig for mig, at jeg føler mig tryg og vi har et fantastisk samarbejde. Hun er altid positiv og vi har god kommunikation. Anja får mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til et fremtidigt samarbejde ”

Ny kundecase

Personalehåndbog for

Tandlægerne Store Torv, Århus

Lone Sander ønskede en flot personalehåndbog til hendes medarbejdere. Da Carina Robanke var færdig med at udarbejde den bad Lone mig om at designe dem med mine billeder, da hun ønskede naturen som det bærende element og ikke at de skulle kigge på billeder fra tandlægebranchen.

UDTALELSE fra Lone Sander, Tandlæge, Ph.d. & klinikejer.

“Hvordan gør man en håndbog til virksomhedens personale interessant?
Ved hjælp af stilfuldt grafisk arbejde med klassisk og enkelt design – tilsat fantastiske fotos med naturen som bærende indtryk. Proces med iderigdom og enorm fleksibilitet – leveringer og aftaler til tiden. Og næste gang der skal bruges grafiske produkter, skal det også være Anja Robanke som tilføjer sit fag en frisk og dynamisk dimension.”

Ny kundecase

Helbedshealer

Rie Fløe

Rie kontaktede mig, da hun havde brug for hjælp til et logo og en enkel hjemmeside. Vi talte efterfølgende i telefon, da jeg ønsker mine kunder sætter ord på deres forretning og visioner.

Rie var rigtig god til at sætte ord på, så jeg kunne se det visuelt. Vi havde en god dialog om farver og farvernes betydning i hendes arbejde. Og vi var enige om, at det godt måtte være farverigt.

Når jeg ser Rie’s færdige hjemmeside, så har jeg aldrig før lavet noget i den stil. Det har været en spændende opgave og jeg har også arbejdet med min mavefornemmelse. Når jeg tænker på Rie og jeg mærker, hvad hun har at byde på, så er det SÅ RIGTIGT – det vi har fået skabt. Jeg er glad for vores samarbejde og tilfreds med det færdige resultat.

Da vi var færdig med logo og hjemmeside valgte jeg at købe en behandling hos hende. Det var en rigtig positiv oplevelse og i den indledende snak, kunne jeg mærke mig åbne helt op for hende. Og jeg gik derfra igen med smil og en god følelse i kroppen. Jeg har efterfølgende fået lukket ned for nogle negative ting, der fyldte i mit liv. Og jeg smiler tilbage og tænker hun havde en finger med i det.

Så jeg kan varmt anbefale Rie også 🙂

UDTALELSE fra Rie Fløe, Ejer

“Jeg har haft et yderst givende samarbejde med Anja i forbindelse med udarbejdelse af logo og hjemmeside som alternativ behandler. Anja besidder gode intuitive kompetencer og har dermed formået at implementere mine tanker og ideer ind i logo og hjemmeside, på en måde så jeg føler ejerskabet. Jeg har oplevet at Anja har været nærværende, konstruktiv og realistisk i vores drøftelser.

Samarbejdet har været respektfuldt og Anja har med sin positive og kreative tilgang gjort det til en god proces. Hun har med sin brede erfaring også kunne komme med individuelle anbefalinger, jeg kan benytte fremover.”

Ny kundecase

Konsulent

Carina Robanke

Min mor blev selvstændig i september 2020 og ønskede at jeg skulle være hendes grafiker og fotograf. Jeg designede hendes logo, lavede visitkort, flyers og hendes hjemmeside. Derudover tog jeg hendes brandingbilleder. Det var en spændende proces at designe til min egen mor og jeg synes, vi komplementere hinanden rigtig godt.

UDTALELSE fra Carina Robanke

Jeg har aldrig været i tvivl om, at det var Anja der skulle udarbejde mit materiale. Årsagen er ganske enkel – Anja gør det bare godt. Hendes nordiske og enkle design passer rigtigt godt til mig og hun var hurtig til at fornemme, hvor jeg ville hen med mine valg. Farverne var vigtige for mig og Anja sporede sig hurtigt ind på de farver som jeg ønskede.  Udover farverne kom hun også med forslag til skrifttype.

 Anja er kreativ og god til at finde muligheder som vi arbejder med. Det er en stor fordel når man som mig, slet ikke har forstand på grafisk arbejde. Selvom det kan være en ulempe at kende hinanden godt, har det i denne sammenhæng udelukkende en fordel.

Ny kundecase

Græsarmering

Bioarmering

Jeg har lavet deres logo, hjemmeside og flyers. Jeg står fast for deres markedføring.

UDTALELSE fra Kasper Dunvad

Vi bad Anja stå for alt det grafiske omkring vores nye produkt. Logo, visitkort, billeder, ­flyers hjemmeside. Hjemmesiden og det grafiske udtryk skulle være enkelt og det skulle laves ­hurtigt. På rekord tid – og til tiden, fik Anja det hele færdigt og det er præcis som det skal være.

Tak Anja for endnu et fantastisk samarbejde.

p

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det vil glæde mig at høre fra dig.

Du kan ringe på telefon +45 61 71 44 41
eller sende en mail til anja@robanke.dk

Se gerne mere om mine kompetencer og priser på nedenstående link

UDOVER GRAFIKER ER JEG ER OGSÅ

Fotograf

Nogle af mine kunder benytter mig også til at tage billeder. Derfor kan du se fotocases på nedenstående link