Indflytningen i Malibu’en og så afsted

af | mar 24, 2024 | Autocamper, Update

Reklamesamarbejde

Efter mange dages venten spændt og et par dages flytten – vi er på farten! Vores flytning til Malibu’en Oscar markerer starten på et nyt kapitel, og vi glæder os til de 2 år.

Torsdag eftermiddag og de næste to dage blev hos TJ Camper og Camper Teknik, hvor vi flyttede alle vores ting fra LMC Walther til vores nye hjem og samtidig fik sorteret godt ud. Det er en skøn følelse at vide, hvor alt er igen, selvom Det kun er 14m3 der skulle flyttes, så tager det bare altid længere tid end man regner med!

Vi har været afsted siden i går, og selvom vejret har drillet lidt, fik vi alligevel mulighed for at få dronen op og tage nogle billeder af vores nye hjem, som du kan se i galleriet.

Søvnen har været fantastisk i vores nye hjem. Jeg er vild med madrassen, og det er så dejligt at vågne op til fuglefløjt og skønne, men våde gåture med min hund Núna. Hun har virkelig en beroligende effekt på mig, og det er noget, jeg værdsætter enormt meget.

Billeder fra i går og i dag ved Hampen Sø

De næste par dage vil gå med mere fotografering og optagelse af video, og derefter vender vi tilbage til TJ Camper og Camper Teknik på onsdag for at få de sidste ting ordnet. Torsdag står i optagelsens tegn, hvor vi skal filme alt det seje udstyr, sammen med Tonny, som der er kommet på Malibu Oscar. Jeg kan slet ikke vente med at vise jer det hele! Det er SÅ fedt!

Rullende hilsner
Núna & Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *