På vej mod nye eventyr i autocamperen

af | apr 17, 2024 | Norge, Rejse, Update

Snart står jeg klar til at begive mig mod de nordiske lande i Malibu-autocamperen, sammen med Núna. Jeg kan næsten ikke vente! Efter jeg fik en forsmag på Norge i december, er jeg blevet endnu mere ivrig efter at udforske disse smukke destinationer.

Den 20. april sejler vi fra Helsingør til Sverige og kører op til Oslo, hvor vi har en aftale med ‘Din Fritid’, et magasin jeg skriver rejseartikler for. Derefter står det hele meget åbent.

Jeg planlægger ikke så meget på mine ture længere. Jeg har en masse prikker på kortet og nogle ideer om, hvor jeg vil hen, men intet er 100%. Dog er der nogle punkter, jeg VIL se, fx søpapegøjerne, som jeg meget gerne vil hilse på.

Vi vil være væk i over 4 måneder, og hvor længe vi er i de forskellige lande, har jeg ikke noget svar på. Norge er min første prioritet, så hvis jeg ikke når mere end det, så kommer jeg bare tilbage til Sverige og Finland en anden gang. I skal huske, at jeg skal arbejde under vejs, lave sociale medier til jer og optage Youtube, så alting tager bare længere tid, end hvis I er på ferie.

Núna har styr på pas og ormekur, og jeg har fået mig et Epass24, så jeg betaler selv og TJ Camper ikke får regninger for min vejkørsel 🙂

Rullende hilsner,
Núna og Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *