Status efter 3 måneder i Malibu’en – Oscar

af | jun 30, 2024 | Autocamper, Update

Wuhuuuu! ✨ Det er nu tre måneder siden, at jeg flyttede ind i mit nye hjem, og jeg vil gerne dele min oplevelse og glæde ved at have denne autocamper som mit hjem. Så her er mine første tanker, der kommer til mig, når jeg tænker på de seneste måneder.

 

Det nye hjem på hjul – Oscar
Malibu I 441 LE

At bo i Malibu’en har været en sand fornøjelse. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, følte jeg mig godt tilpas. Indeklimaet er så skønt. Malibu’en er designet med så mange smarte løsninger og detaljer, at det har gjort livet på hjul utroligt let og behageligt. Jeg elsker, hvordan autocamperen er udnyttet optimalt, og hvor komfortabelt det er at bo her, selv på kolde dage.

Køreglæden er stor. Malibu’en ligger godt på vejen og føler den er ‘klisteret’ til vejen rundt i sving. Der gik ikke mange dage før jeg havde vænnet mig til den store front og køre med automatgear. Det er en kæmpe glæde.

Komfort og funktionalitet

Noget af det, jeg virkelig værdsætter, er den varme og isolering, Oscar tilbyder. Selv når temperaturen falder udenfor, er der altid behageligt og varmt indenfor. Det integrerede varmesystem sørger for, at Núna og jeg ikke fryser, og det gør det muligt for os at udforske selv de kolde områder uden problemer. I over 5 år har jeg gået rundt med klipklapper og uldsokker indenfor. Det er ikke nødvendigt længere, men jeg har stadig de tynde uldsokker på, selv på varme sommerdage. Jeg elsker uldens funktionalitet.

Lave mad på vejen

Køkkenet er en gave at have med; jeg kan stoppe og spise, når jeg er sulten. Jeg elsker at kunne lave lækre måltider, uanset hvor jeg er. Det er udstyret med alt, hvad jeg har brug for. Nogle gange overrasker jeg mig selv ved, at jeg ikke har brug for mere. Førhen havde jeg SÅ mange køkkenting og maskiner. Man undrer sig over, at jeg kan nøjes med det, jeg har, men jeg har faktisk alt det, jeg skal bruge, og endda lidt mere end det.

Opbevaringmulighederne er så fine

Opbevaringen i denne Malibu er godt indrettet, og jeg er helt pjattet med rummene i gulvet og den KÆMPE garage. Jeg havde plads til meget mere, hvis jeg havde haft flere kilo at gøre med. Jeg har prioriteret de ting, jeg bruger mest indenfor, så jeg ikke skal ud så mange gange for at hente noget. Men det er en god balance, jeg har fundet.

Kontoret og spiseplads

Når jeg sidder i siddegruppen, så harjeg et godt udsyn. Jeg sidder godt med computeren, og vigtigt for mig, jeg kan nå jorden med mine korte ben. Og jeg har også mulighed for at tage med op, da det er en L siddegruppe.

Frontvinduet

Udsigten gennem det store frontvindue giver så meget lys og så smukke udsigter. Hvor har jeg siddet mange gange og arbejdet og lige faldet i staver over det, der sker udenfor. Det er en fornøjelse at køre denne autocamper. Med stort udsyn og sidespejle, der viser alt, har jeg aldrig følt mig så sikker og haft så godt et overblik.

Eventyr i Norge

De sidste tre måneder har været fyldt med eventyr. Malibu’en har taget mig til steder, jeg kun har drømt om at besøge. Vi har kørt gennem naturskønne landskaber og overnattet så forskellige steder. Hver dag byder på nye oplevelser, og jeg elsker friheden ved at kunne flytte mit hjem hvorhen, jeg ønsker.

Fremtiden

Jeg ser frem til mange flere måneder med Malibu’en som mit hjem. Denne autocamper har virkelig overgået mine forventninger og gjort livet på vejen til en skøn oplevelse. Jeg kan ikke vente med at dele flere eventyr og historier med jer alle. Jeg glæder mig særligt til vinter, hvor jeg skal ud og vinde sne og kulde og mærke, hvordan denne vintervogn er bygget til det. Det bliver en fornøjelse.

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at jeg elsker livet på hjul og at have hele hjemmet med mig, for ellers var jeg ikke i gang med mit 6. år.

Tak fordi I følger med på min rejse! Hvis I har spørgsmål eller ønsker at høre mere om livet i en Malibu autocamper, så skriv endelig en kommentar nedenfor.

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *