Select Page

Cookies og Privatlivspolitik

Dit privatliv er meget vigtigt for mig. Derfor har jeg udarbejdet en detaljeret privatlivspolitik, der beskriver håndtering af data, her i blandt personoplysninger.

Når du benytter www.anja.robanke.dk accepterer du derfor brugen af cookies og persondatapolitik.

Cookies generelt

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for mig, for de hjælper til at gøre min online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan mit website bruges, og til at hjælpe mig med at levere den bedste service til dig.

En cookie er en uskadelig tekstfil, som lagres i din browser, når du f.eks. bruger en hjemmeside. Det er altså ikke et program, og den kan dermed ikke indeholde vira, malware eller andet, som kan skade dig eller din computer.

Undgå cookies

De fleste browsere accepterer automatisk cookies. Du kan altid i din browsers indstillinger se, hvilke oplysninger et givent site gemmer om dig samt slette disse oplysninger. Hvis du ikke ønsker, at browseren gemmer cookies, kan du også indstille browseren til permanent at blokere cookies.

Du skal være klar over, at det kan få konsekvenser for brugervenligheden, hvis du vælger at slette og blokere cookies. Det kan blandt andet betyde, at du skal logge ind på sider, hvor du normalt blev automatisk logget ind. 

Privatliv på www.anja.robanke.dk

Når du besøger hjemmesiden, er du helt anonym. Jeg får ingen data, der kan identificere dig personligt. Jeg kan kun registrere dine oplysninger, hvis du selv oplyser den. Det sker f.eks., i kontaktformularen med din e-mailadresse. Den bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart.

Cookies på www.anja.robanke.dk

Alle cookies på www.anja.robanke.dk er fuldt lovlige og bruges udelukkende til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden. Ingen cookies videresendes eller sælges til tredjepart.

For at registrere dit besøg og din brugeradfærd på hjemmesiden, lagrer jeg en cookie på din computer. Cookien kan ikke bruges til at indsamle oplysninger om dig eller de oplysninger, du har liggende på din computer.

Jeg registrerer udelukkende, at du har besøgt min hjemmeside, hvilke sider du ser, hvor ofte m.v. De oplysninger indgår i en samlet oversigt over alle brugernes adfærd på hjemmesiden med det formål at forbedre min hjemmeside til brugernes adfærd. Jeg får derfor ikke oplysninger, der specifikt handler om din adfærd. Jeg bruger Google Analytics til at hjælpe mig på dette område.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger:

Anja Robanke
Bøgevej 9
5792 Årslev

E-mail: anja@robanke.dk
Telefon: 42 62 78 76
CVR : 28879695

November 2020