I nat fik jeg både stjerner, mælkevej og stjerneskud

af | apr 20, 2020 | Danmark, Fotografi

Trods jeg havde været der tidligere på dagen, hvor der egentlig var ligeså stille, så blev det så meget mere intens i mørket med min ånde, der blev synligt i pandelampens skær

Jeg tog i nat ud for at fotografere mælkevejen ved Helnæs fyr. Det var bælgmørkt, månen var ikke stået op, der var ingen vind, så alle lyde var så intense. Når jeg gik i stenene nede ved stranden lød det bragende og jeg kunne næsten høre mig selv tænke 🙂

Der er mange stjerneskud i øjeblikket og jeg fik læst et sted, at det skulle toppe tirsdag nat, men jeg synes alligevel, jeg så mange og kan kan se på billederne, at kameraet også fik nogle af dem 🙂

2 af stjerneskuddene så jeg ret tydeligt og det var som om, der var ild i dem. Det så vildt fedt ud 🙂 Det går så hurtigt, men det giver lige et adrenalinsus.

Her er resultatet

 

 Til de fotointeresserede, så har jeg fotograferet det med mit Canon 5D3 og Sigma 14-24mm 2.8 – 25 sek – f2.8 – ISO 1600

Jeg finder min viden og inspiration med app’en Photopills, deres instagram og deres gratis guider som følger med. Og se evn YouTube videoer, hvis du selv vil prøve det ?

Her er et skærmdump af min planner i Photopills, så kan jeg se mælkvejen er fra kl. 2.28 til 3.28. Jeg synes personligt den var smukkest oppe ved kl. 2.30 tiden.

Da jeg kom tilbage til Bumle ved 4-tiden og havde været ude lidt mere end 1,5 time, hvor mælkevejen var bedst, gik jeg straks i gang med at kigge igennem, mens jeg fik mig nogle guldkorn.

Derefter gik jeg i seng 🙂

Bumlende hilsner
Anja

(The English translation is made by a Google Translate plugin. Sorry for any error translations)

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *