This is also available in: English

Book min tid

Står du med spørgsmål, så har du nu mulighed for at booke min tid.

Jeg får mange henvendelser fra skønne mennesker, der har en masse spørgsmål. Da jeg lever af kunder, som køber mine ydelser som grafiker, fotograf og foredragsholder. Samt deler meget på de sociale medier og website/blog, så jeg har desværre ikke tid at svare mails og telefonopkald med disse spørgsmål. Også selvom jeg synes, det er fantastisk, at I kontakter mig. Så derfor har, jeg gjort det muligt at booke min tid!

Skriv en mail til mig på anja@robanke.dk
Så finder vi ud af, om det er noget, jeg kan hjælpe dig med. Der er kun få ting, jeg er privat omkring, men ellers er jeg åben og ærlig. Og jeg hjælper gerne.

Jeg har givet nogle eksempler på spørgsmål nedenfor.

Mit liv
Du er nysgerrig på mit liv på vejen og brænder inde med en masse spørgsmål, som f.eks.:

Hvordan fik du ideen?
Hvad brugte du af tid på forberedelser?
Hvor længe vil du leve sådan?
Hvordan gjorde du? Var det svært?
Hvor har du adresse?
Hvor overnatter du?
Hvordan er det at køre alene? Hvordan med sikkerhed?
Hvad er det væreste du har oplevet?
Er livet på vejen så idylisk?
Praktiske ting i hverdagen 
Hvad med mobil og data i udlandet?
Hvad er din erfaring med årstiderne i en autocamper?

Mit arbejde
Hvad lever du af?
Hvordan bliver jeg grafiker?

Fotografering
Er du interesseret i fotografering?
Er du nybegynder og har brug for vejledning?
Vil du fra auto til manuel på dit kamera?

Skal vi ud og gå en tur, hvor du kan spørge løs om fotografering

Ønsker du en snak om mit udstyr og hvad jeg kan anbefale?

Du har også mulighed for at sende billeder til mig, som jeg giver feedback på.

Island
Jeg mærker en stor interesse for Island og min erfaringer og oplevelser fra alle mine rejser derop. Jeg har hjulpet flere med at planlægge deres tur.

Andet
Ønsker du en mentor?

Timepris

Jeg tager 600,- i timen

Vi kan mødes på en lokation, hvis det kunne gavne dig. Der skal du dog minimum booke mig for 3 timer. Og afhængig af aftalen kan der blive lagt kørsel på. 

Priserne er inkl. moms. 

Hvordan?

Vi kan snakke sammen over telefon, på Skype, Zoom eller et andet medie online.

VIGTIGT!

Det er mine erfaringer, du book’er! Så har du spørgsmål vedrørende SKAT – så tal med SKAT. Er det noget med regler om  biler, så tal med den instans, som ved noget om emnet.

Referencer

“Anja lever så spændende et liv. Jeg sendte hende en mail med en masse spørgsmål og hun fortalte om, at jeg kunne booke hendes tid. Jeg valgte at booke hende en time og spørge hende om alt hvad det indebærer at bo som hun gør.

Men også til at dele mine tanker om min eventuelle fremtid på vejen. Jeg havde også brug for at dele forretningsidé, høre hendes råd og de erfaringer hun har gjort sig. Det gav mig ro i maven. Anja er god til at dele ud om sine erfaringer og hun gør det på en sjov, ærlig og humoristisk måde og planlægningen på mit eventyr forsætter helt sikkert”

Janni / Kommende Digital nomade

“Da jeg tog beslutningen om at skulle til Island og havde fulgt Anja’s rejser derop, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville snakke med Anja.
Jeg bookede hendes tid, og hun kom forbi i min autocamper, hvor vi talte om steder at se/besøge. Og hun delte ud af hendes gode råd og erfaringer. Sommeren 2022 tager jeg så derop og får mine egne oplevelser.

Knud Mandrup Jacobsen / Autocamper ejer

“Jeg ringede til Anja og spurgte om jeg måtte bruge hende til noget feedback på nogle af mine billeder. Vi fik en rigtig god snak om, hvad der var godt og hvad jeg kunne forbedre.

En dag vil jeg gerne ud og fotografere med hende i nogle timer og blive mere sikker i at gå fra auto til manuel fotografering. Jeg vil helt sikker ringe igen når jeg får nyt behov. Jeg fik gode råd til mit videre forløb og det var en rigtig god oplevelse.

Gitte / Skolelærer med foto som hobby