Book min tid

Står du med spørgsmål, så har du nu mulighed for at booke min tid.

Jeg får mange henvendelser fra mennesker, der har en masse spørgsmål.  Det er jeg naturligvis meget glad for og stolt over. Men det er desværre ikke muligt at besvare alle henvendelser, da jeg udover at passe mine sociale medier også har opgaver for kunder som køber mig som grafiker, fotograf og foredragsholder.

Jeg har derfor besluttet, at det er muligt for dig at booke min tid.  Du kan skrive en mail til mig på anja@robanke.dk hvor du kort beskriver hvad du gerne have sparring på– så finder vi ud af, om det er noget jeg kan hjælpe dig med.

Du vil altid kunne forvente, at jeg er åben og ærlig – og jeg vil som oftest rigtigt gerne hjælpe. Men kan jeg se, at jeg ikke er den rigtige, til det du søger, vil jeg også sige det.

Jeg har givet nogle eksempler på spørgsmål nedenfor.

Mit liv
Brænder du inde med en masse spørgsmål om livet på vejen, som f.eks.:

Hvordan fik jeg ideen?
Hvad brugte jeg af tid på forberedelser?
Hvor længe vil jeg leve sådan?
Hvordan gjorde jeg? Var det svært?
Hvor har jeg adresse?
Hvor overnatter jeg?
Hvordan er det at køre alene?
Hvordan med sikkerhed?
Hvad er det væreste, jeg har oplevet?
Er livet på vejen så idylisk?
Praktiske ting i hverdagen, som måske ikke lige tænker over. 
Hvad med mobil og data i udlandet?
Hvad er min erfaring med årstiderne i en autocamper?

Arbejde – Work remote
Hvad lever du af?
Hvordan bliver jeg grafiker?
Snak omkring dine muligheder

Fotografering
Er du interesseret i fotografering og har brug for hjælp?
Er du nybegynder og har brug for vejledning?
Vil du fra auto til manuel på dit kamera?

Skal vi ud og gå en tur, hvor du kan spørge løs om fotografering og teknikker?

Du har også mulighed for at sende billeder til mig, som jeg giver feedback på.

Rejser 
Jeg mærker en stor interesse for fx. Island og mine erfaringer og oplevelser fra alle mine rejser derop. Jeg har hjulpet flere med at planlægge deres tur – både med og uden autocamper.

Andet
Ønsker du en mentor?

Timepris

Jeg tager 850,- i timen

Vi kan mødes på en lokation, hvis det kunne gavne dig. Der skal du dog minimum booke mig for 3 timer. Og afhængig af aftalen kan der blive lagt kørsel på.

Priserne er inkl. moms. 

Hvordan?

Vi kan snakke sammen over telefon, på Skype, Zoom, Google Meet eller et andet medie online.

VIGTIGT!

Det er mine erfaringer, du book’er. Så har du spørgsmål vedrørende SKAT – så tal med SKAT. Er det noget med regler om  biler, så tal med den instans, som ved noget om emnet.

Referencer

“Anja lever så spændende et liv. Jeg sendte hende en mail med en masse spørgsmål og hun fortalte om, at jeg kunne booke hendes tid. Jeg valgte at booke hende en time og spørge hende om alt hvad det indebærer at bo som hun gør.

Men også til at dele mine tanker om min eventuelle fremtid på vejen. Jeg havde også brug for at dele forretningsidé, høre hendes råd og de erfaringer hun har gjort sig. Det gav mig ro i maven. Anja er god til at dele ud om sine erfaringer og hun gør det på en sjov, ærlig og humoristisk måde og planlægningen på mit eventyr forsætter helt sikkert”

Janni / Kommende Digital nomade

“Du skal have en kæmpe tak, fordi du fandt tiden til at mødes i min camper. Det har været en stor hjælp for mig og min tur til Island. Jeg har haft stor glæde af al din viden, erfaring og hjælpsomhed, som du delt ud af. Jeg har nu haft 45 eventyrlige dage på ’dit Island’ Og set næsten alt det, du snakket om, men også meget mere. Jeg vil kun anbefale andre at tage en kontakt Anja og komme af sted til Islands fantastiske natur. Jeg har fået en utrolig oplevelse for livet. Island er nu også ‘mit Island’. Tak Anja!”

Knud Mandrup Jacobsen / Autocamper ejer

“Jeg ringede til Anja og spurgte om jeg måtte bruge hende til noget feedback på nogle af mine billeder. Vi fik en rigtig god snak om, hvad der var godt og hvad jeg kunne forbedre.

En dag vil jeg gerne ud og fotografere med hende i nogle timer og blive mere sikker i at gå fra auto til manuel fotografering. Jeg vil helt sikker ringe igen når jeg får nyt behov. Jeg fik gode råd til mit videre forløb og det var en rigtig god oplevelse.

Gitte / Skolelærer med foto som hobby