Campingbladet – Vel videre til Spanien

af | jun 1, 2022 | Campingbladet, Rejsetip, Spanien

Mit Europa-eventyr fortsætter, og jeg er i skrivende stund i Spanien, hvor jeg nyder mine elskede bjerglandskaber og fuglelivet. Spanien var hovedmålet efter mit ophold i Slovenien, og jeg gjorde kun to stop på vej hertil; det ene var en barndomsoplevelse, jeg havde lyst at genbesøg, og så måtte jeg altså bare lige have nogle flamingoer med på vejen.

Det er hyggelig at se mine rejseartikler komme til liv i bladet. For mig vil det også være en god dagbog at kunne se tilbage på om nogle år. 

Nyd læsningen af bladet, så er vi tilbage igen i Oktober 🙂

Eventyrlige hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *