Select Page

Har du

Brug for en foredragsholder?

Du har mulighed for at booke et foredrag om mit minimalistiske liv som rullende grafiker og fotograf. Her på siden kan du også se, hvor jeg holder offentlige foredrag.

H.C. Andersen sagde “At rejse er at leve” – men kan man leve uden at rejse? Mit svar er nej! Derfor lever jeg, som jeg gør.

Jeg fortæller om, hvordan mit minimalistiske liv startede, hvad der inspirerede mig til at tage skridtet helt ud, opsige hus og bil, sælge alt og kun lige have de ting med, som var nødvendige, og som betyder noget for mig.

“Island var helt sikker med til at forme mig til, hvor jeg er i dag. Jeg kunne se, hvad der var muligt med ‘work and travel’ – så da muligheden var der, greb jeg den.”

Hvordan planlægger man sådan et nyt liv? Kan man virkelig få et liv til at hænge sammen i en autocamper? Hvad er mit mål med at leve sådan? Hvordan ser en arbejdsdag ud? Har jeg andre drømme? Bliver jeg aldrig bange eller ensom?

“Jeg elsker at fortælle og inspirere. Og som jeg siger, så behøver folk ikke leve mit liv, men de må gerne blive inspirerede til at få det bedste ud af det liv, som de lever. ”

Jeg vil tage jer med på et billedrigt foredrag, for fotografering har været min store hobby de sidste fire år. Jeg rejser ud med målet om at få nogle billeder med hjem, men klart også for at få naturen under huden og frisk luft i lungerne.

Book et foredrag

Kom med på tur, når jeg åbent og ærligt fortæller om mit liv på vejen. Kontakt mig i god tid, da jeg ruller rundt i forskellige lande, og så kan vi finde en dato, hvor det passer ind.

Åbne foredrag for alle

Alle offentlige foredrag er afholdt for nu. Når der kommer nye, vil de kunne findes her.
(De private arrangementer kan jeg desværre ikke få jer med til.)

Ord fra deltagere til mine foredrag

“Jeg var så heldig at se Anjas foredrag til et FotoMalia-arrangement. Det var så fedt at “være med på rejsen”, lige fra planlægning af turen, tanker omkring steder, der skulle besøges, og så de flotteste landskabsbilleder, jeg længe har set. Anjas foredrag er et must for alle, der elsker at rejse, alle der sætter pris på et menneske, som lever med et åbent sind, dem som elsker fotografering, og for dem så gerne vil høre et vaskeægte eventyr.
Kæmpe anbefaling fra mig.”

Mads Bo

“Deltog i foredraget ved FOF den 29/10 i Vejle. Anja deler sine oplevelser og indtryk på en ærlig og indlevende måde – helt uden filter. Vi kom rundt i verden ledsaget af billeder og erfaringer fra Østrig, Slovenien, Spanien, Island – og ikke mindst Danmark. Anja elsker naturen, og hun er god til at formidle denne kærlighed. Hun smitter – på den gode måde. To dage senere stod jeg – bevæbnet med diverse kameraer – kl. 06.30 i tågen i Lille Vildmose og ventede på, at solen stod op.”

Jens Strandberg