This is also available in: English

Har du

Brug for en foredragsholder?

Du har mulighed for at booke et foredrag om mit minimalistiske liv som rullende grafiker og fotograf. Her på siden kan du også se, hvor jeg holder offentlige foredrag.

H.C. Andersen sagde “At rejse er at leve” – men kan man leve uden at rejse? Mit svar er nej! Derfor lever jeg, som jeg gør.

“Island var helt sikker med til at forme mig til, hvor jeg er i dag. Jeg kunne se, hvad der var muligt med ‘work and travel’ – så da muligheden var der, greb jeg den.”

“Jeg elsker at fortælle og inspirere. Og som jeg siger, så behøver folk ikke leve mit liv, men de må gerne blive inspirerede til at få det bedste ud af det liv, som de lever. ”

Foredrag 1

Varighed: 2 x 45 min.

Jeg fortæller om, hvordan mit minimalistiske liv startede, hvad der inspirerede mig til at tage skridtet helt ud, opsige hus og bil, sælge alt og kun lige have de ting med, som var nødvendige, og som betyder noget for mig.

Jeg vil besvare de fleste af de spørgsmål, jeg får ofte. Så som, var det svært at sælge alle dine ting? Hvor sover du? Er du aldrig bange eller ensom? Er livet altid lyserødt? Drømmer du stadig?

Jeg tager jer med på eventyr og hele foredraget er fyldt med billeder og videoklip.

Foredrag 2

Varighed: 1 time

Island – hvor det hele startede. Her fortæller jeg om, hvordan Island ændrede mig som person og fotograf. Hvor jeg fik øjnene op for at rejse og arbejde på samme tid.

Jeg fortæller også kort om, hvordan jeg startede dette liv i en autocamper. Jeg viser mine yndlingssteder på Island og tager jer med på eventyr. Jeg vil vise jer Islands magt over mig med dens natur.

Dette foredrag vil også blive fyldt med billeder og videoer – men selvfølgelig med fokus på Island.

Book et foredrag

Kom med på tur, når jeg åbent og ærligt fortæller om mit liv på vejen. Kontakt mig i god tid, da jeg ruller rundt i forskellige lande, og så kan vi finde en dato, hvor det passer ind.

Åbne foredrag for alle

Denne liste vil blive opdateret løbende.
(De private arrangementer kan jeg desværre ikke få jer med til)

– – – – – – – – – – – – – 

Livet på vejen i Hugo på Gram Bibliotek
Torsdag d. 6. Januar 2022 kl. 19.00-21.00

Se event på Facebook

Køb billetter her

Ord fra deltagere til mine foredrag

Skal vi ta`til Island og opleve den storslåede natur?
Det kunne være konklusionen på et meget spændende og inspirerende foredrag, som en flok fotoentusiaster blev præsenteret for i Vestjyske Naturfotografer. Anja leverer et medrivende og flot foredrag om Island med særlig vægt på de fantastiske naturscenerier, der kan opleves. Hun formår at gøre billederne og oplevelserne levende, så man næsten føler, man er med. Smukke personlige billeder af dyr og natur krydret med små fif og gode råd. Det er helt tydeligt for tilhøreren, at hun brænder for naturen ,og hendes engagement og gode humør kan ikke undgå at smitte. Hendes grafiske baggrund skinner tydeligt igennem i den flot opsatte præsentation.

Jørn Christensen
Vestjyske Naturfotografer

“Deltog i foredraget ved FOF den 29/10 i Vejle. Anja deler sine oplevelser og indtryk på en ærlig og indlevende måde – helt uden filter. Vi kom rundt i verden ledsaget af billeder og erfaringer fra Østrig, Slovenien, Spanien, Island – og ikke mindst Danmark. Anja elsker naturen, og hun er god til at formidle denne kærlighed. Hun smitter – på den gode måde. To dage senere stod jeg – bevæbnet med diverse kameraer – kl. 06.30 i tågen i Lille Vildmose og ventede på, at solen stod op.”

Jens Strandberg

Anja’s foredrag om Island er ganske enkelt det bedste ‘rejse-motivations-fotografi-oplevelses-foredrag, jeg længe har hørt. 

Anja er en rigtig god fortæller med smittende humor, flot multimedie-præsentation, fremført med smil og selvironi. Men, først og fremmest er hun en livsglad sjæl der helt enkelt elsker livet og oplevelserne i naturen – og elsker at dele det med os.

Henrik Sørensen
ISO8000

“Jeg var så heldig at se Anjas foredrag til et FotoMalia-arrangement. Det var så fedt at “være med på rejsen”, lige fra planlægning af turen, tanker omkring steder, der skulle besøges, og så de flotteste landskabsbilleder, jeg længe har set. Anjas foredrag er et must for alle, der elsker at rejse, alle der sætter pris på et menneske, som lever med et åbent sind, dem som elsker fotografering, og for dem så gerne vil høre et vaskeægte eventyr.
Kæmpe anbefaling fra mig.”

Mads Bo

Tusind tak for et inspirerende foredrag i lørdags hos os i AFA fotoklub. Du har en personlig historie at fortælle og det gør din præsentation helstøbt. Dit frie liv på landevejen bliver dokumenteret på smuk grafisk vis via billeder og film og det viser også, at formidling af billeder som regel handler om historie fortælling og etablering af stemning.
Tak for inspirationen.

Morten – AFA fotoklub