This is also available in: English

Har du

Brug for en foredragsholder?

Du har mulighed for at booke et foredrag om mit minimalistiske liv som rullende grafiker og fotograf. Her på siden kan du også se, hvor jeg holder offentlige foredrag.

H.C. Andersen sagde “At rejse er at leve” – men kan man leve uden at rejse? Mit svar er nej! Derfor lever jeg, som jeg gør.

“Island var helt sikker med til at forme mig til, hvor jeg er i dag. Jeg kunne se, hvad der var muligt med ‘work and travel’ – så da muligheden var der, greb jeg den.”

“Jeg elsker at fortælle og inspirere. Og som jeg siger, så behøver folk ikke leve mit liv, men de må gerne blive inspirerede til at få det bedste ud af det liv, som de lever. ”

Foredrag 1

Varighed: 2 x 45 min.

Jeg fortæller om, hvordan mit minimalistiske liv startede, hvad der inspirerede mig til at tage skridtet helt ud, opsige hus og bil, sælge alt og kun lige have de ting med, som var nødvendige, og som betyder noget for mig.

Jeg vil besvare de fleste af de spørgsmål, jeg får ofte. Så som, var det svært at sælge alle dine ting? Hvor sover du? Er du aldrig bange eller ensom? Er livet altid lyserødt? Drømmer du stadig?

Jeg tager jer med på eventyr og hele foredraget er fyldt med billeder og videoklip.

Foredrag 2

Varighed: 1 time

Island – hvor det hele startede. Her fortæller jeg om, hvordan Island ændrede mig som person og fotograf. Hvor jeg fik øjnene op for at rejse og arbejde på samme tid.

Jeg fortæller også kort om, hvordan jeg startede dette liv i en autocamper. Jeg viser mine yndlingssteder på Island og tager jer med på eventyr. Jeg vil vise jer Islands magt over mig med dens natur.

Dette foredrag vil også blive fyldt med billeder og videoer – men selvfølgelig med fokus på Island.

Book et foredrag

Kom med på tur, når jeg åbent og ærligt fortæller om mit liv på vejen. Kontakt mig i god tid, da jeg ruller rundt i forskellige lande, og så kan vi finde en dato, hvor det passer ind.

Åbne foredrag for alle

Denne liste vil blive opdateret løbende.
(De private arrangementer kan jeg desværre ikke få jer med til)

– – – – – – – – – – – – – 

KANT Festival – Lørdag den 2. Oktober 2021

Kantfestival.dk

– – – – – – – – – – – – – 

Autocamper Messen – Lørdag den 13. og Søndag den 14. November 2021

autocampershow.dk

Ord fra deltagere til mine foredrag

“Jeg var så heldig at se Anjas foredrag til et FotoMalia-arrangement. Det var så fedt at “være med på rejsen”, lige fra planlægning af turen, tanker omkring steder, der skulle besøges, og så de flotteste landskabsbilleder, jeg længe har set. Anjas foredrag er et must for alle, der elsker at rejse, alle der sætter pris på et menneske, som lever med et åbent sind, dem som elsker fotografering, og for dem så gerne vil høre et vaskeægte eventyr.
Kæmpe anbefaling fra mig.”

Mads Bo

“Deltog i foredraget ved FOF den 29/10 i Vejle. Anja deler sine oplevelser og indtryk på en ærlig og indlevende måde – helt uden filter. Vi kom rundt i verden ledsaget af billeder og erfaringer fra Østrig, Slovenien, Spanien, Island – og ikke mindst Danmark. Anja elsker naturen, og hun er god til at formidle denne kærlighed. Hun smitter – på den gode måde. To dage senere stod jeg – bevæbnet med diverse kameraer – kl. 06.30 i tågen i Lille Vildmose og ventede på, at solen stod op.”

Jens Strandberg