Hvem er

Anja Robanke?

Jeg deler ud af mit liv hver dag på mine sociale medier. Og jeg har en hjemmeside med hele mit univers. Men inden steder er der en side om mig. Og det har jeg fået påpeget nogle gange, SÅ her er den. Både med noget seriøst, men der er også plads til spas. Så ‘here it comes’

MEST SØGTE PÅ GOOGLE

MED INDHOLDENDE MIT NAVN

‘Anja Robanke alder’ & ‘Anja Robanke kæreste’

Så lad os lægge det ud offentlig nu, så google kan finde svaret 😉

Jeg blev født den 28. maj 1980.
Og nej, jeg har ingen kæreste og jeg har været single i maaaaaange år, hvilket jeg trives rigtig godt med.

Ultra kort om mig: Hvordan jeg ser mig selv som person

Som person er jeg meget åben, og det har du nok bemærket, hvis du følger med på mine platforme. Jeg værner dog om mit privatliv og deler ikke en masse om mine venner og familie, da de ikke har valgt det offentlige liv, som jeg har.

Jeg er både introvert og ekstrovert. Jeg nyder menneskers samvær og de energifyldte øjeblikke, men jeg har også brug for alenetid, hvor jeg finder ro og lader op i naturen. På disse tidspunkter føler jeg aldrig savn eller ensomhed, men snarere en dyb forbindelse til mig selv og omgivelserne. Naturen har en særlig plads i mit hjerte og giver mig den fred og inspiration, jeg har brug for i mit daglige liv.

Jeg har et stort netværk af vidunderlige mennesker. Jeg elsker min familie og venner højt og gør mit bedste for at alle omkring mig har det godt. Jeg er klar over, at jeg ikke kan gøre alle tilfredse, men jeg stræber efter at skabe en positiv indvirkning på dem, jeg møder. Jeg arbejder løbende med mig selv for at leve det bedst mulige liv og justerer min tilgang, når det er nødvendigt. Denne evne til at tilpasse mig og udvikle mig har jeg udviklet efter at have overvundet en langvarig depression for flere år siden. Denne oplevelse lærte mig vigtigheden af mental sundhed og at tage sig tid til at pleje sit eget velvære.

Jeg elsker mad, oplevelser, grin og ærlighed. At udforske nye kulinariske oplevelser, grine sammen med gode venner og leve ærligt er nogle af de ting, der gør mig lykkelig. Jeg tror på at leve autentisk og fuldt ud, og jeg håber at kunne inspirere andre til at gøre det samme gennem mine oplevelser og delinger.

Jeg er også en passioneret rejsende og eventyrer. Gennem mine rejser har jeg lært at omfavne livets uforudsigeligheder og se skønheden i de små ting. Hver destination bringer nye perspektiver og en dybere forståelse af verden og mig selv.

At være en digital nomade har givet mig friheden til at arbejde, mens jeg udforsker verden. Det er en livsstil, jeg mener kræver en vis tilpasningsevne, og den belønner med utallige oplevelser og uforglemmelige øjeblikke. Jeg har fundet glæde i at dele disse oplevelser med andre og håber, at mine fortællinger kan inspirere andre til at finde deres eget eventyr og leve deres bedste version af deres liv.

Dette er, hvordan jeg ser mig selv, men måske ser du noget andet? Jeg vil stoppe her og lade spørgsmålene tage over.

Disse spørgsmål dækker en bred vifte af emner, som kan åbne op for nogle ting, folk ikke vidste. Det er faktisk en kammerat, der har fået Chat GPT til at lave 50 spørgsmål, men jeg har valgt kun at svare på de 35 af dem.

 

 1. Hvad er din livret?
  Boller i karry, Bøfsandwich med brun sovs
 2. Hvad er din yndlingsfarve?
  Grøn – håbet og naturens farve
 3. Hvad er din største drøm i livet?
  Total kliche – Men det er at have det godt. Efter at have haft en lang depression og været ‘væk fra livet’ i flere år. Så ændres livssynet meget.
 4. Hvilken musikgenre foretrækker du?
  Jeg elsker faktisk næsten alt musik. Det kommer i perioder. Det eneste jeg med sikkerhed ved, jeg ikke nyder er dødsmetal.
 5. Hvor mange søskende har du?
  Jeg har en lillebror, der er 2,5 år yngre end mig.
 6. Hvilket årstid kan du bedst lide?
  Engang var det sommer og sol, bikini og drinks, der var min sæson. Men igen efter depression er øjnene åbnet på ny. Jeg ser naturen som en stor del af mit liv. Og jeg elsker alle sæsoner rigtig meget.
 7. Hvad er din yndlingssport?
  Ups.. der rammes et ømt punkt. Jeg er ikke særlig sporty. Men hvis at gå og opleve i naturen er en sport, så er det min sport 😉
 8. Hvad er din hobby?
  Naturen, fotografiet og min hund Núna
 9. Hvilken madret kan du ikke lide?
  Jeg tænker guleærter og rosenkål
 10. Hvad er din favorit TV-serie?
  Uha, jeg har set MANGE serier, og især, da jeg lå depressiv, jeg har en note så lang, da jeg var nødt til at holde styr på hvad jeg så og hvor langt jeg kom. Depression = dårlig hukommelse for mit vedkommende. Men nogle af dem jeg har nydt meget er; Prison break, Lie to me, Alias, Dexter, White collor, Broen, Suits, Vikings, ej jeg kan forsætte jo. Men det er da lidt blandet, jeg har nydt at se.
 11. Hvilken historisk person beundrer du mest?
  Prinsesse Diana, kendt som “Folkets Prinsesse,” vandt hjerter verden over med sin medfølelse, venlighed og utrættelige indsats for velgørenhed. Hendes evne til at forbinde med mennesker fra alle samfundslag og hendes ægte omsorg for dem i nød gjorde hende elsket og beundret. Diana’s elegance og varme efterlader en varig arv, der stadig inspirerer mange år efter hendes tragiske død.
 12. Hvad er din største frygt?
  Edderkopper
 13. Hvilken superkraft ville du vælge at have?
  Jeg gad vildt godt at kunne flyve, jeg synes jorden er så fascinerende oppe fra.
 14. Hvad er din mest mindeværdige rejseoplevelse?
  Det var Tunesien. Kort fortalt, vi blev snydt, den lejede scooter blev stjålet. Og jeg fik madforgiftning og både kastede op og måtte på toilet.
 15. Hvad er dit stjernetegn?
  Jeg er tvilling – fødselsdag den 28. Maj.
 16. Hvad er din yndlingsdrik?
  Alt fra hjemmerørt nesqick kakao til en kold cola. Jeg nyder mange drikkevarer, og det er meget periodisk. Lige pt. er det saftevand, der er i mit køleskab 😉
 17. Hvilken type køkken foretrækker du?
  Jeg ElSKER mad, så jeg har faktisk ikke et køkken, jeg fortrækker.
 18. Hvilken skolefag kunne du bedst lide?
  I folkeskolen mindes jeg det var Matematik, men min lærer Per. Senere på HF var det nok biologi og geografi.
 19. Hvilken personlighedstræk værdsætter du mest i andre?
  Ærlighed og tillidsfuld.
 20. Hvilken kendis ville du gerne møde?
  Øhh… Sådan noget ved jeg ikke rigtig. Dronningen kunne være meget sjov at møde. Synes hun er et kreativt og spændende menneske.
 21. Hvad er en sjov eller interessant fakta om dig, som de færreste ved?
  Mine familie og venner ved det selvfølgelig. Men Følgere og læsere igennem de seneste år gør ikke. Og mange bliver overrasket. Jeg var nemlig ryger i mange år.
 22. Hvad er din yndlingsblomst?
  Det var i mange år Liljen. Men nu
 23. Hvilken teknologi kunne du ikke leve uden?
  Uha der er da mange. Jeg er jo digital nomade 😉 MEN hvis jeg vælge, så vil det være internettet.
 24. Hvad er det første, du gør om morgenen?
  Nusse og putte med Núna. Men efter det, så tjekker jeg min telefon, tisser og tager tøj på for at gøre klar til at gå med Núna.
 25. Hvad er din største bedrift?
  At få det godt igen. At komme tilbage til livet efter flere år i mørk depression. Det er jeg meget stolt af.
 26. Hvad er din favorit frugt?
  Vandmelon og jordbær – lige nu 🙂
 27. Hvis du kunne rejse hvorhen du ville lige nu, hvor ville det være?
  Så ville jeg tage til New Zealand og købe en autocamper/van og køre rundt i 6 måneder eller et år.
 28. Hvad er din yndlingsdessert?
  Jeg er mere til forret og en hovedret. Men skal der være dessert, så er jeg mest til noget med is, da det kan smelte fint ned over alt det andet mad i maven 😉
 29. Hvad var din favoritfritidsaktivitet som barn?
  Jeg gik til svøming nogle år og springgymnastisk. Men så gik der ponyer og heste i den for mig i mange år.
 30. Hvilken lærer husker du bedst fra skolen, og hvorfor?
  Ulla og Per fra Mølkærskolen. Når jeg tænker over det, så var det nok fordi de var rare og stabile.
 31. Hvad er din drømmebil?
  Uhhh…. Jeg ELSKER jo biler. Det ændre sig med tiderne, men i mange år var det en Audi R8 og den er da stadig lækker, men Jaguar er begyndt at vokse på mig. Og hvis det skulle være van eller en autocamper, så ville drømmen være en med firhjulstræk.
 32. Hvilket mål arbejder du på lige nu?
  At finde en bedre balance i livet – mellem arbejde, sociale medier og fritid. Jeg er i gang med 6. år som selvstændig og livet på vejen. Og lærer hele tiden og udvikler mig hele tiden.
 33. Hvilken type film foretrækker du?
  Jeg er egentlig til næsten alt. For ekstrem siencefiction er ikke mig. Men jeg elsker en god romatisk komdie, psykologisk thriller og gerne en god action film.
 34. Hvad er det mest uventede, du har oplevet på en af dine ture?
  Det må være da jeg brækkede mig ankel og ændrede hele min rejse oppe på Island. Og min lillebror måtte komme og hente mig.
 35. Hvad elsker du mest ved dig selv?
  Øhh sikke en af slutte med. Men jeg er ret glad for min egenskab til at få det bedste ud af tingene og livet. Jeg vil ikke nøjes, men leve fuldt ud.

   

  Jeg håber du blev lidt klogere på hvem jeg er. MEN HVIS du sidder med et spørgsmål, så skriv det til mig, så svarer jeg på det herinde 🙂