Samarbejdspartner

Jeg har få, men gode samarbejder. Jeg vægter højt ikke at have for mange, men også, at det er noget, der passer ind i mit liv. Troværdigheden er meget vigtig for mig.

Reklame / Nogle af linksene på min side er affiliate. Dette betyder, at hvis du køber gennem disse links, kan jeg modtage en lille kommission. Tak, for støttem 🙂 Jeg har valgt at lave disse udstyrsider, så jeg nemmere kan vise jer, hvad jeg bruger.  Og jeg viser kun produkter, jeg ejer, bruger og holder af. Læs mere om min reklamepolitik. Læs mere på linket om min reklamepolitik.

LÆKKERIER I MIT LIV

Jeg har altid brugt den creme i Netto der var på tilbud til omkring 30-40 kr. Og det har sikkert været fint for mig på den tid. Men efter at have prøvet nogle gode produkter, så kan jeg mærke forskellen. Så jeg vil gerne fortælle jer om hvad jeg bruger og hvad jeg gør mig af tanker om at passe på mig selv.

ECOOKING

Da jeg blev 40 år i 2020, der gav min veninde mig start-kittet fra Ecooking 🙂 Og jeg har rent ud sagt ikke brugt andet siden. Jeg har stadig nogle ønsker med nogle af produkterne. Men køber lidt af gangen. Jeg har vist billeder nedenfor af nogle af de ting, jeg allerede har og bruger.

Jeg har aldrig mærket et produkt så godt for mig før. Jeg må da også indrømme, at jeg aldrig har haft dyre/lækre produkter til min hud før. Jeg har aldrig været hende, der plejede mig selv med andet end en billig creme fra et supermarked.

Men lidt forfængelig er man vel blevet. Og med den gave fra min veninde mærkede jeg på kort tid en stor glæde ved at bruge disse produkter.

Jeg køber enten ved Matas eller ved Ecooking selv.
Det er lige forskelligt, hvor der gode tilbud  🙂

HUSK – findes også til unge mennesker og mænd. Ikke kun ‘aldrende kvinder’ 😂