Bryllup der rørte mig dybt!

af | nov 15, 2019 | Fotografi

Jeg kunne se hendes øjne strålede, hun var lykkelig og det varmende mit hjerte. At mærke en, jeg holder så meget af være så glad, det smitter! 

 Jeg har sådan lyst til at sætte nogle ord og billeder på denne perfekte dag! 

 Som mange af jer ved, var et smut hjemme i slutingen af oktober, da min bedste veninde i over 20 år skulle giftes. Det MÅTTE jeg hjem til. Jeg vidste, hun ville være den smukkeste brud, men SÅ smuk… Jeg var mundlam! 

 Vi overnattede aftenen før på Fredensborg Store Kro, hvor hun tog kjolen på. Jeg får gåsehud ved tanken, for det var så specielt. Hun havde designet sin egen kjole. Og den var SÅ meget HENDE! Jeg prøvede også min kjole og skøre som vi nu kan være sammen, så lå jeg lige pludselig kl 22.00 og rodede rundt på gulvet for at fotografere hende ? Og sammen fik vi lavet denne serie, som jeg holder meget af.

Jeg vågnede om morgenen og lå og kiggede på hende, så fredlig hun så ud og hvordan jeg vidste dagen ville gå i gang inden længe. 

Vi var over 100 glade og meget spændte mennesker til stede, der alle havde det samme tilfælles.

Vi holder af de to mennesker!!

Hele festen, inklusive vielsen blev holdt på den Kongelige Militær Klædefabrik i Hørsholm.

De havde lavet ballon vægge og balloner om søjler – i alt 6000 balloner! Så FEDT!! Der var en faktisk 3-retters menu, flødebolle-tårn, 16 skønne indlæg fra gæster, band, DJ og dans hele natten. Egentlig kort sat en fest i deres ånd, hvor alle bare var glade.

Stine min fighter, som jeg er så stolt af. Hun er et fantastisk menneske, der inspirerer på så mange måder. Hun har arbejdet mere end de fleste og det er mildt sagt ? Hun ejer i dag halvdelen af Kirkeledgaard, hvor hun driver Lyngsø Horses.

Jeg kender både Stine og Lars fra folkeskolen. Og se dem sammen den dag, varmede SÅ meget.

Bumle og jeg ønsker dem alt det bedste på deres vej med en masse kærlighed.

Kærligst Anja

(The English translation is made by a Google Translate plugin. Sorry for any error translations)

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

2 Kommentarer

 1. Jørgen Østergaard Jakobsen

  Kære Anja.robanke. Undskyld jeg skriver til dig jeg kender dig ikke, men følger dig med dine dejlige artikler. Et stort spørgsmål fra mig er. Hvor tør du alene køre mekr Bumle overalt du ved jo ikke hvad du som pige kan komme udfor d,et er modigt af dig. Ja jeg må indrømme jeg begriber det ikke men ønsker alt godt for dig. En glædelig jul og et godt nytår og fortsat god fart medBumle og dig. Jørgen

  Svar
  • anja.robanke

   Kære Jørgen,
   Tak for din kommentar/besked. Jer tør altså ikke at lade være. Tænk alt det jeg ville gå glip af 😀
   Mange tak og en glædelig jul og godt nytår til dig også. Venligst Anja 🙂

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *