Challenge: En dag inde i byen

af | nov 28, 2020 | Fotografi

Som I ved, så er naturen mere mit hjem, men jeg siger ikke nej til en challenge. Så jeg blev udstyret med et FujiFilm X-T3 med 35 mm på og blev sat fri i Aarhus by.

I går over middag mødes jeg med Theis, min buddy fra FotoMalia. Vi havde dagen før aftalt at tage ud og få hjernen i gang på andenvis end vi gør til hverdag.

Det var sjovt at prøve igen. Jeg har prøvet før, men det er evigheder siden.

 

“Det er fedt, at hjernen kommer på arbejde og kreativiteten slippes løs. Jeg så linjer, farver, lys, skygger, spejlinger. En rigtig god øvelse synes jeg.”

 

Jeg gad godt have såden en lille mirrorless kamera i fremtiden, så det ikke altid var iPhonen, jeg skød stemninger med på mine gåture.

Alt i alt, så var det spændende med en challenge og som i ved, så giver jeg mig selv sådanne nogle i ny og næ.

Her resultatet efter en gåtur på 7 km i Aarhus centrum

Var det helt forfærdeligt? Eller klarede jeg udfordringen okay? 🙂

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

6 Kommentarer

 1. Jens

  Det klarede du naturligvis fint ? Jeg gik selv fra Canon 5d og 7d ll til Fuji xt3 for 7 måder siden, det har jeg ikke fortrudt men nøj hvor er der mange tekniske funktioner i kameraet jeg endnu ikke har styr på eller fortrolig med ? Glæder mig til at høre din vurdering af Fujifilm.
  PS jeg vil gerne have et ND filter, når jeg tager billeder af bølger, vandløb etc.
  Hvis jeg skulle have ét ND filter, hvor mange stop vil du så anbefale ?
  Hilsen Jens

  Svar
  • Anja Robanke

   Jeg lånte bare FuljiFilm af Theis, det er ikke mit. Jeg har stadig Canon ? Men jeg er nysgerrig på de spejlløse kamera, så det var fedt at prøve. Og min oplevelse af det var rigtig positiv. Jeg følte mig fri og det var fedt at se igennem søgeren og faktisk se hvordan billedet ser ud ?
   Mht ND filter, så har jeg ikke arbejdet ret meget med det. SÅ der skal du nok snakke med nogle i de lang eksponeringsgrupper på Facebook. Jeg tænker jeg ville købe et kit, så jeg kan lidt forskelligt, for du ved aldrig om du er i en mørk skov eller ved højlys dag ? Pøj pøj med det.
   Venligst Anja

   Svar
 2. Anders Keis Hansen

  Der en lille Street fotograf gemt i dig også 😉 lækre billeder, absolut godkendt!

  Svar
  • Anja Robanke

   Den er godt gemt ? Men virkelig sjovt at udfordre mig selv. Jeg har prøvet det før, men det er evigheder siden.
   Jeg takker Anders ??

   Svar

Trackbacks/Pingbacks

 1. AWWA - A walk with Anja | Portræt, mode, model & bryllups fotograf i Herning - Theis Photography - […] Challenge: En dag inde i byen […]

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *