Færgeturen til Island var en blandet oplevelse

af | maj 15, 2023 | Island, Video, YouTube

Denne tur er en MEGET blandet oplevelse. Alt fra smukke udsigter over havet, til en kold øl og udsigt i toiletkummen med opkast. Men jeg overlevede og jeg er taknemmelig for det kun blev til én gang i kumme

Jeg kom ind med færgen kl. 9 jeg fløj igennem tolden og kørte til Egilsstaðir med det samme hvor jeg mødes med Theis Poulsen – sammen testkørte vi hele min guidet tur, jeg skal køre sammen med andre autocampere sidst i Maj 🚐🚐🚐🤩

Undervejs tog Theis brandingbilleder mv af mig og Walther. Det var skide hyggeligt 😃 Og jeg mærkede også begejstringen fra Theis. Så det er helt perfekt 🤩

Turen startede, efter at have handlet, ude ved Borgarfjarðarhöfn, hvor vi så de få søpapegøjer, der allerede var ankommet. Sikke et gensyn 😍 søpapegøjen er min egen personlige national fugl helt inde i hjertet. Den har så meget betydet meget for mig. Og mødet med dem i går var helt vildt dejligt 🤍🖤🧡

JEG ER TILBAGE 🇮🇸 4,5 måned med Island bliver magisk ✨

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *