Ny autocamper, nyt hjem, nye eventyr

af | feb 19, 2024 | Autocamper, Update, YouTube

Wuhuuuu! ✨ / Reklame for ny autocamper \
Så er der stort nyt! Håber I er klar til at høre om mit spændende nye samarbejde med TJ Camper og Malibu? 🥳🤩 Núna og jeg skal flytte ind i en ny autocamper snart! Den er så flot 😍

Kan I huske, at jeg sidste år sagde, at jeg ikke ønskede mig noget i julegave, men efter at have været i Norge i den total lækre Malibu, så sendte jeg et ønske til julemanden om, at jeg ønskede mig sådan en autocamper. Den lå desværre ikke under træet juleaften, men jeg har lige fået at vide, at jeg ikke behøver at vente til næste juleaften. Fordi Malibu’en er landet i Danmark, helt ny fra fabrikken, aftalen er lavet mellem TJ Camper, Malibu og jeg. OG jeg skal køre i den i de næste to år 🥳😍 Wauw🤩

Det er en Malibu I 441 LE 🚐 Det er en helintegregret ✨ En vintervogn, som åbner op for eventyr mulighederne og at Núna ikke får træk nede ved gulvet 🤩 Størrelsen er: L 667.5 x B 227 x H 294 cm. Jeg laver en side med den, ligesom jeg plejer, så meget mere info kommer 😁

Malibuen, vi skal bo i, er faktisk en model magen til den, jeg var på promotur i i december og som du ser billeder af her.

Jeg skal køre i den i et tæt samarbejde med TJ Camper og med Malibu. Jeg glæder mig meget til disse to år og være med til at lave billeder, videoer, branding og andet fedt til så lækkert et brand 🚐🤩✨ Og ikk mindst til at være i dette samarbejde med spændende muligheder 😁

I weekenden kan du se Malibu’en til Ferie for alle messen i Herning, hvor TJ Camper har den med og viser den frem 😍 De står i hal K stand 8160.

Planen bliver: Efter messen skal den gøres klar til mig på værkstedet Camper Teknik med en masse lækkert udstyr, som geg nok skal gennemgå. Imens holder jeg en masse foredrag i marts og en tur til Nordjylland. Så flytter jeg ind i Malibu’en i Påsken 🐣 Derefter skal jeg ud og tage fede billeder og lave dens egen side på min hjemmeside, samt optage video til YouTube 📸😁

OG vil du gætte på, hvad jeg har navngivet denne flotte Malibu? Jeg har hørt en fugl synge om, at TJ Camper har udloddet en konkurrence til den, der vinder 🤩 Se mere på deres Facebookside.

Jeg glæder mig til det her 🚐🥳 Nu nåede jeg at få en rigtig god smagsprøve, da jeg var i Norge i den. Og jeg er så glad for, at mit ønske gik i opfyldelse, for den autocamper vil jeg elske at køre i 2 år 😁 Jeg har kun at sige, ‘stay tuned’, der kommer meget mere information, når jeg er flyttet ind 🤩

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *