Vigtig opdatering: Jeg beholder mit hjem!

af | jun 29, 2023 | Autocamper, Update

Angående reklamesamarbejde:
Kære venner og alle jer der følger med ✨❤️

Jeg skriver til jer i dag med en seriøs/alvorlig besked, men samtidig ønsker jeg at bevare en positiv tone. Jeg vil gerne dele en opdatering med jer, som vedrører mit reklamesamarbejde med SK Caravan, der desværre er gået konkurs.

På grund af denne situation er vores samarbejde blevet afsluttet. Mine tanker går til virksomheden og alle medarbejderne, og jeg håber inderligt, at de kan komme godt videre, uanset hvad fremtiden bringer for dem. Jeg vil gerne takke for det samarbejde, vi havde, og ønsker dem alt det bedste.

Det er ingen hemmelighed, at jeg har gået og ventet spændt i over 2 uger på hvad der skulle ske og der er heldigvis kommet en løsning i dag, og jeg vil derfor hurtigst muligt dele den med jer.

Nu kan jeg med glæde meddele, at den aftale jeg har fra 1. oktober med TJ Camper og Camper Basen allerede starter nu. De har været så søde at købe Walther og indgå en aftale før tid, så jeg kan fortsætte min rejse og have et hjem. Jeg er dybt taknemmelig for denne løsning.

Jeg ser frem til et samarbejde med TJ Camper og Camper Basen de næste år 2 år og jeg vil selvfølgelig fortælle meget mere om dette samarbejde på et senere tidspunkt.

Lige nu følte jeg, det var vigtigt at dele, hvad der er sket, og hvilken løsning der er fundet. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at stille dem i kommentarfeltet. Dog vil jeg bede jer om ikke at sende mig private beskeder. Ved at besvare spørgsmål offentligt kan andre også få glæde af svarene. Jeg ønsker ikke at gå ned i detaljer til konkursen, da dette ikke er mit bord.

Og til sidst tak for jer. Jeg har modtaget utrolig mange søde beskeder fra bekymrede mennesker, og jeg sætter virkelig pris på jeres støtte.

Det har været en mærkelig tid, ikke at vide hvor jeg stod i alt det her.
Men nu er der ro på og jeg kan se fremad.
Af hjertet tak for jer ❤️

Kærlig hilsen
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *