Jul alene i autocamper – Hvad gjorde jeg?

af | dec 26, 2022 | Rejse, Update, YouTube

Det var min første jul alene. Jeg valgte at kørte ned i sydens sol for at prøve en varmere jul. Det var meningen det skulle have været i Spanien, men jeg endte ret spontant i Portugal. Og det har jeg på ingen måder fortrudt ☀️

Dagen gik over alt forventning, solen skinnede, 21 grader, sand mellem tæerne og rigtig dejlig mad. Jeg havde valgt at lave tapas, da det var meget spansk, men den beslutning havde jeg taget inden jeg trillede til Portugal, så ved faktisk ikke om det er almindeligt her 🫒🍤🥖🧀🥓

Her er en lille film om mine juledage 🎄

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *