Podcast i Overskud med Sofie Østergaard

af | jul 25, 2023 | Medieomtale

Jeg er med i podcasten ‘Overskud’ hvor Sofie Østegaard er vært. Det var en god snak og ret anderledes en mange andre ting, jeg har været med til. Sæt dig tilrette og hør mere om mit liv og den økonomiske vinkel også 🙂

De skriver:

SOMMERGÆST:
Anja Robanke –  Hun lever af at rejse

Denne kvinde lever af at rejse – mød livsnyder og eventyrer Anja Robanke, som har bygget sin økonomi op, så hun kan udleve og også leve af sin drøm.

I snart tre år har Sofie Østergaard, uge efter uge i Overskud forsøgt at sprede budskabet om, at hvis vi selv tager hånd om vores økonomi, så er det muligt at ændre på vores fremtid og ikke mindst at opnå vores drømme. I seks sommerprogrammer taler hun med seks gæster, om deres forhold til økonomi. Du vil opleve at enkelte af dem har taget drastiske beslutninger, for at leve drømmelivet og andre har fuld fokus på en optimeret hverdag. Fælles for dem alle er, at de har taget stilling og det i sig selv er inspirerende.

Medvirkende: Anja Robanke, grafiker, fotograf, foredragsholder, forfatter

Du kan også finde deres podcast på de gængse podcastplatforme, herunder iTunes, Google Podcast og Spotify. Eller downloade radio4 app’en.

MEN linket henover her er bare nem, hvis du ikke er det til disse ‘moderne’ ting 😉

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *