Sådan bor jeg i autocamperen

af | jan 16, 2023 | Autocamper, Mig, YouTube

I dag vil jeg tage dig med indenfor og vise hvordan jeg bor i autocamperen. Jeg vil åbne skabe og skuffer og vise jer mine 14 kvm. Samt vise jer hvordan jeg bor minimalistisk og har alle mine egendele med mig.

Siden 2019 hvor jeg solgte alt, så savner jeg intet og fortryder intet. Jeg nyder virkelig kun at eje de få ting, jeg har og føler mig faktisk mere let i det 🙂

Hvis du vil se hvordan autocamperen så ud inden, jeg flyttede ind, så se denne video med tomme Walther:

Her i denne video nedenfor kan du se hvordan jeg har indrettet mig i autocamperen, Walther. Måske det kan give lidt ideer til dig, måske vil du bare gerne se hvordan man kan bo i en autocamper. Ligemeget hvad, så er du velkommen.

Jeg har fået dejlig feedback på videoen de første dage og nu hvor jeg laver blogindlægget, så er videoen set næsten 4000 gange. Jeg er meget taknemmelig for det. Og så dejlige beskeder/kommentar, jeg har fået omkring, hvor hyggeligt et hjem, jeg har fået skabt for mig selv. 

Jeg ved I får ufattelig meget regn i denne tid, så jeg sender lige nogle solstråler hjem. Sidder i Walther pt i skrivende stund med 28 grader inde og 19 grader ude 🙂

Rullende hilsner fra Spanien
Anja 

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *