This is also available in: English

Dette er en af mine yndlingsteder på Island. Synes stedet er magisk. Og jeg elsker hvordan lyset, skyerne og tågen kan ændre landskabet.

“Hvad er prisen for 3 nætter?” spurgte jeg. Hun sagde højt: “3 NÆTTER”? JA TAK, sagde jeg 🙂 De er ikke vant til, at turister bliver der så mange dage. Men jeg ville gerne have forskellige billeder over tid, og jeg havde tiden til at blive 🙂 Jeg er også glad for, at jeg blev, fordi jeg den første 1,5 dage havde jeg kun 20 minutter uden skyer/tåge. Men efter det, så blev det bedre 🙂 Jeg elsker dette sted … Jeg elsker Island!

Selvom jeg brækkede min ankel, vil jeg stadig vise dig de eventyr, jeg har været på de sidste 2,5 måneder. 

Inden jeg brækkede min ankel, færdiggjorde jeg en Vestrahorn YouTube video, og jeg vil vise dig dette smukke sted.

Og her er nogle af få af de steminger, jeg nåede at fange hen over disse dage.

INFO om stedet:

Det ligger cirka 5 km fra ringvej 1, hvor man kører af en grusvej. Når du kommer til caféen/parkeringen/campingpladsen, skal du betale inde i caféen. Du får en billet til at køre ind i området (der er en bom) Og kør ikke ud i det sorte sand; du kommer til at sidde fast. Det har jeg set andre gøre. Det er også muligt at gå rundt i området, hvis det ønskes. Du får altid instruktioner fra personalet i caféen, når du køber en billet til området og parkering 🙂 Billetten er gratis, hvis du camper eller overnatter der i deres annekser.

Der er også vikinge landsbyen der – jeg har lavet et indlæg HER

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale stedet – det er smukt.

Rullende hilsner
Anja

Relaterede blogindlæg

Årets fåresamling

Årets fåresamling

Aldrig har jeg hørt så meget mæææææh i mit liv. Og sikke en skøn oplevelse at være med til. Hvert...

læs mere