4 opslag med MINE billeder 🙂 Vildt at tænke på…

Journalist Anette Løkken Sørensen var forbi mig i sommerhuset i vinters, mens Bumle var på værksted. Vi havde snakket sammen i telefonen og da jeg så hende, fik hun et kæmpe kram, for det føles så naturligt 🙂

Vi gik en tur langs vandet for at blive blæst godt igennem efter hendes tur oppe fra Aalborg af. Derefter kom vi tilbage til varm brændeovn, the og en snak.

Anette var super skøn at snakke med. Jeg følte mig så tryg ? Hun har sådan en ro over sig, at det bliver så naturligt.

Og så læse det hele efterfølgende, så bliver jeg glad indeni. Hun har fået fanget det hele så godt. Så levende og hun kan bare noget med ord – det må være en drøm at kunne. Jeg er så glad for, det var hende, der kom og spurgte mig om en masse ting den dag 🙂

Jeg må lige nive mig selv i armen for at fatte, at det er en artikel om mig i Alt for damerne – og med MINE billeder

Dette bliver et blad, jeg vil gemme og være stolt af ☀️

Det er faktisk også lidt voksent, synes jeg ? Men bliver jo også 40 år inden længe (der står 40 år i artikel, fordi den skulle have været kommet efter min fødselsdag, men de rykkede den frem) Men tænk at få lov til at starte sin store drøm inden jeg blev 40 år 🙂

Dejligt i læste med 🙂

En masse bumlende hilsner
fra Anja