Anja er vild med Walther

af | feb 18, 2023 | Arbejde, Autocamper, Medieomtale, Work and Travel

(annonce) ‘Anja er vild med Walther’ Sådan stod der på forsiden af tillægget i Fyens Stifttidende til FERIE FOR ALLE. Næste weekend går det nemlig løs i Herning Messehallerne. Der er ferie i alle afskygninger derovre. Og det vil være min første gang, jeg skal med. Og så bliver det sammen med autocamperen Walther, som jeg har et samarbejde med sammen med SK Caravan.

Jeg har optaget en lille video, hvor du kan se artiklen. Ønsker du at læse den, så klik på billederne og evt. zoom ind 🙂

En lille update siden udgivelsen af dette blogindlæg. De har lagt artiklen ud online, så klik pålinket, hvis du hellere vil læse atiklen der 🙂

Hvis du er i nærheden af Herning, så kom forbi og sig hej. Jeg åbner op for mit hjem, så du kan se hvordan jeg bor, få en snak om livet på vejen. Og evt om hvad jeg har på af udstyr, hvor jeg overnatninger og alle de ting du kunne tænke dig at vide noget om 🙂

Måske vi ses. 

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *