Bumle og skaden – Hvad skete der?

af | jan 30, 2020 | Autocamper

Mange har spurgt ind til Bumle og hans skade. Jeg har delt lidt hist og pist, så her kommer den samlede historie, samt et lidt viden om SOS

Det hele startede faktisk med, at jeg er i Slovenien sammen med en svensk pige, Eveline. Vi tog ind til byen Bled og parkerede hendes bil udenfor byen for kun at betale for én parkering. Efter et dejlig besøg ved den smukke sø i Bled og en vandretur op på bjerget for at se kirken på øen, kørte vi tilbage mod hendes bil udenfor bilen 🙂

Lake Bled – Slovenien
– Du kan læse hele mit indlæg om min postiv overraskelse over Slovenien HER

Da vi nærmede os hendes bil, kom der en bil kørende imod mig. Den trækkede mere over i min vejbane, og det hele gik så stærkt. Så jeg bremsede, trak lidt ud til højre væk fra kørebanen, og jeg rammer en gren op på alkoven!!! Da Eveline stod ud af bilen, kiggede op, kunne jeg se på hende, at det ikke var godt. Jeg fik hurtigt parkeret Bumle ordentligt, så jeg kunne komme ud og se, hvad der er sket – det var ikke godt 🙂

Grenen havde ramt lige på kanten, så både side og tag var beskadiget. Jeg fik ringet til min forsikring Codan, SOS og SK Caravan. Og efter noget snak kom jeg/vi frem til at SOS kunne lave en midlertidig fix i Slovenien, så han kunne klare sig, indtil jeg kom hjem til Danmark i December, hvor forsikringssagen kunne gå i gang.

 

Eveline og jeg fik pakket ham ind i gaffa tape til dagen efter, hvor SOS kunne hjælpe mig.

 


 

SOS – Røde kort

Efter min tur på Island med Thorleif (min gamle Land Rover), kunne jeg høre MANGE ikke vidste, hvad de kunne få hjælp til, så derfor vil jeg lige komme med lidt info til jer.

Hvis du har tegnet en kaskoforsikring hos et af de danske forsikringsselskaber, som er medlem af Rødt Kort-ordningen, har du ret til vejhjælp i udlandet.

Rødt Kort gælder i de 28 EU-lande og knap 30 lande uden for EU.
Se den geografiske dækning her

Rødt Kort omfatter blandt andet:

 • Vejhjælp på skadestedet
 • Bugsering
 • Hotel og nødvendig lokaltransport
 • Udlejningsbil
 • Hjemrejse
 • Hjemtransport af køretøj
 • Fremskaffelse og forsendelse af reservedele

Hvis du er i tvivl, så ring og hør din forsikring, om du er en del af det. For jeg må sige, da jeg stod på Island med Thorleif, der havde smidt kardan’en inde i højlandet på Island, var SOS min redning? Jeg blev hentet og kørt til Reykjavik, fik hotelværelse og efter et par dage fik jeg en tilsvarende bil af min, så jeg kunne komme lidt videre indtil min bil var klar igen.

Og nu i her i Slovenien fik jeg brug for dem igen. Servicen er i top. SÅ rare folk, man snakker med, og de er der 24 timer i døgnet til at støtte på alle punkter.


 

Danmark i December

Da jeg landende hjemme i Danmark, tog jeg igen kontakt til både Codan og SK Caravan. Derefter foregik det sådan, at jeg kom forbi værkstedet, hvor de undersøgte bilen, tog billeder og sendte det ind til forsikringen. Et par dage efter vendte de tilbage, at det var godkendt. Derved kunne Bumle’s operation gå i gang.

Jeg var forbi værkstedet hos SK Caravan flere gange for at hilse på dem på værkstedet og se fremgangen med Bumle.

Bumle fik sit navn igen! 

Inden jeg kørte i sommers, skrev Bumles gamle ejer Hanne og nævnte bl.a. de havde et klistermærke liggende, hvis jeg skulle få brug for det. OG JA – mega heldigt, så kunne Bumle få sit navn igen.

 Og Helge fik døbt ham med sæbevand inden påføringen af BUMLE-mærket. Så nu er han så fin igen 🙂


 Da jeg hentede ham i går, fik jeg lov til at være indenfor på værkstedet, i varmen og gøre ham rent 🙂 Total luksus! Og vi rundede dagen af med Nr. Aaby’s romkugler 🙂 

 

 

 

Vi sluttede af med romkugler 🙂

 Så klar til at komme videre på eventyr!

KÆMPE Tak til SK Caravan for godt håndværk, super service, hjælpsomhed og sparring !! Nu er vi klar til flere opdagelser rundt i Europa. 

Bumlende hilsner
Anja
 


 Nu rejser jeg mod Spanien inden længe, så du kan kigge med ?☀️?

 

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

2 Kommentarer

 1. Kurt

  God og spændende historie.
  MEN kunne du ikke finde en anden skrifttype, den du har valgt her i artiklen er meget svær at læse på hvid baggrund…

  Svar
  • anja.robanke

   Det glæder mig – jeg har rettet det, håber det hjalp 🙂

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *