Jeg mødte Bumle’s nye ejere

af | maj 18, 2021 | Autocamper, Jeg har mødt en person, Update

Hvor var det hyggeligt at Nellie og Frank inviterede på the og teboller i Bumle i går eftermiddags.

Nellie og Frank købte Bumle tilbage i Februar. Og vi snakkede om den gang, at det kunne være hyggeligt at sige Hej til hinanden.

Så i går lykkes det og jeg fik set Bumle igen. Han var blevet opgraderet med maling invending, nye gardiner og nyt betræk på hynder. Han stod og var så hyggeligt, som jeg huskede ham. Det var sjovt, dejligt og så lidt underligt at sidde der igen. Det var dér, det hele startede for mig. Min nye livstil. Friheden. Work and travel. Og glæden over at følge mit livs drømme. Bumle vil altid have en særlig plads i mit hjerte , så det gør mig så mega glad, at de er så glade for ham.

Hugo og Bumle fik også lige sagt Hej 😉

Men nok om det – Hvem er de?

Jeg fik en rigtig god snak med Bumles nye ejere, Nellie og Frank, som er sande livsnydere. De elsker at vandre, spille musik, campere, gå i haven, lave arrangementer for mange mennesker i deres lokale forsamlingshus for blot at nævne nogle få ting, som de beskæftiger sig med. De har en ret stor børneflok, 5 børn og (snart) 9 børnebørn, så der er nok at tage fat på.

Så hvorfor skal de så have en autocamper?
Jo, det er der mange grunde til.

Bumle får nemlig en fremtid som Tour-bussen Bumle. Han skal være deres hjem, når de er på musiktræf – hvilket de er adskillige gange i løbet af året. De har også brug for overnatning, når de er ude omkring for at underholde folk med deres musik. De spiller mange forskellige slags musik, men formålet er altid det samme: at underholde folk. De har et repertoire, der indholdet alt fra morsomme viser til alvorlige ballader indenfor rigtig mange forskellige genrer.

De bor i en lille by kaldet Blistrup i Nordsjælland, hvor de begge er meget aktive i det lokale Medborgerhus. Her har de en Musikcafe, som kører i vinterhalvåret. Ud over dette er der mange andre arrangementer i huset, som de er med i. I løbet af en vintersæson kommer der cirka 1000 gæster igennem huset, og dette sætter de stor pris på, da de begge elsker at møde både nye og velkendte mennesker.

Bumle skal også bruges som hjem, når de er ude for at vandre. Før corona har de været på vandreture i udlandet, men vandre kan man alle vegne, så de traver nu rundt i Danmark. For eksempel så glæder de sig til at prøve den nye internationalt udnævnte panoramarute ved Mariager fjord.

De glæder sig rigtig meget til at møde andre campere på deres vej rundt i Danmark, som de tænker at udforske rigtig meget i løbet af sommeren. De har allerede været på adskillige små ture med Bumle og er meget glade for ham. Han er blevet opgraderet lidt med nyt indtræk og noder på alkoven.

En ekstra gevinst ved Bumle og autocamperlivet er, at Nellie ikke mere behøver at få stress over, hvor hendes næste måltid mad skal komme fra. Hun har cøliaki (tåler ikke gluten), og det er ret besværligt, men ikke når man selv har køleskabet med alle vegne! Franks stress niveau siges også at være faldet 😉

I er meget velkomne til at tage kontakt til Nellie og Frank på denne mail: samuelsen.nellie@gmail.com

Eller i kan følge med her på deres Instagram 🙂

Jeg er SÅ glad for at have mødt disse skønne, livsbekræftende og livsglade mennesker. Og jeg vil helt sikkert køre forbi et sted i fremtiden og høre dem spille 🙂

Rullende hilsner
Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *