Bye bye Danmark og hola Spanien

af | feb 20, 2020 | Rejse, Schweiz, Spanien, Tyskland

Så landede jeg i Spanien. Det var så fed en følelse at køre over grænsen og solen ramte mig i fjæset!

Så her er nogle ord om min tur ind til videre ?☀️

Jeg havde nogle startproblemer i Danmark inden jeg kørte, så jeg fik skiftet starter og nogle kabler.

Vi kunne derefter trille mod en lille by nord for Frankfurt, hvor jeg mødtes med fotografen Jonas Furstone

Vi nåede lige at komme ud og vandre lidt til solnedgangen og fik disse billeder fra den aften. Ellers gik der instagram snak i den og om morgenen inden jeg kørte tog vi en times tid i sauna. 

Så trillede vi videre, for at mødes med Lone fra Schweiz. Vi havde en skøn aften med en masse snak og god mad. Og blev enige om at mødes et par dage efter og tage på en dagstur.

Vi tog ud til Creux du Van, hvor tiden bare løb afsted. Vi nåede kun lige at komme, hvor disse stenbukke gik og spiste. Det var så idylisk. Sneen var der, solen skinnede og de gik bare og hyggede sig, mens vi fik taget nogle billeder.

Derefter gik vi en tur i området, hvor vi fik taget lidt billeder af hinanden og udsigterne også 🙂

De lovede storm flere steder i Europa, også ved mig! MEN jeg slap udenom.

Jeg tog et smut til Annecy inden jeg trillede videre mod Spanien.

Jeg mødtes med Christina Vasbo og hendes kæreste Jordi i Fabara. Vi havde 2 skønne dage med alt fra grin til sparring og målsætninger for vires virksomhed.

De var så søde at vise mig rundt i nogle byer og et smukt sted (Catedral del vi), hvor de laver vin og olivenolie, hvor vi fik en lille vinsmagning bagefter. De tog mig med ud og spise lækker frokost, så jeg ikke havde brug for at spise resten af dagen ? de tog mig med ud og handle ved de lokale og jeg fik købt mig nogle lækre ting… OG fordi jeg var turist og gæst af dem fik vi VIP adgang til deres gamle momentum… alt i alt nogle dejlige oplevelser 🙂

Jeg takkede pænt på gensyn til dem og trillede videre oppe i bjergene. Jeg kan mærke kysten ikke lige trak i mig med alle de advarsler jeg har fået med røveri og overfald i byerne fra Montpellier og til Valencia, så der er ingen grund til at satse. Og jeg elsker bjergene, så jeg vidste, jeg ville få kyst længere nede i Spanien.

Lige nu er er jeg ramt kysten og solen varmer så skønt ☀️ Jeg har slået mig ned nogle dage et hyggeligt sted. Det er en Camp, hvor det er som en lille landsby. Alle bliver længe og kender hinanden. Jeg var heldig der var en plads… eller det var der egentlig ikk, men har fået en plads oppe ved receptionen 🙂 Men jeg klager ikk. For jeg er nogen gange heldig at kunne trække deres wifi ud i Bumle 🙂

Jeg var ‘uheldig’ der ikke er plads, så jeg fik en plads oppe ved receptionen = WiFi 😉

Det var den korte version af, hvad der er sket siden jeg forlod Danmark – følg med på min historie (Storie) på Instagram eller Facebook, så får du mine oplevelser mere direkte ☀️

Ciao 🙂

Bumlende hilsner
Anja

(Den engelsk oversættelse er lavet af et plugin med Google Translate. Beklager evt. fejloversættelser) 

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *