Eventyr i Malibu’en: To uger på vejen

af | maj 5, 2024 | Norge, Rejse

To uger er forsvundet som dug for solen, siden vores nordiske eventyr begyndte. Det er som om, tiden går i et andet tempo, når man er midt i naturens favn. Vi indledte vores rejse med en magisk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

En fantastisk start

Vores første nat i Sverige var ren balsam for sjælen efter en hektisk periode i Danmark. Vejret var fortryllende med en solnedgang, der maleriske spejlede sig i vandet. Vi gik lange ture, sugende hvert eneste øjeblik til os. Det blev til mere end et døgn, hvor vi lod os fordybe i naturens skønhed, før vi igen satte os bag rattet.

Det Brænder

I Norge ventede os en uventet oplevelse med en stor brandøvelse i samarbejde med civilforsvaret. Biler og udrykningskøretøjer fyldte området, mens koordineringen imponerede. Brandene, der brød ud i skoven, gav os et øjeblikkeligt adrenalinkick, indtil vi fik at vide, at det var en øvelse.

FORÅRET ER PÅ VEJ I NORGE OGSÅ!

Mod Oslo og Kristiansand

Efter et arbejdsmøde nær Oslo satte vi kursen mod Kristiansand for at besøge nogle venner. Selvom vores vandreture blev lidt begrænsede med en ung hvalp i slæbet, nød vi hvert øjeblik af samværet med vennerne. Det var en påmindelse om, at glæden ved at dele øjeblikke med dem, man holder af, er uvurderlig.

 

Grendi: En Skjult Perle

Vores ophold nord for Grendi blev et højdepunkt på vores rejse hidtil. Et afsides sted med plads til et par vogne, omgivet af smukke strande og klipper. Vi følte os helt alene i verden og kunne have blevet der i en uge. Solen skinnede, regnen faldt, og vi nød hvert eneste sekund af vores ophold.

Núna blev Opereret

Desværre var vi nødt til at tage en tur til dyrlægen, men alt gik godt, og Núna er nu tilbage på toppen. Hendes hjørne mælketænder foroven ville ikke ud selv, hvilket er typisk for hendes race. Efter operationen nød hun en velfortjent dag med afslapning og forkælelse.

Rejsen fortsætter, og vi glæder os til at se, hvad de næste uger bringer. Hvert øjeblik er en ny oplevelse, og vi går ind i det med åbent sind og hjerte. Vi ses med endnu flere historier og eventyr at dele.

Rullende hilsner,
Núna og Anja

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *