De første tanker…

af | jul 4, 2019 | Mig, Update

Jeg vågner glad hver dag – top klar til en ny dag. Jeg er topmotiveret, for jeg brænder for det, jeg har gang i. Der er nu gået nogle uger, siden jeg tog den store beslutning og jeg er ikke på noget tidspunkt I tvivl om, at jeg gør det rigtige.

Jeg forsætter min rejse med at være ærlig og åben, som jeg altid har været over i min ’Stories’ på Instagram. I får det sure med det søde – der skal også være plads til ture på værksted og frusterende tårer 😉

Klogere og ingen kederi

Tiden flyver af sted og for hver dag der går, bliver jeg klogere… men det giver også nye spørgsmål! Der er mange ting at lære og ting at gøre, nu hvor jeg er startet selvstændig, Har købt en autocamper, der skal være mit hjem, samt jeg skal afvikle et helt hjem inden rejser.

“Jeg har sagt det før og siger det igen; Jeg keder mig aldrig!!”

Der er altid noget at give sig til. Jeg er startet selvstændig samtidig med, jeg skal på min livs rejse. Jeg ønsker inderligt, at det kan gå hånd i hånd.

Jeg kan godt mærke, jeg har ramt ferietiden for andre. For helt ærlig, så havde jeg håbet på lidt mere at lave i min nye virksomhed. Jeg håber, det kommer noget mere fut i tingene efter ferien, så jeg kan jeg kan få lidt mere ro i maven, når jeg rejser. Så kender du nogen, der kunne trænge til noget grafiske design, så prik da lige til dem 😉

Jeg er så spændt på om jeg kan få mit arbejde og rejseliv til at gå hånd i hånd 🙂

Loppemarked – kom og køb!

 

Sælger alt.. eller næsten i hvert fald 😉 Skal jo lige have noget med i Bumle.

Ja, så er der Loppemarkedet inden længe, så vil lige ”RÅBE HØJT” omkring det, for jeg håber, der kommer en masse og køber ALLE mine ting 😉 

Hvor tager jeg hen?

Der er mange, der har spurgt, hvor jeg rejser hen og jeg er stadig åben over det. Men den umiddelbare plan er at rejse i Tyskland, Schweiz og Østrig inden jul, så jeg er forholdsvis tæt på Danmark. Og så efter nytår, så drøner jeg til Spanien og Portugal og bliver vinteren over. Derfra har jeg ikke fastlagt noget.

 

Jeg har allerede haft nogle arbejdsdage/timer i Bumle, hvor det ikke har kunne betale sig for mig at køre hjem 🙂

Bumle-bord

Der er snart en video klar med den nye bordplade jeg lavede sammen med min Farbror Lars i Thy. Ligger den sidste kærlighed på den, så mon ikke den er online i næste uge.

Weekenden er her inden længe!

Det var lidt start-tanker og info! Ikk en hel roman, men bare så i ved jeg er her 😉 Jeg deler altid en masse på mine ’stories’ på Instagram

Hav en fantastisk weekend. Jeg skal på tur med Bumle, så jeg kan få testet forskellige ting af. Jeg er efterhånden flyttet ud i ham!

Og skulle du sidde med et eller flere spørgsmål, så skriv endelig en kommentar. Så samler jeg sammen, så jeg kan svare i kommende blogindlæg.

Bumlende hilsner
Anja

Følg også med her:
Facebook
Instagram

Du er velkommen til at følge mig disse steder

NYHEDSBREV

(Only in danish)

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke om blogindlæg, projekter, webshops, workshop, guidede ture, foredrag og alt muligt andet spændende, jeg kunne have på hjertet og dele.

* indicates required

Læs relaterede blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *